• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Herkese selam. Stok durumuyla ilgili güncelleme:

Guatemala Florencia (bitti)
Gedeb Worka (bitti)
Ethiopia Burtukaana (3-4 kilo kadar kaldı)
Ethiopia Arbegona Natural (3-4 kilo kadar kaldı)
Ethiopia Hamasho (5-6 kilo kadar kaldı)

Kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Sipariş numarası: 27058
Alıma
Ethiopia Burtukaana Natural ( Daha önce de kendilerinden denemiştim çok memnun kaldım ve indirimde tekrar deneme fırsatını kaçırmak istemedim.)
Ethiopia Boreta
Ethiopia Aricha ( Farklı bir kavurucunun kavrumuyla denedim ve bu kahve de çok hoşuma gitmişti.)
Burundi Kayanza ( Bana kahveyi sevdiren ilk çekirdek Burundi olmuştu ve bu çekirdeği de kaçırmak istemedim.)
Daha önce @S.Yavuz @Sezy Coffee Roastery kahvelerini denedim ve genel olarak memnun kaldım bu yüzden tekrar deneyeceğim için mutluyum. ☕☕☕🌼

Sipariş numarası: 27058
Alıma
Ethiopia Burtukaana Natural ( Daha önce de kendilerinden denemiştim çok memnun kaldım ve indirimde tekrar deneme fırsatını kaçırmak istemedim.)
Ethiopia Boreta
Ethiopia Aricha ( Farklı bir kavurucunun kavrumuyla denedim ve bu kahve de çok hoşuma gitmişti.)
Burundi Kayanza ( Bana kahveyi sevdiren ilk çekirdek Burundi olmuştu ve bu çekirdeği de kaçırmak istemedim.)
Daha önce @S.Yavuz @Sezy Coffee Roastery kahvelerini denedim ve genel olarak memnun kaldım bu yüzden tekrar deneyeceğim için mutluyum. ☕☕☕🌼

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Şimdiden afiyet olsun :)

4 tane 250 gram siparişimizi geçtik bugün itibariyle. @S.Yavuz sipariş notumu dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim hocam. Beklenti büyük, beklentimin karşılanacağına dair inancım çok yüksek :coffee::coffee:

27057 Nolu sipariş ile katıldım. Çekirdeklerin kalitesinden zaten şüphem yok, Burtukaana özlediğim bir çekirdekti, kampanya ilaç gibi geldi. Kargoya ne zaman çıkar acaba? :D

27057 Nolu sipariş ile katıldım. Çekirdeklerin kalitesinden zaten şüphem yok, Burtukaana özlediğim bir çekirdekti, kampanya ilaç gibi geldi. Kargoya ne zaman çıkar acaba? :D
Merhaba :)
Tahminimce Pazartesi günü kargoya verilmiş olur. Siparişinizdeki Burtukaana hafta sonu kavrulacak. O nedenle bugün çıkışını yapamadık maalesef.

burundi kayanza demledim az önce 23 klik ile. sıcakken acı idi anlamadım pek hoşuma gitmedi açıkcası

Ben de worka ,hambela ve colombia medellin aldim colombia fiyatina gore idare eder ama worka ve hambelada bir numara yok cok duz kaliyor kuru kokuda da bisey yok hatta acilik fazla sezy ilk defa hambela satisa koydugunda almistim baya guzeldi niye boyle oldu bilemedim

Bende öyle biliyorum kayanzayı. 2 3 dk fazla bekleyip içtiğimde acılık azalıyor ama. Suyu değiştirip denemeli
Merhaba. Kötü bir başlangıç yapmış olmanıza üzüldüm. Kayanza hakkında acılıkla ilgili daha önce hiç şikayet almamıştık. Birkaç sorum olacaktı. Demleme kaç dakika sürüyor ve kaç derecede suyla demliyorsunuz acaba?

4 Ağustos kavrumlu Kenya AA Gathugu 240cc buzdağı su-15 gr kahve-Molent G50 38 klik 92°C demledim.
Başlangıçta çok düz geldi ancak sonradan tatlılaşan keyifli diyebileceğim bir kahve oldu.

Peru Chanchamayo için de aynı tarifle koyu ve acımsı oldu maalesef. Özellikle Peru için reçete öneriniz varsa sevinirim.

Geri