S.Yavuz
Barista
- İsim
- Serkan Yavuz
Daha fazla
- İsim
- Serkan Yavuz
- Değirmen
- Mahlkönig
- sezycoffee
Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Editör arkadaşlarla bu konuyu aslında birkaç kez görüştük. Onlara sebebini açıkladım ancak buradan da açıklamak istiyordum. Benden önce davrandınız300 lira altında herhangi bir indirimden faydalanılamıyor yani. "Tekli 250 gramlık alımlarda 150 TL üstü kargo ücretsiz" kampanyası da firmanın websitesinde gördüğüm kadarıyla foruma özel bir kampanya değil. Sezy'yi denemek istiyordum, muhtemelen deneyeceğim de ancak toplu alım etkinliği için sunduğu şartlara önceki aylardaki etkinliklerde hiç rastlamadım. Veya ben kaçırdım. Hayırlı olsun.
Sadece 250 gramlık versiyonlarda ve sadece 300 lira üzeri alışverişlerde indirim verebiliyor olmamızın nedeni aslında yıllardır süregelen fiyat politikamız. Kiloluk ürünleri herhangi bir kampanya vb olmadan tüm sene boyunca 750 gram fiyatına yani %25 indirimli olarak sunuyoruz. Bu nedenle onlarda ekstra bir indirim yapacak kar marjımız yok. Dürüstçe söylemek gerekirse brüt hesapladığımızda bile %25 zaten kazanmıyoruz.
Teklilerde bir indirim olmamasının nedeni de aynı durum. Örneğin Ulusal'ın yeni dört kahvesini baz alırsak halihazırda mevcut fiyat zaten diğer alternatiflerin sanırım hepsinden uygun. Kaldı ki bunun içine bir de zaten kargo ücreti dahil. Haliyle yukarıda da yazdığım üzere kahvelerin üzerinden zaten o kadar küçük kar marjları var ki bu fiyatlardan tekrar bir indirim vermek mümkün olmuyor.
İlginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.