Aldığım maillere göre indirim oranının ne kadar düşük olabileceğini tahmin edebilirsen o kadar düşük ki burada onu tartışmak ve ne yazık ki herkesi psikolojik olarak hazırlamak durumundayım.Tamam o zaman indirim oranının düşüklüğünün memnun edip etmeyeceğini ilk defa Probador'un önde gittiği anket altında sorup algı yapmaya devam edelim.
%4 geçti içimden çünkü aboneliğe onu yapıyorlarAldığım maillere göre indirim oranının ne kadar düşük olabileceğini tahmin edebilirsen o kadar düşük ki burada onu tartışmak ve ne yazık ki herkesi psikolojik olarak hazırlamak durumundayım.
Üzerinden çok zaman geçti bu sebeple emin değilim ancak benim hatırladığım ağustos 2020 alımında seçki hazırlanıp indirimin %20 civarında yapıldığı.Tahmin ediyorum %4![]()
2020Üzerinden çok zaman geçti bu sebeple emin değilim ancak benim hatırladığım ağustos 2020 alımında seçki hazırlanıp indirimin %20 civarında yapıldığı.
o zaman yüzde 5 dediler herhalde. O zaman gerçekten çok az olurAldığım maillere göre indirim oranının ne kadar düşük olabileceğini tahmin edebilirsen o kadar düşük ki burada onu tartışmak ve ne yazık ki herkesi psikolojik olarak hazırlamak durumundayım.
Hahah probador yolunu yapıyorsunuz gibi geldi admin bey
En az %25 indirim almadan dönmeyin lütfen foruma![]()
%10 indirim değil kiböyle bir durumda firmanın toplu alımı red ettiğini varsaymak daha makul olur bence 2 inci firmaya geçilebilir.
Ama not olarak Probador kahvelerini forumdaşlarla denemek isteyen ve değerlendirmek isteyen arkadaşlar elbette %10 ile alımı yapar bi yandan. Bu arada bu çok gerçekçi bir soru çünkü Probador bunu uygulayabilirKahve abonmanlığında yaptığı fiyat avantajı kargo ücretini bile karşılamıyor mesela dezavantaj oluyor hatta abonman olmak websitesinde
%5-10 gibi rakamlar forum ahalisinin gösterdiği teveccühü yadsımak olur. Yanlış hatırlamıyorsam Sezy %15 yapmıştı, o bile görece uygun fiyatları dikkate alınınca, ancak hoş görülmüştü.
Söz gelimi, Montag 25 yaptı, ben daha fazlasını beklerdim ama bir kaç kahvesini çok merak ettiğim için alım yaptım. %20 yapsalardı alıma katılmazdım çünkü zaten ara sıra %15-20 bandında indirimleri zaten yapıyorlar. Bu kadar kavurucu arasında, bu kadar insan bir araya gelip teveccüh göstermişse göz doyurucu bir indirim beklemek de hakları diye düşünüyorum
Selamlar. Sezy olarak Ağustos'ta %25 yapmıştık.
Edit: Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın, indirim oranlarının az veya çok oluşuna ilişkin bir şey yazmak istemem. Ufak bir yanlış hatırlamayı düzeltmek için araya girme ihtiyacı hissettim. Lütfen bunu olumlu ya da olumsuz bir yorum olarak düşünmeyin.
Estağfurullah. Hiç önemli değilKusura bakmayınız, zihnim benimle küçük bir oyun oynamış.
Kendi adıma toplu alım etkinliğini farklı kavurucular denemek için bir fırsat olarak görsem de fiyat/performans firmaları benim için her zaman önde oluyor, yüksek fiyatlı kavurucu ya da düşük indirim oranı olduğunda alıma katılmamayı tercih ediyorum geçtiğimiz yıllarda William, Montag'ı ve hatırlamadığım birkaç firmayı daha pas geçmiştim. Ama bunu yaparken firmayı yüksek fiyatından ya da düşük indirim oranından dolayı eleştirmiyorum tercihlere saygı duyulması gerektiğini düşünüp sonraki ayı bekliyorumMerak ediyorum %10-%5 indirim sizce az mıdır bu tip alımlarda yoksa %20 en az mı olmalıdır bu konu hakkında hiç sormadık anketlerde . Sizi alımdan soğutur mu az indirim arkadaşlar ?