appa
Barista
Daha fazla
- Değirmen
- Comandante
- Ekipmanlar
- Hario v60,Aeropress,Soy Cezve,Bialetti Dripper
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Gaziemir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Buca
Mesajın üslubu problemli olabilir bu çok üzücü fakat kutu konusunda ben Çağatay Bey ile aynı görüşteyim. Çoğu zaman firmalara gereksiz kutu ve kağıtlar için mesaj atıyorum. Fotoğrafta görünen paketlemeye bayılıyorum. Umarım bir gün tüm kahveciler bu yolu seçer. 2018 yılından beri probador’dan kahve alıyorum ve en ufak problem yaşamadım. Olumsuz alışverişler foruma yansırken olumlu alışverişler es geçiliyor. İyi bir indirim beklediğim ve yeni kahveleri için oyunu probador’a verdim.Probador ismini duyunca kahveden soğumamak elde değil benim için
bugün buraya bunu yazmalımıyım diye defalarca düşündüm çünkü mart ayı kazananı belliki kendileri olucak bir misilleme değil amacım herkesin fikrine saygım var lakin yaşadığım deneyimi paylaşmadanda geçemeyeceğim,
henüz forumu bilmediğim sadece youtube videolarından gözlemlediğim markaları keşfedip deneyimlediğim bir dönemdi
ismi bir çok youtube videosunda anıldığı için kendilerinden sipariş verdim tarih 1 ağustos 2022 kargo paketi elime ulaştı ve yaşamış olduğum bir sorun vardı bu durumu önce websitelerindeki bize ulaşın kısmındaki forumu doldurarak dönüş sağladım fakat kendileri dönüş yapmadıkları için mail ile iletişime geçip durumu buradan tekrar aktarman istedim tek beklentim bir özür mesajıydı fakat yapılan geri dönüş daha başlamadan bitmiş olan bir probador hikayesiydi benim için keza kendileride aynı şekilde böyle düşündülerki parasını iade edelim ve bir daha bizden alışveriş yapmasın diye düşündüler sanırım bu yüzden firmanın ismi geçince pek elektrik almıyorum, göndermiş olduğum maili ve cevaplarını aşağıya bırakıyorum
Merhabalar,
1 Ağustos günü oluşturduğum şiparişim dün akşam üstü saatlerinde elime ulaştı, sade bir kargo poşetinin içerisine aldığım ürünler yerleştirilmiş dış görüşünte herhangi bir hasar olmadığı için paketi aldım fakat poşeti açmamla kahve tanelerinin yere dökülmesi bir oldu, satın aldığım el toston paketinin ağzı kilitli değil ve poşet açıktı bir miktar kahveyi bu nedenle fireye ayırmak zorunda kaldım, sizden yapmış olduğum ilk alışverişti böyle bir tablo çok güzel bir ön izlenim olmadı, en azından küçük bir kutuya konulabilir veya paketin kilitli olup olmadığı kontrol edilebilirdi, saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim
bana yapılan geri dönüş ise ;
Paketin açık olması özensizlikten değil ve çok nadir veya hemen hiç yaşamadığımız bir durum ama dikkat etmek lazımdı. O konuda haklısınız. Ama kutu meselesi dediğiniz ucuz ve hatalı bir çözüm hele de valsiz paket bir de naylon içinde koyduklarında kahveyi.
Kahvenin tazeliği konusuna gelince, size kendimi ya da probadoru anlatmayacağım ama bu tür ithamlarda bulunurken daha dikkatli olmak lazım. Kahveye yaklaşımımız, her hafta bazı kahvelerin az kavurduğumuz için stokta bitmesi vs gibi unsurlar bir yan, zaten El toston’u o bir hafta önce listeye eklemiştik, nasıl olur da beklemiş kahve yollayabiliriz zaten imkansız. Bizim çok hassas olduğumuz bir konu.
Ücretiniz iade edildi
Ekli dosyayı görüntüle 24499
ben bu ayki oyum niji firmasına olucak seçilmeyecekler fakat şuan satışta olan matruşka 5 in gelirlerini depremzedelere yapıcaklarını açıklamışlar
tercih etme sebebim bu oldu