• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Black Friday 2020 Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet tuşlar flu, black mirror tartı gibi net değil. Ikonlar da öyle. Wifi ikonu da görmüştüm, ne için acaba uygulama bağlantısı mı var?
Tartıya göre 1 tık flu kettle ama görüş açısından sorun yaratmıyor.

Smart modelinde wifi ve bluetooth var ama o bildiğim kadarıyla satışta değil. Ben de bakmıştım çünkü :)

Smart model sanırım 1500 watt gücünde, kapasitesi de 800 ml olması lazım.

Merhabalar,
Timemore kettle'ları eline ulaşan arkadaşları çok şanslısınız. 27 kasımda verdiğim kettle siparişi hala işleme alınmamış maalesef. Umarım yakın zamanda elime ulaşabilir.
Merhaba, tüm kargolar verildi ama Kargo firmaların kota sorunları nedeniyle şubelerde bekletiliyor veya hiç barkod oluşmamış durumda. Pazartesi tekrar kontrol edelim

benim kettle da oglen teslim edilmisti ve ancak simdi açabildim.

kettle'in goruntusu ve minimalistik gorunumu benim cok hosume gitti (daha once de begenmistim-beyazi olaydi iyiydi).

koncheroya kiyasla daha sessiz ve kronometre tutmadim ancak daha hizli da olabilir.

suyun akisi koncheroya kiyasla oldukca iyi. stagg ve brewista ile yarisir sanki ama diger ikisini denemedim.

kontrol panelinin uzerinin flu olmasi hosuma gitmedi-kristal berrakligini tercih ederdim.

isiyi dokunmatik panelden 60 (turk kahvesi) ve 92-93 (benim icin v60 sicakligi) arasinda azaltip cogaltmak can sikici - soyle tak diye iki tika dusurecek bir kisayolu olaydi iyiydi.

genel olarak begendim ama flu olan kontrol paneline alismam zaman alacaktir.

Ekran Net olması lazım sizdeki tüm modellerde göstergeler ışıklar net okunabiliyor. FLU'dan kastınızı bize görsel atarak değerlendirebiliriz

Benim sipariş sisteme bile düşmemiş siz de şanslısınız hocam :D

Sizin siparişleri kontrol ettik. Banka sanal pos tarafında da işlem görünmemekte. Web site tarafında da.
Bankadan ekstre alabilirseniz daha iyi sonuç alırız ücret çekilmişse ve bize yansımamışsa bunu bankadan talep ederiz. Ürününüzde kargolanır.

Saygılar

Merhaba, tüm kargolar verildi ama Kargo firmaların kota sorunları nedeniyle şubelerde bekletiliyor veya hiç barkod oluşmamış durumda. Pazartesi tekrar kontrol edelim

Ekran Net olması lazım sizdeki tüm modellerde göstergeler ışıklar net okunabiliyor. FLU'dan kastınızı bize görsel atarak değerlendirebiliriz

Sizin siparişleri kontrol ettik. Banka sanal pos tarafında da işlem görünmemekte. Web site tarafında da.
Bankadan ekstre alabilirseniz daha iyi sonuç alırız ücret çekilmişse ve bize yansımamışsa bunu bankadan talep ederiz. Ürününüzde kargolanır.

Saygılar

net olarak okunabiliyor;bu acidan hicbir sikintisi yok. kristal berrakligi yerine puturtulu bir yuzey kaplamasi tercih etmisler.

Ekli dosyalar

• IMG_20201205_135142.jpg
    IMG_20201205_135142.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 128
alisiriz cunku kettle bicak gibi akitiyor suyu- kahve yatagini kek gibi kesiyormusuz gibi, ben begendim simdilik koncherodan sonra

Video çekebilir misiniz? Eğimle akış miktarını gösteren bir video çok güzel olur.

benim kettle da geldi bugün. su döküşünden de , tasarımından da memnun kaldım. teşekkürler.

timemore.jpg

Hızlı kettle incelemesi :)

Timemore tartı ve kettle fotoğraflarda çok hoş duruyor.

Kettle ı kullananlara bir soru sormak istiyorum, 93 dereceye sabit tut olarak ayarladınız kettle k kaldırıp tekrar indirdiğinizde 91 derecenin altındaysa 93 e çıkarıyor mu?

Son soru 93 e yaklaşırken yavaşlıyor mu?

Timemore tartı ve kettle fotoğraflarda çok hoş duruyor.

Kettle ı kullananlara bir soru sormak istiyorum, 93 dereceye sabit tut olarak ayarladınız kettle k kaldırıp tekrar indirdiğinizde 91 derecenin altındaysa 93 e çıkarıyor mu?

Son soru 93 e yaklaşırken yavaşlıyor mu?
Selam Suat, iki sorunun cevabı da evet. Hold fonksiyonu açıksa, kettle i koyduğunuzda , ayarlanandan 2 C altında ısıtmaya başlıyor.

Ayarlanan sıcaklığa 2-3C kala yavaşlıyor ve ayarlanan sıcaklığı geçmiyor. Videolar hızlandırılmış olduğundan pek görünmüyor olabilir.

Son düzenleme:

Saygılar
Merhabalar,
pazartesi yani bugün gerek sizi telefonda aramamda gerek yazışmamda maalesef timemore kettle'ımın durumu hakkında maalesef bilgi sahibi olamadım. Acaba tek talihsiz ben miyim. Tüm ürünleri kargoya verdik deyip vermeyip ve hala kargoya vermemekte inatçı olmak neden. Cevabını çok merak ediyorum.

Ümit Bey Merhaba,

Cuma günü Alıcı Şubedeki kota dolduğu için sistem kargo yapmamıza izin vermemişti.
Ürününüz Bugün Kargolanmıştır.
Sistemden takip edebilirsiniz.

Size özel yapılan bir durum değildir. Lütfen kusura bakmayın.

Geri