• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

300 lira altında herhangi bir indirimden faydalanılamıyor yani. "Tekli 250 gramlık alımlarda 150 TL üstü kargo ücretsiz" kampanyası da firmanın websitesinde gördüğüm kadarıyla foruma özel bir kampanya değil. Sezy'yi denemek istiyordum, muhtemelen deneyeceğim de ancak toplu alım etkinliği için sunduğu şartlara önceki aylardaki etkinliklerde hiç rastlamadım. Veya ben kaçırdım. Hayırlı olsun.
Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Editör arkadaşlarla bu konuyu aslında birkaç kez görüştük. Onlara sebebini açıkladım ancak buradan da açıklamak istiyordum. Benden önce davrandınız :)

Sadece 250 gramlık versiyonlarda ve sadece 300 lira üzeri alışverişlerde indirim verebiliyor olmamızın nedeni aslında yıllardır süregelen fiyat politikamız. Kiloluk ürünleri herhangi bir kampanya vb olmadan tüm sene boyunca 750 gram fiyatına yani %25 indirimli olarak sunuyoruz. Bu nedenle onlarda ekstra bir indirim yapacak kar marjımız yok. Dürüstçe söylemek gerekirse brüt hesapladığımızda bile %25 zaten kazanmıyoruz.

Teklilerde bir indirim olmamasının nedeni de aynı durum. Örneğin Ulusal'ın yeni dört kahvesini baz alırsak halihazırda mevcut fiyat zaten diğer alternatiflerin sanırım hepsinden uygun. Kaldı ki bunun içine bir de zaten kargo ücreti dahil. Haliyle yukarıda da yazdığım üzere kahvelerin üzerinden zaten o kadar küçük kar marjları var ki bu fiyatlardan tekrar bir indirim vermek mümkün olmuyor.

İlginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.

Hayırlı olsun bu ayki alım.26679 ile katıldım.
@S.Yavuz Belli kavrum günü olacakmı ? Bu haftaki siparişler haftaya çıkış yapar diyebilir miyiz?
Bizim Pazartesi Çarşamba Cuma mutlaka kavurmalarımız oluyor. Bunun dışında zaman zaman diğer günler de olabiliyor. Hatta bugün de kavurma yaptım. Makine yeni soğudu. Standart işleyişimizde hafta içi saat 15:00'e kadar gelen siparişler aynı gün çıkış yapıyor ancak tabii kampanya dahilindeki yoğunluğa göre bu düzende kaymalar olabilir. Yine de çok ekstra bir durum olmadıkça haftadan haftaya sipariş kaydırmayı düşünmüyoruz.

Yaye değil de ilerleyen günlerde Duwancho gelme ihtimali doğarsa güzel olurdu, mevcut çuvalları eritebilirsek yani :)

Aslında şimdiden bir şey söylemek istemiyorum ama eklemek istediğimiz kahveler var. Yeni Ulusallarda biraz isim karmaşası da var maalesef. Mesela iki Yaye var. Biri Damo veliahtı olmaya çok müsait görünüyor.

Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Editör arkadaşlarla bu konuyu aslında birkaç kez görüştük. Onlara sebebini açıkladım ancak buradan da açıklamak istiyordum. Benden önce davrandınız :)

Sadece 250 gramlık versiyonlarda ve sadece 300 lira üzeri alışverişlerde indirim verebiliyor olmamızın nedeni aslında yıllardır süregelen fiyat politikamız. Kiloluk ürünleri herhangi bir kampanya vb olmadan tüm sene boyunca 750 gram fiyatına yani %25 indirimli olarak sunuyoruz. Bu nedenle onlarda ekstra bir indirim yapacak kar marjımız yok. Dürüstçe söylemek gerekirse brüt hesapladığımızda bile %25 zaten kazanmıyoruz.

Teklilerde bir indirim olmamasının nedeni de aynı durum. Örneğin Ulusal'ın yeni dört kahvesini baz alırsak halihazırda mevcut fiyat zaten diğer alternatiflerin sanırım hepsinden uygun. Kaldı ki bunun içine bir de zaten kargo ücreti dahil. Haliyle yukarıda da yazdığım üzere kahvelerin üzerinden zaten o kadar küçük kar marjları var ki bu fiyatlardan tekrar bir indirim vermek mümkün olmuyor.

İlginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.
İlginiz ve açıklamanız için ben teşekkür ederim.

Ethiopia bishanı denedim, biraz daha koyu kavrulmuştu ama hamasho ve arichayı çok merak ediyorum.

Valla o kadar çok çeşit var ki. Hepsine tek tek bakacak vaktim olmadığı için bu ay pas geçecem sanırım. Elit premimum deluxe öneriniz varsa alırım bir dal.

Ethiopia bishanı denedim, biraz daha koyu kavrulmuştu ama hamasho ve arichayı çok merak ediyorum.
Evet. Bishan medium+ diğer üçü medium. Bishan'da çok hoş bir bitter çikolata tadı var. Bean to bar çikolataların yüksek kakaolu olanlarının tadına benziyor. Onu biraz vurgulamak istedim.

Valla o kadar çok çeşit var ki. Hepsine tek tek bakacak vaktim olmadığı için bu ay pas geçecem sanırım. Elit premimum deluxe öneriniz varsa alırım bir dal.
Elit premium deluxe deyince öyle bir kaldım. Sayfa bana bakıyor ben sayfaya :)

Evet. Bishan medium+ diğer üçü medium. Bishan'da çok hoş bir bitter çikolata tadı var. Bean to bar çikolataların yüksek kakaolu olanlarının tadına benziyor. Onu biraz vurgulamak istedim.
Bitter ve dut sonuna kadar eşlik ediyor, biraz kalın öğütüp su sıcaklığını 88-89 lara düşürünce daha da lezzetli oluyor ama gövde ah o gövde, benimde takıntım bu(:

Tam etiopya karekteri var kahvede

Ethiopia deneme setinde indirimin çalışmaması kötü.
bu set tek başına 300 tl olmuyor ama yanına başka kahve ekleyip 300'e tamamladığımızda da deneme setine indirimi uygulamaması kötü olmuş.

Geri