250gr kahve için 0,8 litre 800ml olan modeli öneririz. 0,4l olan model 170-200gr max çekirdek alabilir şeklinde söylemişti @Globally bana sorduğumda.
Peki sizce ürün nasıl? Ayrica bi adet 800 almak mi? Yoksa iki adet 400 alip degerlendirmek mi? Yani 170-200 arasi alirsa 250gr kahve paketlerden ortalama 60gr gibi yani 3 demlemelik disarda kalir gerisi hemen vakuma girer. 2 ayri cekirdek saklanabilit kalan gramaj demlemek icin pakette fln bekler sizce suan 109 olan fiyat yarina 189 liralik fiyata geri doner mi?Tahminim; 0.8lt olan yaklaşık 300gr alır. O da 150gr kadar alır. Kavruma bağlı değişiklik gösterebilir.
189 liraya çekileceğini sanmam. 139 civarı olur diye tahmin ediyorum 400 ml. Tabi bu benim düşüncem, YTD :dPeki sizce ürün nasıl? Ayrica bi adet 800 almak mi? Yoksa iki adet 400 alip degerlendirmek mi? Yani 170-200 arasi alirsa 250gr kahve paketlerden ortalama 60gr gibi yani 3 demlemelik disarda kalir gerisi hemen vakuma girer. 2 ayri cekirdek saklanabilit kalan gramaj demlemek icin pakette fln bekler sizce suan 109 olan fiyat yarina 189 liralik fiyata geri doner mi?
Aslinda arada 40 lira var 2 adette 80 lira yapar zaten kahve icildigi icin azalma olucak dolasiyla arada 30lira daha ilave edilip 3*0.8 alinadabilir die icimden gecio yaBen 2 adet 0,8'likten aldım genel olarak 250 gram kahve aldığım için. Küçük olan korkuttu beni.
![]()
Gelbura.com | Başka Yerde Arama Gelbura
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.com
Bu ürün hakkında yorumu olan veya kullanan var mı işe yarıyor mu? Açıklamasında oksidasyonu azalttığından bahsetmiş ama kahve saklama konusunda yeterli midir acaba?
@Globally Yiğit Bey, bu benim de merak ettiğim bir konu. Asya'da kullanılan priz formu aşağıdaki gibi. İlaveten bir dönüştürücü satın almamız gerekecek midir, yoksa ürünler bizdeki prizler ile uyumlu mudur?kettlein fisi aliexpress uzerinden gelen urunlerde farkliymis, donusturucu kullanmak gerekiyormus. bu gelen urunlerde nasil acaba?

siparis verdiniz mi?@Globally Yiğit Bey, bu benim de merak ettiğim bir konu. Asya'da kullanılan priz formu aşağıdaki gibi. İlaveten bir dönüştürücü satın almamız gerekecek midir, yoksa ürünler bizdeki prizler ile uyumlu mudur?
Ekli dosyayı görüntüle 6390
Blackmirror alma niyetim vardı, indirimi makul bulunca kettle da ekledim. Akışı ile ilgili tereddütüm vardı lakin kullanan arkadaş cevaben sorun yaşamadığını belirtti.siparis verdiniz mi?
youtube'daki videonun altinda yorumunuzu gordum. debinin nispeten hizli oldugunu dusunuyorum ben de ama emin olamadim![]()
Merhaba, Düzeltildi.Makina ile birlikte alınan indirimli kahve seçeneğinde 17 TL kargo ücreti çıkıyor. Muhtemelen kahve ,Null tarafından ayrı gönderileceğinden öyledir. Ancak bu durum Gelbura için negatif bir algı yaratıyor. Naçizane tavsiyem ya kargo tamamen ucretsiz olsun ya da kahve promosyonunu kaldırmanız yönünde olur.
Merhaba,@Globally Yiğit Bey, bu benim de merak ettiğim bir konu. Asya'da kullanılan priz formu aşağıdaki gibi. İlaveten bir dönüştürücü satın almamız gerekecek midir, yoksa ürünler bizdeki prizler ile uyumlu mudur?
Ekli dosyayı görüntüle 6390

Neden öyle dediniz, anlayamadım referansınızı mazur görünMerhaba,
Türkiye Uyumlu Priz gelen model. Tabi İnşallah başımıza bir iş gelmez![]()
Shanghai Timemore depolarında bir hata yapmamışsalar.Neden öyle dediniz, anlayamadım referansınızı mazur görün![]()