• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔️ Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 9 1.7%
  • At Origin

Oy: 2 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 6 1.1%
  • Caffe Di Toee

• Calibre Coffee

Oy: 1 0.2%
  • Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 24 4.4%
  • Coffee Department

Oy: 22 4.1%
  • Coffee Friend Zone

Oy: 3 0.6%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

Oy: 5 0.9%
  • Coffeemamma

Oy: 4 0.7%
  • Eleonora Coffee

• Fam Coffee

Oy: 35 6.4%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 21 3.9%
  • Gourme Coffee Roasting

• Grizzly Coffee Roasters

Oy: 69 12.7%
  • Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 19 3.5%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 13 2.4%
  • Kungpow

Oy: 26 4.8%
  • Minus One Coffee

Oy: 4 0.7%
  • Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 6 1.1%
  • Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 198 36.5%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Troika

• Firma1

Oy: 7 1.3%
  • Williams Roastery

Oy: 33 6.1%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 13 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    543
  • Anket kapatılmış .
Paketin açık olması özensizlikten değil ve çok nadir veya hemen hiç yaşamadığımız bir durum ama dikkat etmek lazımdı. O konuda haklısınız. [ama özrü haketmiyorsunuz, ] Ama kutu meselesi dediğiniz ucuz ve hatalı bir çözüm hele de valsiz paket bir de naylon içinde koyduklarında kahveyi. [ diğer firmalara b.k atma]

Kahvenin tazeliği konusuna gelince, size kendimi ya da probadoru anlatmayacağım ama bu tür ithamlarda bulunurken daha dikkatli olmak lazım. Kahveye yaklaşımımız, her hafta bazı kahvelerin az kavurduğumuz için stokta bitmesi vs gibi unsurlar bir yan, zaten El toston’u o bir hafta önce listeye eklemiştik, nasıl olur da beklemiş kahve yollayabiliriz zaten imkansız. Bizim çok hassas olduğumuz bir konu.

Ücretiniz iade edildi [özür yerine lutfetmişler.]
nerden baksan elde kalıyor. bunu bir de sevecenlik beklentisi olarak görmeyin, alıcı olarak herkes bu sektörün içinde. nezaket bir beklenti değil haktır. ülkede başka kahveci kalmasa yine de bunlardan almam. dünyada kalmasa nohut kavurur onu içerim.

Bak aklıma o gün geldi

Çağatay beyi ve probadoru anasım geldi

2017 yaz aylarıydı sanırım Comandante'yi ilk olarak kendileri getirmişti

Koştura koştura Karaköy firüzağa mahallesindeki yokuş başındaki meşhur dükkanına gidip tam tamına 950 TL vererek bir adet Wenge ve bir adet portakal mı portakal bir kolombiya almıştım

Comandante yeni olduğu için onun üzerine konuşup birazda kahveden konuşup ardından Kadıköy vapuruna binip evime dönmüştüm

Eve döner dönmez comandante'nin kutusunu açıp portakal mı portakal kolombiya öğüterek denemelere koyulmuştum

Ard arda bardakları yuvarlayarak tam tamına 3 bardak konstantre portakal suyu içmiştim

Keramet comandante de mi yoksa kahvede mi derken çekmeceden sözeni çıkarıp öğütüp bir demleme yapmıştım ve sonuç yine portakal mı portakal bir kolombiya

İşte o dakikadan sonra Güney amerika hele ki kolombiya çekirdeklerinin antisi olan ben tamamiyle bakış açımı değiştirmiştim

Bu da böyle bir anımdır efem

+1 Grizzly
Aylık alımlar, tamamen indirim odakli olmaya başlaması beni biraz şaşırtıyor. Oncelik ortak tadimlar yapip, kendimizi geliştirmekti acaba belli bir duzeye geldiğimiz için mi sadece maddi bölümü düşünmeye basladik?
Bir topluluguz bu yüzden sektörde kötü izlenim birakan firmalari neden destekliyoruz? Dünyanın en iyi kahvesini de kavursa sahsima ya da burada olumsuz tutum sergileyen firmayi es geçerim ki iyi olani desteklemeyi de gorev olarak yaparim.
Bu arada şubat sonuna kadar Spadacoffee %20 indirimi devam ediyor.

