Hocam geleneksel tıraşın bana göre başlangıç aleti rimei’dir. Tek dezavantajı alet çok hafif olduğu için bastırma ihtimaliniz fazladır. Siz her ne kadar bastırmıyorum sansanız da mach3 gibi tıraş aletlerinden geçenler ilk tıraşlarında hep bastırır ( ben de bastırmadığımı sanıyordum). Aleti cildinize fazla bastırdığınız için de tahriş olma ihtimali artar. Onun dışında hiçbir sorun yaşamazsınız. Hem de diğer aletlere göre çok ekonomiktir. Yolu geleneksel tıraşa düşen herkesin dolabında vardır bu alet emin olunTam şu sıra yeni tıraş makinesi alma arefesindeyim ama öncesinde geleneksel tıraşa da bir şans vermek istiyorum. Cildi hassas olan şahsım için bir f/p başlangıç seti önerebilir misiniz? Maksat bana uymadığını düşünürsem zararım çok olmasın![]()
Dilek Shop Rimei Traş Makinesi A2002 Paslanmaz Çelik Dilekshop **hızlı Kargo** Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dilek Shop Rimei Traş Makinesi A2002 Paslanmaz Çelik Dilekshop **hızlı Kargo** yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.