• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Espresso blend deneyen oldu mu ? Yada guzel kremali bir espresso tavsiyesine ihtiycim var . Tesekkurler

Ben de özel çekirdekler yerine sürekli alabileceğim çekirdekleri denemek istedim. Sıradan bir konik burr'lu öğütücüm var(Proficook Pc-Ekm 1205), onunla öğütüp V60 ile demleyeceğim çoğunu. Bu bilgiler dahilinde yine bu mesajı alıntılayıp yorumlarımı eklerim. Hem kavrucuya, hem toplu alımı sağlayan arkadaşlara, hem de kahvelere yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.

Ayrıca gaggia classic pro aldım, bi çılgınlık yapıp (bankaya böldürüp mezara taksit) DF64 falan da alabilirim, o zaman opv ve pid mod öncesi de olsa acemi fikrimi yazarım.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2022-08-08 135136.jpg
    Screenshot 2022-08-08 135136.jpg
    63.2 KB · Görüntüleme: 109
Kahve çeşitlerinin zenginliği bakımından daha önce böyle bir ay hatırlamıyorum:)
Uzun kararsızlıklar sonucunda siparişimi verdim;
Ethiopia Burtukaana Natural × 1
Burundi Kayanza Honey × 1
Peru Chanchamayo Gr-1 × 1
Kenya AA Gathugu × 1

Herkese selam. Öncelikle kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize çok teşekkür ediyorum. Toplu alımın ikinci haftasında stok durumuyla ilgili bir güncelleme yapmak istiyorum. Kritik stok durumundaki kahvelerimiz:

Guatemala Florencia (bitti)
Ethiopia Burtukaana (7-8 kilo kadar kaldı)
Gedeb Worka (2 kilo kadar kaldı)

Bunların şu an için sitemize devamı gelmeyecek gibi görünüyor. Siparişlerin kargoya verilişiyle ilgili olarak ise geçen haftadan bekleyen bir sipariş kalmadı. Sanıyorum pazar günü ve sonrası gelen siparişlerin bazıları gönderildi, bazılarının ise paketlemesi devam ediyor. Kargoda teslimi uzayan iki ya da üç sipariş vardı. Kargosu geciken arkadaşlardan Aras Kargo adına özür diliyorum. Tüm siparişlerde kahveleri kargoya teslim ettikten sonra günlük olarak durumlarını kontrol ediyor ve gecikme varsa ilgili bölgelerin müdürleriyle görüşüp teslimi için müdahale ediyoruz ancak toplu alım sürecinden ötürü arada bizim de gözümüzden kaçan bir kargo olursa sipariş numaranızla birlikte bana bilgi verebilirseniz sorunun en hızlı şekilde çözümü için gerekli müdahaleyi yapmamız kolaylaşacaktır.

İlginiz için tekrar teşekkür eder, güzel günler dilerim.

Sipariş #27001
Ethiopia Burtukaana Natural
Burundi Kayanza Honey
Peru Chanchamayo Gr-1

Etiyopya Burtukaana
Etiyopya Bensa Hamasho
Etiyopya Boreta
Burundi Kayanza ile siparişimi verdim.
Uzun zamandır bu kadar heyecanla beklediğim bir siparişim olmamıştı.

Bu arada Sezy benim nitelikli kahve dünyasına adım attığım kavurucu. O yüzden bende yeri ayrıdır. :)

Etiyopya Burtukaana
Etiyopya Bensa Hamasho
Etiyopya Boreta
Burundi Kayanza ile siparişimi verdim.
Uzun zamandır bu kadar heyecanla beklediğim bir siparişim olmamıştı.

Bu arada Sezy benim nitelikli kahve dünyasına adım attığım kavurucu. O yüzden bende yeri ayrıdır. :)
Çok teşekkürler :)

Colombia Supremo Medellin
Honduras Honey Catuai Micro Lot

Hayırlı olsun bakalım :) yola çıktı bile..

Herkese selam. Öncelikle kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize çok teşekkür ediyorum. Toplu alımın ikinci haftasında stok durumuyla ilgili bir güncelleme yapmak istiyorum. Kritik stok durumundaki kahvelerimiz:

Guatemala Florencia (bitti)
Ethiopia Burtukaana (7-8 kilo kadar kaldı)
Gedeb Worka (2 kilo kadar kaldı)

Bunların şu an için sitemize devamı gelmeyecek gibi görünüyor. Siparişlerin kargoya verilişiyle ilgili olarak ise geçen haftadan bekleyen bir sipariş kalmadı. Sanıyorum pazar günü ve sonrası gelen siparişlerin bazıları gönderildi, bazılarının ise paketlemesi devam ediyor. Kargoda teslimi uzayan iki ya da üç sipariş vardı. Kargosu geciken arkadaşlardan Aras Kargo adına özür diliyorum. Tüm siparişlerde kahveleri kargoya teslim ettikten sonra günlük olarak durumlarını kontrol ediyor ve gecikme varsa ilgili bölgelerin müdürleriyle görüşüp teslimi için müdahale ediyoruz ancak toplu alım sürecinden ötürü arada bizim de gözümüzden kaçan bir kargo olursa sipariş numaranızla birlikte bana bilgi verebilirseniz sorunun en hızlı şekilde çözümü için gerekli müdahaleyi yapmamız kolaylaşacaktır.

İlginiz için tekrar teşekkür eder, güzel günler dilerim.
Worka'nın bitmesi aşırı tatsız olmuş ya sepet direkt Worka-Burtukaana idi üçüncüyü arkadaşım alır belki diyordum... yazık oldu

Ayrıca gaggia classic pro aldım, bi çılgınlık yapıp (bankaya böldürüp mezara taksit) DF64 falan da alabilirim, o zaman opv ve pid mod öncesi de olsa acemi fikrimi yazarım.
Satın aldığınız cihaz ile en verimli şekilde espresso demlemeyi öğrenmeye odaklanın. Satın aldığınız cihaz ile oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Cihaz size yetmediğinde bir üst segment cihaza geçiş yaparsınız.

Worka ve burtukaana (özellikle worka) harika, kavrum güzel. Honey process honduras vasat bir kahve ama japanese cold brew'a yakışıyor. Alım ekibine teşekkürler

Satın aldığınız cihaz ile en verimli şekilde espresso demlemeyi öğrenmeye odaklanın. Satın aldığınız cihaz ile oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Cihaz size yetmediğinde bir üst segment cihaza geçiş yaparsınız.
Uzun yıllar kullanabileceğim bir cihaz tabiki, fakat konik burr'lu öğütücüm maalesef espresso aralığına inemiyor, değirmen arayışındayım. G-IOTA DF64 ile öğütücüyü kastemiştim, yerine değil de yanına :)

Edit: modlama için dediyseniz ona da acelem yok tabiki :)

Son düzenleme:
Benimkinde 09 Ağustos yazıyor
O zaman 9 Ağustos partisine de geçmişiz demek ki. Ben sizinkini 7 Ağustos’un son paketlerindendi gibi hatırladım. Normal dönemde hemen hemen herkesin siparişleri aklımda kalıyor ama toplu alımda işler biraz karışmış demek ki :)

1 'er adet aşağıdaki set ile alıma katıldım ben de. Etiyopya görünce dayanamadım yine :)
Ethiopia Aricha Adorsi
Ethiopia Bensa Hamasho

Geri