• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔️ Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 9 1.7%
  • At Origin

Oy: 2 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 6 1.1%
  • Caffe Di Toee

• Calibre Coffee

Oy: 1 0.2%
  • Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 24 4.4%
  • Coffee Department

Oy: 22 4.1%
  • Coffee Friend Zone

Oy: 3 0.6%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

Oy: 5 0.9%
  • Coffeemamma

Oy: 4 0.7%
  • Eleonora Coffee

• Fam Coffee

Oy: 35 6.4%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 21 3.9%
  • Gourme Coffee Roasting

• Grizzly Coffee Roasters

Oy: 69 12.7%
  • Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 19 3.5%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 13 2.4%
  • Kungpow

Oy: 26 4.8%
  • Minus One Coffee

Oy: 4 0.7%
  • Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 6 1.1%
  • Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 198 36.5%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Troika

• Firma1

Oy: 7 1.3%
  • Williams Roastery

Oy: 33 6.1%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 13 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    543
  • Anket kapatılmış .
Probador ismini duyunca kahveden soğumamak elde değil benim için
bugün buraya bunu yazmalımıyım diye defalarca düşündüm çünkü mart ayı kazananı belliki kendileri olucak bir misilleme değil amacım herkesin fikrine saygım var lakin yaşadığım deneyimi paylaşmadanda geçemeyeceğim,
henüz forumu bilmediğim sadece youtube videolarından gözlemlediğim markaları keşfedip deneyimlediğim bir dönemdi
ismi bir çok youtube videosunda anıldığı için kendilerinden sipariş verdim tarih 1 ağustos 2022 kargo paketi elime ulaştı ve yaşamış olduğum bir sorun vardı bu durumu önce websitelerindeki bize ulaşın kısmındaki forumu doldurarak dönüş sağladım fakat kendileri dönüş yapmadıkları için mail ile iletişime geçip durumu buradan tekrar aktarman istedim tek beklentim bir özür mesajıydı fakat yapılan geri dönüş daha başlamadan bitmiş olan bir probador hikayesiydi benim için keza kendileride aynı şekilde böyle düşündülerki parasını iade edelim ve bir daha bizden alışveriş yapmasın diye düşündüler sanırım bu yüzden firmanın ismi geçince pek elektrik almıyorum, göndermiş olduğum maili ve cevaplarını aşağıya bırakıyorum

Merhabalar,
1 Ağustos günü oluşturduğum şiparişim dün akşam üstü saatlerinde elime ulaştı, sade bir kargo poşetinin içerisine aldığım ürünler yerleştirilmiş dış görüşünte herhangi bir hasar olmadığı için paketi aldım fakat poşeti açmamla kahve tanelerinin yere dökülmesi bir oldu, satın aldığım el toston paketinin ağzı kilitli değil ve poşet açıktı bir miktar kahveyi bu nedenle fireye ayırmak zorunda kaldım, sizden yapmış olduğum ilk alışverişti böyle bir tablo çok güzel bir ön izlenim olmadı, en azından küçük bir kutuya konulabilir veya paketin kilitli olup olmadığı kontrol edilebilirdi, saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim

bana yapılan geri dönüş ise ;

Paketin açık olması özensizlikten değil ve çok nadir veya hemen hiç yaşamadığımız bir durum ama dikkat etmek lazımdı. O konuda haklısınız. Ama kutu meselesi dediğiniz ucuz ve hatalı bir çözüm hele de valsiz paket bir de naylon içinde koyduklarında kahveyi.

Kahvenin tazeliği konusuna gelince, size kendimi ya da probadoru anlatmayacağım ama bu tür ithamlarda bulunurken daha dikkatli olmak lazım. Kahveye yaklaşımımız, her hafta bazı kahvelerin az kavurduğumuz için stokta bitmesi vs gibi unsurlar bir yan, zaten El toston’u o bir hafta önce listeye eklemiştik, nasıl olur da beklemiş kahve yollayabiliriz zaten imkansız. Bizim çok hassas olduğumuz bir konu.

Ücretiniz iade edildi

Ekli dosyayı görüntüle 24499
ben bu ayki oyum niji firmasına olucak seçilmeyecekler fakat şuan satışta olan matruşka 5 in gelirlerini depremzedelere yapıcaklarını açıklamışlar
tercih etme sebebim bu oldu
Mesajın üslubu problemli olabilir bu çok üzücü fakat kutu konusunda ben Çağatay Bey ile aynı görüşteyim. Çoğu zaman firmalara gereksiz kutu ve kağıtlar için mesaj atıyorum. Fotoğrafta görünen paketlemeye bayılıyorum. Umarım bir gün tüm kahveciler bu yolu seçer. 2018 yılından beri probador’dan kahve alıyorum ve en ufak problem yaşamadım. Olumsuz alışverişler foruma yansırken olumlu alışverişler es geçiliyor. İyi bir indirim beklediğim ve yeni kahveleri için oyunu probador’a verdim.

Aldığım maillere göre indirim oranının ne kadar düşük olabileceğini tahmin edebilirsen o kadar düşük ki burada onu tartışmak ve ne yazık ki herkesi psikolojik olarak hazırlamak durumundayım.
Psikolojik olarak hazırlamak durumunda altı üstü kahve indirimi gelecek. Az indirim gelince uykularım kaçmayacak. Aksine çok indirimde kaçar kahve çok olunca.Bizi değil kendinizi hazırlıyor gibisiniz. Gelecek tepkilerden cekiniyirsunuz

Aldığım maillere göre indirim oranının ne kadar düşük olabileceğini tahmin edebilirsen o kadar düşük ki burada onu tartışmak ve ne yazık ki herkesi psikolojik olarak hazırlamak durumundayım.
En kötü bi anket daha yaparız 3 5 günlük, yeni bi kavurucu buluruz olur biter. kanun değil ya anketten çıkan sonuç. anlaşamazsanız boşverin arkadaşlar diyin biz anlarız.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Anketin bitmesine 5 gün var. Anket dönebilir bence.

+1 probador. Çoğunluk bunu deneyimlemek istediği için oyumu bu yönde kullandım. İndirim oranına gelince malum Türkiye' deki ekonomik şartları da göz önünde bulunduracak olursak iyi bir indirim oranı (%20 gibi) beklenti oluşturuyor. Gerçekçi olmak lazım. Şahsen %5 beni tatmin etmez, güzel bir indirim oranı verirler umarım.

Bu ay destek amaçlı alımlarda kahve firmasından yapacağımız alımlarda örnek olarak %20 indirim-%10 yardım (Deprem Destek Fonlarına) destek gibi düşüncelerimiz var. Kazanan firmalarla ortak bir anlaşma yapıp belirli bir oranda indirimden feragat edip deprem destek fonlarına toplu alımlardan aktarma gibi bir düşünce var.
Daha 6 gün önce yazılmış bu konu umarım unutulmamıştır…

Foruma kayıtlı 6,000 üyenin 5,900’ü sadece ucuza kahve almak için burada, öyle değil diyen çarpılır… Her ay herkesin ağzına türkü olmuş “toplu alımların amacı ucuza kahve almak değil birlikte kahve deneyimlemek” lâfı da 2 yıl kadar önce aylık ankette Petra birinci çıktığı halde “indirim yapmam” dediği için kendisinden alım yapılmadığından bu yana artık içi boş kalmış bir lâf…
Buna şu açıdan katılıyorum. Toplu alım etkinliği değil de, aylık indirim isteme başlığına dönüşmüş durumda. "şu kadar alıyoruz indirim yapın" baskısı için de sanırım net bir şekilde satın alım garantisi vermek gerekiyor.

Probador ismini duyunca kahveden soğumamak elde değil benim için
bugün buraya bunu yazmalımıyım diye defalarca düşündüm çünkü mart ayı kazananı belliki kendileri olucak bir misilleme değil amacım herkesin fikrine saygım var lakin yaşadığım deneyimi paylaşmadanda geçemeyeceğim,
henüz forumu bilmediğim sadece youtube videolarından gözlemlediğim markaları keşfedip deneyimlediğim bir dönemdi
ismi bir çok youtube videosunda anıldığı için kendilerinden sipariş verdim tarih 1 ağustos 2022 kargo paketi elime ulaştı ve yaşamış olduğum bir sorun vardı bu durumu önce websitelerindeki bize ulaşın kısmındaki forumu doldurarak dönüş sağladım fakat kendileri dönüş yapmadıkları için mail ile iletişime geçip durumu buradan tekrar aktarman istedim tek beklentim bir özür mesajıydı fakat yapılan geri dönüş daha başlamadan bitmiş olan bir probador hikayesiydi benim için keza kendileride aynı şekilde böyle düşündülerki parasını iade edelim ve bir daha bizden alışveriş yapmasın diye düşündüler sanırım bu yüzden firmanın ismi geçince pek elektrik almıyorum, göndermiş olduğum maili ve cevaplarını aşağıya bırakıyorum

