• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Black Friday 2020 Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
27 kasım olduğu gibi gece sipariş vermiştim 1 saat önce elime ulaştı, tartı çok iyi paketlenmişti kahvede de sıkıntı yok baya hızlı geldi.

Elektrikli Kettle alıp kullananlar memnun mu?İndirim bitmeden ben de sipariş vermeyi düşünüyorum.

Pazar günü aldım. Daha yola çıkmadı. Gelince kahve koyup içine tam kaç gram aldığını yazarım buraya.
Kendi tecrübeme göre başka kullandığım kaplarda ml olarak hacmin en fazla üçte biri kadar gram olarak kahve alıyor. 400 ml için max. 133 gram gibi

Kendi tecrübeme göre başka kullandığım kaplarda ml olarak hacmin en fazla üçte biri kadar gram olarak kahve alıyor. 400 ml için max. 133 gram gibi
2 tane aldım o zaman ikisi ancak bir paket 250 gr lık kahveyi alıcak

250 gr lık bir poşeti anca 800 ml lik kavanoz alır diye ben de 800ml olanından sipariş ettim.Ancak 150 gr lık kahve alanlar varsa bence 400ml olan da yeterli olur.

bu problemi sadece ben mi yaşıyorum gercekten merak ediyorum

black friday indirimlerden gelburadan timemore basic scale aldım bir heyecanla

ürün çok kısa sürede elime ulaştı ancak ölcümü tutarsız yapıyor

27,7 gram olarak ölçtüğü kahveyi 5 saniye sonra (belki daha fazla) 27,2 olarak ölcüyor sonra 2 3 saniye sonra 27,4 e falan cıkarıyor

bunun gibi kafasına göre takılıyor

değişim talep etmek için whatsapp hattından yazdım, dönüş bile yapılmadı

tartı sahipleri böyle bir sorun yaşıyor mu acaba ve ben ne yapmalıyım?

27,7 gram olarak ölçtüğü kahveyi 5 saniye sonra (belki daha fazla) 27,2 olarak ölcüyor sonra 2 3 saniye sonra 27,4 e falan cıkarıyor

Sorunla ilgili bir video çekip burada paylassaniz daha etkili olur ve hızlı çözüme ulaşılır sanıyorum.

Tartı Çok hassas bende aynı durumu yaşadıgımda Yigit beye sormuştum. Buharlaşma payını bile hesapladıgını söyledi tartının gerçektende öyle demlerkenki buharlaşmayı bile yansıtıyor anlık olarak. Soguk su ile demleme yapıyor gibi yaptıgımda bir eksilme oluşmadı çünkü. Ayrıca Tartı elinizin rüzgarından bile etkileniyor hassaslık düzeyi o kadar yüksek onuda isterseniz test edebilirsiniz.

Çekirdek vb Ölçüm sırasında 0.2 Grama kadar sapma ve agırlık değişimi normal onun sebebide dediğim gibi elinizin rüzgarından bile etkilenebiliyor ürün hassaslıgından dolayı bu 0.2 den daha yüksekse normal değil.

Merhaba,

Tartı hassas derken gerçekten hassas bir ölçüm yapıyor hava ve rüzgardan veya üflemeden bile etkilenebiliyor.

ağırlığını bildiğiniz bir ürün ile test edebilirsiniz

yine bir sorun yaşarsanız biz buradayız

Dayanamadım, geçerken kendi ekipmanlarımı aldım. Kargolanmaya başlamışlar :)

Hepsi benim değil :)

Kettleın sıcaklık ve akış kontrolü başarılı duruyor. Ayarlanan sıcaklığı geçmiyor, yaklaşınca yavaşlıyor, sıcaklığı tutuyor, vs . En çok beklediğim ekipman oydu.

Kullandıkça detayları yazarım. Diğer arkadaşlar da kullandıkça karşılaştırırız.
20201203_115648.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri