• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔️ Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 9 1.7%
  • At Origin

Oy: 2 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 6 1.1%
  • Caffe Di Toee

• Calibre Coffee

Oy: 1 0.2%
  • Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 24 4.4%
  • Coffee Department

Oy: 22 4.1%
  • Coffee Friend Zone

Oy: 3 0.6%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

Oy: 5 0.9%
  • Coffeemamma

Oy: 4 0.7%
  • Eleonora Coffee

• Fam Coffee

Oy: 35 6.4%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 21 3.9%
  • Gourme Coffee Roasting

• Grizzly Coffee Roasters

Oy: 69 12.7%
  • Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 19 3.5%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 13 2.4%
  • Kungpow

Oy: 26 4.8%
  • Minus One Coffee

Oy: 4 0.7%
  • Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 6 1.1%
  • Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 198 36.5%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Troika

• Ultra Coffee

Oy: 7 1.3%
  • Williams Roastery

Oy: 33 6.1%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 13 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    543
  • Anket kapatılmış .

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Selamlar Kahve Kulübü Ailesi,

Her ay düzenlediğimiz Kahve Kulübü alım anketi zamanı geldi!

Mart 2023 ayı toplu alım etkinliği için anketimizi oluşturduk. Oylama 28 Şubat 2023 11:56 de bitecektir. Sonuçlar Anket bitince açıklanacaktır otomatik olarak. Detaylar 1 Mart 2023 günü açıklanacaktır.

Bu ay destek amaçlı alımlarda kahve firmasından yapacağımız alımlarda örnek olarak %20 indirim-%10 yardım (Deprem Destek Fonlarına) destek gibi düşüncelerimiz var. Kazanan firmalarla ortak bir anlaşma yapıp belirli bir oranda indirimden feragat edip deprem destek fonlarına toplu alımlardan aktarma gibi bir düşünce var. Kimseyi hem indirimden mahrum etmemek hem de bir nebze yardımlara düzenli destek olmak adına böyle bir yol düşünüyoruz.

Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ay ki etkinlikte; @Daunterm ile birlikte organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu ay, uzun süredir forumda konuşulan benim de merak ettiğim Probador'u denemek istiyorum.
Deprem destek konusundaki yardım da umarım faydalı olur çünkü deprem bölgesinde destek ihtiyacının çok uzun süre devam edeceği öngörülüyor, bu konuda yapılan plan için elinize sağlık.
Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.

Probador Kolektiva diyorum ben de. Denemediğim bir çok kavurucu var ama en çok merak ettiğim Probador. Büyük konuşmak istemiyorum ama Probador çıkmazsa listemdeki denemediğim kavurucuların birinden yapacağım önümüzdeki ayki alımımı. Herkese iyi forumlar

Her ictigimde keyif aldigim Santa Rosa ve merak ettigim signature serisi Etiyopya kahvesi icin G O R D İ O N diyorum ☕

clean cup diyorum

Geri