teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Ben de böyle.
Ekli dosyayı görüntüle 6664
Tartıya göre 1 tık flu kettle ama görüş açısından sorun yaratmıyor.Evet tuşlar flu, black mirror tartı gibi net değil. Ikonlar da öyle. Wifi ikonu da görmüştüm, ne için acaba uygulama bağlantısı mı var?
Merhaba, tüm kargolar verildi ama Kargo firmaların kota sorunları nedeniyle şubelerde bekletiliyor veya hiç barkod oluşmamış durumda. Pazartesi tekrar kontrol edelimMerhabalar,
Timemore kettle'ları eline ulaşan arkadaşları çok şanslısınız. 27 kasımda verdiğim kettle siparişi hala işleme alınmamış maalesef. Umarım yakın zamanda elime ulaşabilir.
benim kettle da oglen teslim edilmisti ve ancak simdi açabildim.
kettle'in goruntusu ve minimalistik gorunumu benim cok hosume gitti (daha once de begenmistim-beyazi olaydi iyiydi).
koncheroya kiyasla daha sessiz ve kronometre tutmadim ancak daha hizli da olabilir.
suyun akisi koncheroya kiyasla oldukca iyi. stagg ve brewista ile yarisir sanki ama diger ikisini denemedim.
kontrol panelinin uzerinin flu olmasi hosuma gitmedi-kristal berrakligini tercih ederdim.
isiyi dokunmatik panelden 60 (turk kahvesi) ve 92-93 (benim icin v60 sicakligi) arasinda azaltip cogaltmak can sikici - soyle tak diye iki tika dusurecek bir kisayolu olaydi iyiydi.
genel olarak begendim ama flu olan kontrol paneline alismam zaman alacaktir.
Benim sipariş sisteme bile düşmemiş siz de şanslısınız hocam![]()
Merhaba, tüm kargolar verildi ama Kargo firmaların kota sorunları nedeniyle şubelerde bekletiliyor veya hiç barkod oluşmamış durumda. Pazartesi tekrar kontrol edelim
Ekran Net olması lazım sizdeki tüm modellerde göstergeler ışıklar net okunabiliyor. FLU'dan kastınızı bize görsel atarak değerlendirebiliriz
Sizin siparişleri kontrol ettik. Banka sanal pos tarafında da işlem görünmemekte. Web site tarafında da.
Bankadan ekstre alabilirseniz daha iyi sonuç alırız ücret çekilmişse ve bize yansımamışsa bunu bankadan talep ederiz. Ürününüzde kargolanır.
Saygılar
Evet bu normal tasarımı.net olarak okunabiliyor;bu acidan hicbir sikintisi yok. kristal berrakligi yerine puturtulu bir yuzey kaplamasi tercih etmisler.
alisiriz cunku kettle bicak gibi akitiyor suyu- kahve yatagini kek gibi kesiyormusuz gibi, ben begendim simdilik koncherodan sonraEvet bu normal tasarımı.
Bir sorun gözükmüyor. Alışmanızı dileyeceğiz![]()
alisiriz cunku kettle bicak gibi akitiyor suyu- kahve yatagini kek gibi kesiyormusuz gibi, ben begendim simdilik koncherodan sonra
tabi ki cekerimVideo çekebilir misiniz? Eğimle akış miktarını gösteren bir video çok güzel olur.
Timemore 800ml Vakumlu Cam Hazne ile ilgili olarak da fikir vermesi açısından bir fotoğraf çektim ben de. Soldaki 250 gr kahve, sağdakinde ise 125 gr var.
Video çekebilir misiniz? Eğimle akış miktarını gösteren bir video çok güzel olur.
benim kettle da geldi bugün. su döküşünden de , tasarımından da memnun kaldım. teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 6723
Selam Suat, iki sorunun cevabı da evet. Hold fonksiyonu açıksa, kettle i koyduğunuzda , ayarlanandan 2 C altında ısıtmaya başlıyor.Timemore tartı ve kettle fotoğraflarda çok hoş duruyor.
Kettle ı kullananlara bir soru sormak istiyorum, 93 dereceye sabit tut olarak ayarladınız kettle k kaldırıp tekrar indirdiğinizde 91 derecenin altındaysa 93 e çıkarıyor mu?
Son soru 93 e yaklaşırken yavaşlıyor mu?
Merhabalar,Merhaba, tüm kargolar verildi ama Kargo firmaların kota sorunları nedeniyle şubelerde bekletiliyor veya hiç barkod oluşmamış durumda. Pazartesi tekrar kontrol edelim
Ekran Net olması lazım sizdeki tüm modellerde göstergeler ışıklar net okunabiliyor. FLU'dan kastınızı bize görsel atarak değerlendirebiliriz
Sizin siparişleri kontrol ettik. Banka sanal pos tarafında da işlem görünmemekte. Web site tarafında da.
Bankadan ekstre alabilirseniz daha iyi sonuç alırız ücret çekilmişse ve bize yansımamışsa bunu bankadan talep ederiz. Ürününüzde kargolanır.
Saygılar