• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Black Friday 2020 Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dayanamadım, geçerken kendi ekipmanlarımı aldım. Kargolanmaya başlamışlar :)

Hepsi benim değil :)

Kettleın sıcaklık ve akış kontrolü başarılı duruyor. Ayarlanan sıcaklığı geçmiyor, yaklaşınca yavaşlıyor, sıcaklığı tutuyor, vs . En çok beklediğim ekipman oydu.

Kullandıkça detayları yazarım. Diğer arkadaşlar da kullandıkça karşılaştırırız.
Ekli dosyayı görüntüle 6594

benim kettle da yolda,beyazi olaydi iyiydi. hayeller beyaz stagg ancak 2080 liralik fiyatiyla beni almayin diyor, zirt pirt bozulmayan bir urun olaydi yurt disindan 140 euroya alirdik

Dayanamadım, geçerken kendi ekipmanlarımı aldım. Kargolanmaya başlamışlar :)

Hepsi benim değil :)

Kettleın sıcaklık ve akış kontrolü başarılı duruyor. Ayarlanan sıcaklığı geçmiyor, yaklaşınca yavaşlıyor, sıcaklığı tutuyor, vs . En çok beklediğim ekipman oydu.

Kullandıkça detayları yazarım. Diğer arkadaşlar da kullandıkça karşılaştırırız.
Ekli dosyayı görüntüle 6594
Bu ahşap saplıları ve beyaz olanları nasıl edindiniz, aliexpress mi :)

27 kasım gecesinde Timemore Black mirror tartı siyah için sipariş geçmiştim, farklı yerlerden sipariş geçtiğim için geldikçe bakarım diyordum, ürün hala gelmeyince bir bakayım siteye dedim ancak siparişlerim kısmı boş görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz @Globally

benim kettle da oglen teslim edilmisti ve ancak simdi açabildim.

kettle'in goruntusu ve minimalistik gorunumu benim cok hosume gitti (daha once de begenmistim-beyazi olaydi iyiydi).

koncheroya kiyasla daha sessiz ve kronometre tutmadim ancak daha hizli da olabilir.

suyun akisi koncheroya kiyasla oldukca iyi. stagg ve brewista ile yarisir sanki ama diger ikisini denemedim.

kontrol panelinin uzerinin flu olmasi hosuma gitmedi-kristal berrakligini tercih ederdim.

isiyi dokunmatik panelden 60 (turk kahvesi) ve 92-93 (benim icin v60 sicakligi) arasinda azaltip cogaltmak can sikici - soyle tak diye iki tika dusurecek bir kisayolu olaydi iyiydi.

genel olarak begendim ama flu olan kontrol paneline alismam zaman alacaktir.

Merhabalar,
Timemore kettle'ları eline ulaşan arkadaşları çok şanslısınız. 27 kasımda verdiğim kettle siparişi hala işleme alınmamış maalesef. Umarım yakın zamanda elime ulaşabilir.

benim kettle da oglen teslim edilmisti ve ancak simdi açabildim.

kettle'in goruntusu ve minimalistik gorunumu benim cok hosume gitti (daha once de begenmistim-beyazi olaydi iyiydi).

koncheroya kiyasla daha sessiz ve kronometre tutmadim ancak daha hizli da olabilir.

suyun akisi koncheroya kiyasla oldukca iyi. stagg ve brewista ile yarisir sanki ama diger ikisini denemedim.

kontrol panelinin uzerinin flu olmasi hosuma gitmedi-kristal berrakligini tercih ederdim.

isiyi dokunmatik panelden 60 (turk kahvesi) ve 92-93 (benim icin v60 sicakligi) arasinda azaltip cogaltmak can sikici - soyle tak diye iki tika dusurecek bir kisayolu olaydi iyiydi.

genel olarak begendim ama flu olan kontrol paneline alismam zaman alacaktir.
black mirror tartınız var mı veya kullandınız mı? eğer kullandıysanız ona göre daha mı flu?

Geri