Evet Yiğit beyle henuz tanışmadım mesajlasmalarimiz oldu ama yardımseverliği yaklaşımı takdire şayan teşekkür ederim kendisineBlack friday indirimini görünce ofise de güzel bir takım dizmeye karar verdim ve değirmenden kettle a, peak water dan saklama kavanozuna kadar gereken ne varsa hepsini gelburadan sipariş ettim. Bu esnada da işim gereği istanbula gittim ben istanbuldayken 8 parça ürünüm eve teslim olmuş. Fakat tartı almayı unutmuşum (olmadan nitelikli kahve olmaz). Ben de 2 saatlik boşluğumda google maps a gelbura yazdım ve çıktım yola. Durumu anlattım sağolsun Yiğit bey @Globally tartıyı blackfriday indiriminden verdi. Kendisiyle biraz sohbet etme fırsatımız da oldu. Mütevaziliği ve tavrıyla gönlümüzü de kazandı. Teşekkür ediyorum tekrar ince tavrı ve ilgisinden dolayı.
400 ml lik kavanoz da aldım yukarıda soruluyordu tam 150 gr kahve aldı.
Geliyornaked portafiltrenin stokları bitmiş gözüküyor. stok bilgisi alabilir miyim? @Globally
Evet Düşünüyoruz inşallah yetişirMerhaba Yiğit Bey @Globally .
Yılbaşı için sitede bir kampanya düşünüyor musunuz acaba?
Ürünler geldi gelecek ön sipariş yerine yılbaşı indirimleri olabilir@Globally lelit grace leveler için önsipariş indirimi de bekliyoruz.
Yetişirse evet olacak@Globally Lelit' i sepete koydum bekliyorum bende, bir yılbaşı indirimi olacak mı acaba?![]()
Geldi GeliyorNaked portafiltre ve IMS sepet ile IMS duş başlığını bekliyoruz ama ortada yok sanırım bir süre daha![]()
+1 bende beklemedeyim bu ürünleri. Lelit mara x için.Naked portafiltre ve IMS sepet ile IMS duş başlığını bekliyoruz ama ortada yok sanırım bir süre daha![]()