• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Black Friday 2020 Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evdeki tartı bozuldu diye 2 gün önce Hepsiburada'dan 470 TL'ye Black Mirror almıştım, 2 gün daha bekleseymişim aynı fiyata yanına bir de 250gr Mam alacakmışım. Benim işime yaramasa da çok güzel olmuş indirimler, teşekkürler.

Mara X, Fred ve Blackmirror alındı. Şimdi gözler ay sonu ekstresinde :) Daha fazla indirime rastlamamak için konuları takipten çıkardım artık. İndirimler için teşekkürler.

timemore kettle ı da ilk defa gördüm acaba nasıl bir üründür kullanıcı deneyimlerini alabilirsem çok mutlu olurum. Fellow için para biriktirirken o paraya hem kettle hem de tartı alırım.

Timemore slim plus ile molent g50 arasında kaldım sizce hangisi (arkadaşıma önericem arada ben de otlanırım) ağırlıklı filtre ve TK

Mara X, Fred ve Blackmirror alındı. Şimdi gözler ay sonu ekstresinde :) Daha fazla indirime rastlamamak için konuları takipten çıkardım artık. İndirimler için teşekkürler.

Güzel set kurmuşsunuz, hayırlı olsun :)

Merhaba Evet Her üründe fiyat uyduramadık. Pazarlama Bütçeleri de kalmadı o modelde

Peki burası (Nesiltech) yetkili satıcı mı? Gaggia Türkiye garantilidir diye yazmış ama teyit edebilir miyiz?

Ekli dosyalar

• 93DCA31A-A524-4E35-9385-154DAACEBD7F.jpeg
    93DCA31A-A524-4E35-9385-154DAACEBD7F.jpeg
    134.3 KB · Görüntüleme: 38
Güzel set kurmuşsunuz, hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim 🙏 William için bütçe kalmayınca Fred aldım. Yiğit bey epey götürür diyince içim rahatladı. Seneye bf zamanı gözüm William’da artık😁

Son düzenleme:
Teşekkür ederim 🙏 William için bütçe kalmayınca Fred aldım. Yiğit bey epey götürür diyince içim rahatladı. Seneye bf zamanı gözüm William’da artık😁

William yerine fred daha iyi bir seçim, williamda çok fazla kahve birikiyor ve adımları çok büyük. Fredde kahve birikiyor ama tek elle kaldırıp vurarak boşalabiliyorsunuz.

William yerine fred daha iyi bir seçim, williamda çok fazla kahve birikiyor ve adımları çok büyük. Fredde kahve birikiyor ama tek elle kaldırıp vurarak boşalabiliyorsunuz.
O zaman ikinci kez içim rahatladı şu an. Tıfıl canavarla mutlu mesut takılacağım 😂

Forum indirimini kaldirmayaydiniz iyiydi.gecen ay Fred ile Grace arasın da kalıp bütce kisitlarindan dolayı Fredi almıştım . 11-11 de Grace 'i yakalar gibihken şimdi tekrar uzaklaştı...Artık kismet gelecek indirimlere ...

Forum indirimini kaldirmayaydiniz iyiydi.gecen ay Fred ile Grace arasın da kalıp bütce kisitlarindan dolayı Fredi almıştım . 11-11 de Grace 'i yakalar gibihken şimdi tekrar uzaklaştı...Artık kismet gelecek indirimlere ...

İlerleyen dakikalarda müjdeli haber gelir bence.
Gidip adını duymadığımız yerden almayalım.

Merhaba, Fiyatlar tekrar güncellendi. İyi alışverişler

GLENDA PL41PLUS- Öne çıkan özellikleri 58mm ticari portafiltre – 300ml kazan

https://www.gelbura.com/urun/lelit-glenda-pl41plus-ticari-espresso-kahve-makinesi

GLENDA PL41PLUS- Öne çıkan özellikleri 58mm ticari portafiltre- PID ısı kontrolü – 300ml kazan

https://www.gelbura.com/urun/lelit-glenda-pl41plust-pid-ayarli-ticari-espresso-kahve-makinesi

ANITA PL042TEMD - Öne çıkan özellikleri 38mm konik dişli dahili öğütücü ile – PID ısı kontrolü

https://www.gelbura.com/urun/lelit-anita-pl042temd-pid-combo-ogutuculu-espresso-kahve-makinesi

@Globally indirimler için teşekkürler bende ucuzundan bir kettle kaptım
lelit grace için 57 mm bottomless portafiltre tekrar gelecek mi acaba birde 57 mm ims basket te bekliyoruz :)

Şansımı zorlayıp forum indirimi beklesem olasılığı varmıdır? Grace ile
Pl41plust arasında kaldım sizin öneriniz ne olur ve metal tamper hediye uygulamanız devam ediyormu? Bilgilendirme ve fiyat güncellemesi için teşekkürler

Geri