Merhabalar,
1 Ağustos günü oluşturduğum şiparişim dün akşam üstü saatlerinde elime ulaştı, sade bir kargo poşetinin içerisine aldığım ürünler yerleştirilmiş dış görüşünte herhangi bir hasar olmadığı için paketi aldım fakat poşeti açmamla kahve tanelerinin yere dökülmesi bir oldu, satın aldığım el toston paketinin ağzı kilitli değil ve poşet açıktı bir miktar kahveyi bu nedenle fireye ayırmak zorunda kaldım, sizden yapmış olduğum ilk alışverişti böyle bir tablo çok güzel bir ön izlenim olmadı, en azından küçük bir kutuya konulabilir veya paketin kilitli olup olmadığı kontrol edilebilirdi, saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim

bana yapılan geri dönüş ise ;

Paketin açık olması özensizlikten değil ve çok nadir veya hemen hiç yaşamadığımız bir durum ama dikkat etmek lazımdı. O konuda haklısınız. Ama kutu meselesi dediğiniz ucuz ve hatalı bir çözüm hele de valsiz paket bir de naylon içinde koyduklarında kahveyi.

Kahvenin tazeliği konusuna gelince, size kendimi ya da probadoru anlatmayacağım ama bu tür ithamlarda bulunurken daha dikkatli olmak lazım. Kahveye yaklaşımımız, her hafta bazı kahvelerin az kavurduğumuz için stokta bitmesi vs gibi unsurlar bir yan, zaten El toston’u o bir hafta önce listeye eklemiştik, nasıl olur da beklemiş kahve yollayabiliriz zaten imkansız. Bizim çok hassas olduğumuz bir konu.

Ücretiniz iade edildi

Ekli dosyayı görüntüle 24499
ben bu ayki oyum niji firmasına olucak seçilmeyecekler fakat şuan satışta olan matruşka 5 in gelirlerini depremzedelere yapıcaklarını açıklamışlar
tercih etme sebebim bu oldu
Başıma bir şey gelmeyecekse bu mailde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Pek çok firma böyle cevaplar yazıyor. Fakat kahve sektöründeki sevecenliği görenler en ufak tepkilerden rahatsız olmaya başlamış. Maildeki tek off durum alınganlık hali. Onunda sebebi insanların olağanüstü tepki ve söylemleri.

Durum değerlendirmesi yapılmış - hak verilmiş - dertler anlatılmış - çözüm yapılmış (ücret iadesi) bir mail cevabı için gayet yeterli ve doğal geliyor bana.

Buna şu açıdan katılıyorum. Toplu alım etkinliği değil de, aylık indirim isteme başlığına dönüşmüş durumda. "şu kadar alıyoruz indirim yapın" baskısı için de sanırım net bir şekilde satın alım garantisi vermek gerekiyor.

Başıma bir şey gelmeyecekse bu mailde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Pek çok firma böyle cevaplar yazıyor. Fakat kahve sektöründeki sevecenliği görenler en ufak tepkilerden rahatsız olmaya başlamış. Maildeki tek off durum alınganlık hali. Onunda sebebi insanların olağanüstü tepki ve söylemleri.

Durum değerlendirmesi yapılmış - hak verilmiş - dertler anlatılmış - çözüm yapılmış (ücret iadesi) bir mail cevabı için gayet yeterli ve doğal geliyor bana.
Merhabalar
Öncelikle kimseden bir sevecenlik beklentim yok herkes işini düzgün yapsın yeterli, ben müşteri olarak sipariş oluşturdum sorun yaşadım ve sorunumu ilettim, kahve sektöründen bir beklenti içerisinde oluşturmadım üstelik ne forumu bildiğim nede sektörünü bildiğim bir dönemdi, buraya yazma amacım ise gayet sıradan bir dönemde böyle şeyler yapabilen bir firma yarın kampanyada döneminde acaba neler yapabilir, sizin için böyle bir durumda böyle bir tavırla ücret iadesi yeterliyse ben zaten başka birşey eklemeyeceğim değerli yorumunuz için teşekkür ederim saygılar

