C
coffee teddy
Guest
27 kasım olduğu gibi gece sipariş vermiştim 1 saat önce elime ulaştı, tartı çok iyi paketlenmişti kahvede de sıkıntı yok baya hızlı geldi.
Ben de 250 gram alır tahminiyle 400ml olanından almıştım.Merhaba, 150-200 gr arası çekirdeğe göre değişebilir
Geldi mi? Urun yoksa yolda mi?Ben de 250 gram alır tahminiyle 400ml olanından almıştım.

Pazar günü aldım. Daha yola çıkmadı. Gelince kahve koyup içine tam kaç gram aldığını yazarım buraya.Geldi mi? Urun yoksa yolda mi?
Kendi tecrübeme göre başka kullandığım kaplarda ml olarak hacmin en fazla üçte biri kadar gram olarak kahve alıyor. 400 ml için max. 133 gram gibiPazar günü aldım. Daha yola çıkmadı. Gelince kahve koyup içine tam kaç gram aldığını yazarım buraya.
2 tane aldım o zaman ikisi ancak bir paket 250 gr lık kahveyi alıcakKendi tecrübeme göre başka kullandığım kaplarda ml olarak hacmin en fazla üçte biri kadar gram olarak kahve alıyor. 400 ml için max. 133 gram gibi
Tuborg goldun cam şişesi yaklaşık 220gr civarı kahve alıyor 500ml olması gerekKendi tecrübeme göre başka kullandığım kaplarda ml olarak hacmin en fazla üçte biri kadar gram olarak kahve alıyor. 400 ml için max. 133 gram gibi
Evet 200ml soda şisesi 90 gram civarı aldı. 400ml 180 gram alması muhtemelTuborg goldun cam şişesi yaklaşık 220gr civarı kahve alıyor 500ml olması gerek
bu problemi sadece ben mi yaşıyorum gercekten merak ediyorum
black friday indirimlerden gelburadan timemore basic scale aldım bir heyecanla
ürün çok kısa sürede elime ulaştı ancak ölcümü tutarsız yapıyor
27,7 gram olarak ölçtüğü kahveyi 5 saniye sonra (belki daha fazla) 27,2 olarak ölcüyor sonra 2 3 saniye sonra 27,4 e falan cıkarıyor
bunun gibi kafasına göre takılıyor
değişim talep etmek için whatsapp hattından yazdım, dönüş bile yapılmadı
tartı sahipleri böyle bir sorun yaşıyor mu acaba ve ben ne yapmalıyım?
Tartı Çok hassas bende aynı durumu yaşadıgımda Yigit beye sormuştum. Buharlaşma payını bile hesapladıgını söyledi tartının gerçektende öyle demlerkenki buharlaşmayı bile yansıtıyor anlık olarak. Soguk su ile demleme yapıyor gibi yaptıgımda bir eksilme oluşmadı çünkü. Ayrıca Tartı elinizin rüzgarından bile etkileniyor hassaslık düzeyi o kadar yüksek onuda isterseniz test edebilirsiniz.bu problemi sadece ben mi yaşıyorum gercekten merak ediyorum
27,7 gram olarak ölçtüğü kahveyi 5 saniye sonra (belki daha fazla) 27,2 olarak ölcüyor sonra 2 3 saniye sonra 27,4 e falan cıkarıyor
bu problemi sadece ben mi yaşıyorum gercekten merak ediyorum