Ekli dosyayı görüntüle 32746
Şu ortamı çok merak ettim yalnız ya. Yani bir çok grup bir araya gelip belli organizasyonlar yapıyor tabi ama dışarıdan bakınca herkesin ortak noktasının bu kadar net olduğu bir topluluk ilginç olsa gerek. Hobini dışarıda bırakamıyorsun yani, her an seninle. Düşünsenize biz iftar organizasyonu yapıyoruz ve masaya oturunca herkes gooseneck kettle'ını çıkarıp masaya koyuyor, öyle bir şey yani

. Hele bi de eşsiz gelinse 100 tane sinekkaydı adam ile parıl parıl bir iftar keyfisi

.
Çay sohbetinde "kardeşim faulleri biraz yamuk kesmişsin" ya da "lan yavşak forumda atar gider yapıyordun millete, o yüzündeki kesikler ne" denilerek insanlar örseleniyor.
Ya da bizdeki gibi "hmm paskalya çöreği notası aldım, malik asidite ve hidroklorik asidite aldım " diye de sıkamazsın, hobide yetkin misin değil misin herkes görebiliyor.
"Abi bu makine çok başka ya, şöyle mikron böyle mikron, motorun yaptığı dalga, köpürmesi" vs muhabbeti yok. Karşıdakinin yanağını okşayıp "ne var amk aynısı işte" diyebiliyorsun ya da.
"Tadına baktın mı", "sen kendin beğendin mi onu söyle", "önemli olan bardak" gibi herkese mavi boncuk dağıtan politik söylemler de yok. Halepin orada arşının burada olduğu tam bir er meydanı.
Elbet bir gün buluşacağız...