Merhabalar
Öncelikle kimseden bir sevecenlik beklentim yok herkes işini düzgün yapsın yeterli, ben müşteri olarak sipariş oluşturdum sorun yaşadım ve sorunumu ilettim, kahve sektöründen bir beklenti içerisinde oluşturmadım üstelik ne forumu bildiğim nede sektörünü bildiğim bir dönemdi, buraya yazma amacım ise gayet sıradan bir dönemde böyle şeyler yapabilen bir firma yarın kampanyada döneminde acaba neler yapabilir, sizin için böyle bir durumda böyle bir tavırla ücret iadesi yeterliyse ben zaten başka birşey eklemeyeceğim değerli yorumunuz için teşekkür ederim saygılar
ücret iadesi önemli ama ben bi kahveyi beğenmesem ücretimi de iade ettiyse gerisi neden önemli olsun. kahveleri geri istiyosa o ayrı ama benim beğenmediğim kahveyi birine gönderecek demek.
Başka ne yapabilir bilemedim. para iade etmek özürden daha değerli bence.

ücret iadesi önemli ama ben bi kahveyi beğenmesem ücretimi de iade ettiyse gerisi neden önemli olsun. kahveleri geri istiyosa o ayrı ama benim beğenmediğim kahveyi birine gönderecek demek.
Ama bende öyleyim mesela tavrını hizmetini iletişimini beğenmiyorsam söylerim karşının çünkü esnaflıkta bunlar çok önemli bence, B2B çalışıyorsa gerek yok bunlara da, B2C çalışan bi yer ise bunları beklerim, bekleriz,beklerler..
Ücret iadesini senden gelen paraya sanki ihtiyacımız varmış gibi bir tavırla istemediğin halde yapmak herkesin kaldırabileceği birşey değil. Tepki alır yani.. bazısından daha çok bazısından baya çok alır
Not: bu ay Probador a verdim çünkü merak ediyorum.

ücret iadesi elbette önemli ama mesele ücret değildi ben bir ürün satın almışım ve hasarlı gelmiş ben kimseden para istemedim amacım o kahveyi deneyimlemekti fakat aldığım cevap karşısında karşımdaki insanın yüzüme parayı fırlattığını hissettim
belki ben abartmış olabilirim bunu ama neticede insanız, 2 hesap arasındaki rakamlardan ibaret değil benim için konu

Gerilim dolu bir oylamanın sonuna doğru gelirken Probador Colectiva, kulüp için yapabileceği en fazla desteği sağlamış.
1677223413124.png

Bu desteğinden sonra yaptığı bir açıklamada; Bedava kargoyu öpün ve başınızın üstüne koyun dediği görülüyor.

probador çıkacak gibi duruyor, hal boyleyken ay bitmeden tetra n caffeeineden mart stogunu da yapmak lazım.

ücret iadesi elbette önemli ama mesele ücret değildi ben bir ürün satın almışım ve hasarlı gelmiş ben kimseden para istemedim amacım o kahveyi deneyimlemekti fakat aldığım cevap karşısında karşımdaki insanın yüzüme parayı fırlattığını hissettim
belki ben abartmış olabilirim bunu ama neticede insanız, 2 hesap arasındaki rakamlardan ibaret değil benim için konu
İçiniz soğumadıysa sizde kahveleri çöpe döküp videosunu gönderin. :)
Dur Dur. Tabiki de şaka yapıyorum. :)

Ya açıkçası ben biraz daha esnek olmak taraftarıyım. Şartlar her firma için ya da firma çalışanı için değişebilir. Evet Probador için ya da Null gibi firmalar ile ilgili talihsiz durumlar yaşanmış olabilir. Ancak şu an ki firma misyon ve vizyonları da pozitif yönde değişmiş olabilir. Biraz daha toplam faydamızı maximize etme tarafında kalmalıyız. Hepimiz iyi üzüm yemek istiyoruz bağcı dövmek istemiyoruz. Peşim hükümlü olmanın kimseye bir faydası yok. İyi bir firmadan da zaman zaman kötü tecrübeler yaşayabiliriz. O nedenle Probador +1. Null bile tekrar ankete daha dahil olsa ve mantıklı bir seçki sunsalar onlar da oy verebilirim. Tamam çok güzel bir hobi, çok keyif alıyorum ve bütçe harcıyorum ama sonuçta kahve gereğinden fazla anlam yüklemek zaten mücadeleci hayatlarımızı daha zor hale getiriyor. Ayrıca özellikle editörler karşılıksız bu şekilde bir hizmet sunuyorlar. Biraz daha saygılı ve anlayışlı olmalıyız.

Son düzenleme:
Geri