• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔️ Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 9 1.7%
  • At Origin

Oy: 2 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 6 1.1%
  • Caffe Di Toee

• Calibre Coffee

Oy: 1 0.2%
  • Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 24 4.4%
  • Coffee Department

Oy: 22 4.1%
  • Coffee Friend Zone

Oy: 3 0.6%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

Oy: 5 0.9%
  • Coffeemamma

Oy: 4 0.7%
  • Eleonora Coffee

• Fam Coffee

Oy: 35 6.4%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 21 3.9%
  • Gourme Coffee Roasting

• Grizzly Coffee Roasters

Oy: 69 12.7%
  • Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 19 3.5%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 13 2.4%
  • Kungpow

Oy: 26 4.8%
  • Minus One Coffee

Oy: 4 0.7%
  • Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 6 1.1%
  • Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 198 36.5%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Troika

• Firma1

Oy: 7 1.3%
  • Williams Roastery

Oy: 33 6.1%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 13 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    543
  • Anket kapatılmış .
Tamam o zaman indirim oranının düşüklüğünün memnun edip etmeyeceğini ilk defa Probador'un önde gittiği anket altında sorup algı yapmaya devam edelim.
Aldığım maillere göre indirim oranının ne kadar düşük olabileceğini tahmin edebilirsen o kadar düşük ki burada onu tartışmak ve ne yazık ki herkesi psikolojik olarak hazırlamak durumundayım.

Probador Collectiva +1 :)

Aldığım maillere göre indirim oranının ne kadar düşük olabileceğini tahmin edebilirsen o kadar düşük ki burada onu tartışmak ve ne yazık ki herkesi psikolojik olarak hazırlamak durumundayım.
o zaman yüzde 5 dediler herhalde. O zaman gerçekten çok az olur

Hahah probador yolunu yapıyorsunuz gibi geldi admin bey
En az %25 indirim almadan dönmeyin lütfen foruma:)

%10 indirim değil ki :) böyle bir durumda firmanın toplu alımı red ettiğini varsaymak daha makul olur bence 2 inci firmaya geçilebilir.
Ama not olarak Probador kahvelerini forumdaşlarla denemek isteyen ve değerlendirmek isteyen arkadaşlar elbette %10 ile alımı yapar bi yandan. Bu arada bu çok gerçekçi bir soru çünkü Probador bunu uygulayabilir :) Kahve abonmanlığında yaptığı fiyat avantajı kargo ücretini bile karşılamıyor mesela dezavantaj oluyor hatta abonman olmak websitesinde

%5-10 gibi rakamlar forum ahalisinin gösterdiği teveccühü yadsımak olur. Yanlış hatırlamıyorsam Sezy %15 yapmıştı, o bile görece uygun fiyatları dikkate alınınca, ancak hoş görülmüştü.
Söz gelimi, Montag 25 yaptı, ben daha fazlasını beklerdim ama bir kaç kahvesini çok merak ettiğim için alım yaptım. %20 yapsalardı alıma katılmazdım çünkü zaten ara sıra %15-20 bandında indirimleri zaten yapıyorlar. Bu kadar kavurucu arasında, bu kadar insan bir araya gelip teveccüh göstermişse göz doyurucu bir indirim beklemek de hakları diye düşünüyorum

Selamlar. Sezy olarak Ağustos'ta %25 yapmıştık.

Edit: Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın, indirim oranlarının az veya çok oluşuna ilişkin bir şey yazmak istemem. Ufak bir yanlış hatırlamayı düzeltmek için araya girme ihtiyacı hissettim. Lütfen bunu olumlu ya da olumsuz bir yorum olarak düşünmeyin.

Son düzenleme:
Selamlar. Sezy olarak Ağustos'ta %25 yapmıştık.

Edit: Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın, indirim oranlarının az veya çok oluşuna ilişkin bir şey yazmak istemem. Ufak bir yanlış hatırlamayı düzeltmek için araya girme ihtiyacı hissettim. Lütfen bunu olumlu ya da olumsuz bir yorum olarak düşünmeyin.
🙄 Kusura bakmayınız, zihnim benimle küçük bir oyun oynamış.

Merak ediyorum %10-%5 indirim sizce az mıdır bu tip alımlarda yoksa %20 en az mı olmalıdır bu konu hakkında hiç sormadık anketlerde . Sizi alımdan soğutur mu az indirim arkadaşlar ?
Kendi adıma toplu alım etkinliğini farklı kavurucular denemek için bir fırsat olarak görsem de fiyat/performans firmaları benim için her zaman önde oluyor, yüksek fiyatlı kavurucu ya da düşük indirim oranı olduğunda alıma katılmamayı tercih ediyorum geçtiğimiz yıllarda William, Montag'ı ve hatırlamadığım birkaç firmayı daha pas geçmiştim. Ama bunu yaparken firmayı yüksek fiyatından ya da düşük indirim oranından dolayı eleştirmiyorum tercihlere saygı duyulması gerektiğini düşünüp sonraki ayı bekliyorum :)

Bana kalırsa kim seçilirse seçilsin %20 altını kabul etmemeliyiz. Bu durumda 2. en yüksek oy alan kavurucu, onlar da olmazsa 3. en yüksek oy alan kavurucu ile iletişime geçilmeli. evet birlikte kahve yorumlamak deneyimlemek güzel ama indirim çok önemli. Aynı zamanda toplu alımda deneyim paylaşan kişi sayısı 10'u geçmiyor bence.

Fam'ın yeni kahveleri için Fam diyorum.

Geri