• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Black Friday 2020 Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
250gr kahve için 0,8 litre 800ml olan modeli öneririz. 0,4l olan model 170-200gr max çekirdek alabilir şeklinde söylemişti @Globally bana sorduğumda.
Tahminim; 0.8lt olan yaklaşık 300gr alır. O da 150gr kadar alır. Kavruma bağlı değişiklik gösterebilir.
Peki sizce ürün nasıl? Ayrica bi adet 800 almak mi? Yoksa iki adet 400 alip degerlendirmek mi? Yani 170-200 arasi alirsa 250gr kahve paketlerden ortalama 60gr gibi yani 3 demlemelik disarda kalir gerisi hemen vakuma girer. 2 ayri cekirdek saklanabilit kalan gramaj demlemek icin pakette fln bekler sizce suan 109 olan fiyat yarina 189 liralik fiyata geri doner mi?

Peki sizce ürün nasıl? Ayrica bi adet 800 almak mi? Yoksa iki adet 400 alip degerlendirmek mi? Yani 170-200 arasi alirsa 250gr kahve paketlerden ortalama 60gr gibi yani 3 demlemelik disarda kalir gerisi hemen vakuma girer. 2 ayri cekirdek saklanabilit kalan gramaj demlemek icin pakette fln bekler sizce suan 109 olan fiyat yarina 189 liralik fiyata geri doner mi?
189 liraya çekileceğini sanmam. 139 civarı olur diye tahmin ediyorum 400 ml. Tabi bu benim düşüncem, YTD :d

Bence de 0.8 ideal ölçü. 0.4 olan bence sıkıntı yaratabilir. KG olarak kahve almadığın sürece ideal ölçü. Zaten birden fazla alırsan da onu da bölüştürebilirsin. 0.8 ideal.

Ben de back mirror ve peak water aldım. Back mirror alırken son 2 yazıyordu. Düşünen arkadaşlar acele etsin son 1 kalmış olabilir :)

Bu ürün hakkında yorumu olan veya kullanan var mı işe yarıyor mu? Açıklamasında oksidasyonu azalttığından bahsetmiş ama kahve saklama konusunda yeterli midir acaba?

Timemore saklama kabını kısa bir süre deneme fırsatım oldu. Malzemesi diğer ürünlerinde olduğu gibi kaliteli duruyor. İşçilik güzel.

Ortadaki düğmeye ardı ardına basarak havayı dışarı atıyorsunuz ve vakum ortamı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Küçük düğmeye basınca da vakum ortadan kalkıyor ve kap açılıyor.

Elimde olmadığı için uzun süre detaylı inceleyemedim. @Globally den vakumu ne kadar tuttuğunu test etmesini rica ettim ama şu anki yoğunlukta ne kadar yapabilirler bilemiyorum. Çok kolay değil.

Daha fazla bilgi edinirsem yazarım.

Ben de TM black mirror ve gooseneck kettle ile kampanyadan yararlandım. İnşallah kettledan pişman olmayız.

Makina ile birlikte alınan indirimli kahve seçeneğinde 17 TL kargo ücreti çıkıyor. Muhtemelen kahve ,Null tarafından ayrı gönderileceğinden öyledir. Ancak bu durum Gelbura için negatif bir algı yaratıyor. Naçizane tavsiyem ya kargo tamamen ucretsiz olsun ya da kahve promosyonunu kaldırmanız yönünde olur.
Merhaba, Düzeltildi.

Geri