Ben de oyumu probadordan yana kullandım ve allfaktori seçkisini önden aldım.
Kostari̇ka Cordillera, Kostari̇ka Asoproaaa, El Salvador Finca El Divisadero bunları şimdilik denedim. Comandante 24 klik yaklaşık 2.30 dk demleme süresi ve Nestle pınar Uludağ suları ile demlemeler yaptım. Sonuç olarak sadece acı tatlar aldım. Maalesef kahveler vadettiği notalara yaklaşamıyor bile. Tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu benim için
Gelecek ay stoğumu Tetra'dan yapacağım.

Ben de oyumu probadordan yana kullandım ve allfaktori seçkisini önden aldım.
Kostari̇ka Cordillera, Kostari̇ka Asoproaaa, El Salvador Finca El Divisadero bunları şimdilik denedim. Comandante 24 klik yaklaşık 2.30 dk demleme süresi ve Nestle pınar Uludağ suları ile demlemeler yaptım. Sonuç olarak sadece acı tatlar aldım. Maalesef kahveler vadettiği notalara yaklaşamıyor bile. Tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu benim için
Gelecek ay stoğumu Tetra'dan yapacağım.
Kavrum fotoğraflarını da atabilir misiniz?

WhatsApp Image 2023-02-25 at 20.46.49.jpeg

Klasik omni kavrum gibi duruyor. İki su denedim belkide sudan kaynaklıdır yada bana gönderilen kavrum hatalı.

Aylık alımlar, tamamen indirim odakli olmaya başlaması beni biraz şaşırtıyor
Bir kaç tane daha böyle söylem vardı. Ben grupta yaklaşık 6 aydır varım. Hepimiz salt bir şey için burda değiliz diye düşünüyorum. Bilgi paylaşımı öncelikli illaki. Forumdan, arkadaşlarımdan öğrendiğim çok şey oldu lakin tüik verileri ile söyleyim en son açıklanan yoksulluk sınırı 25 bindi. Ben devlet memuruyum 10 bin TL alıyorum. Kahve içmek emin olur bir yerde keyif değil lüks bir tüketim oluyor bizler için. Şahsen, benim için o ay belirlenen indirim oranı ilaç gibi geliyor bana. Umarım anlatabilmişimdir.😊 Teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 24561

Klasik omni kavrum gibi duruyor. İki su denedim belkide sudan kaynaklıdır yada bana gönderilen kavrum hatalı.
Bu seri sürekli değişen bir seri ve benim aşık olduğum bir uygulama. Kötü demlediğim kahveler oldu ama kötü kavruma hiç denk gelmedim. Önerim demleme parametrelerini değiştirmeniz yönünde çok koyu görünmüyor.

Bir kaç tane daha böyle söylem vardı. Ben grupta yaklaşık 6 aydır varım. Hepimiz salt bir şey için burda değiliz diye düşünüyorum. Bilgi paylaşımı öncelikli illaki. Forumdan, arkadaşlarımdan öğrendiğim çok şey oldu lakin tüik verileri ile söyleyim en son açıklanan yoksulluk sınırı 25 bindi. Ben devlet memuruyum 10 bin TL alıyorum. Kahve içmek emin olur bir yerde keyif değil lüks bir tüketim oluyor bizler için. Şahsen, benim için o ay belirlenen indirim oranı ilaç gibi geliyor bana. Umarım anlatabilmişimdir.😊 Teşekkürler.
Kamu personeli olarak yaziyorum :) Bana gore toplu alımlar dayanisma, tecrube edinme ve tanıma onceligi tasiyor. Elbette indirim herkesin kaliteli kahve zevkini ulasilabilir yapiyor ama onceligimiz, derya deniz kahve tecrubesini genisletmek olduğunu düşünüyorum.

Ben aylardır aylık yapılan indirimlere katılamıyorum bile. Her ay fiyatlara bakıp çıkıyorum. İndirimli halleri bile pahalı geliyor.

Probador sonrası memnun kalmazsam Omni yapan kavuruculardan almayacağım diye karar verdim.
Sonra beğenmeyince kavga çıkıyor.

Birde omni özgürlüktür mottosu tüylerimi diken diken ediyor artık
bana da omni 3. nesilden 2. nesile geçişmiş hissiyatı veriyor. öyle olmadığını biliyorum ama öyle hissettiriyor. :)

Kendi adıma, Omni kavrumlarda performans almam çok güçleşiyor.

Daha önce de talep etmiştim. Bununla ilgili kavrum üstadlarımız detaylı bir bilgilendirme videosu yapsa, aydınlanacağız.
Varsa öyle bir içerik, link gönderebilirsiniz sevinirim.
(Omni'nin genel tanımını kastetmiyorum.)

Geri