• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2023 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2023 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Kafein Kültür

Oy: 40 12.7%
  • Tetra N Caffeine

Oy: 23 7.3%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 11 3.5%
  • Fam Coffee

Oy: 12 3.8%
  • Williams Roastery

Oy: 6 1.9%
  • Spada Coffee

Oy: 16 5.1%
  • Old School Roastery

Oy: 10 3.2%
  • Coffee Department

Oy: 20 6.4%
  • Sezy Coffee

Oy: 62 19.7%
  • Firma1

Oy: 63 20.1%
  • CoffeeNutz

Oy: 43 13.7%
  • Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 8 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    314
  • Anket kapatılmış .
Aylık alım öncesi hiç alışveriş yapmadığım iki firma Ultra ve Meet Lab arasında kalıp Ultra dedim. İki firmada artık radarımda.

Sezy, CD, Old School, Ultra hepsi şahaneydi.

Fiyat/performans farkıyla Sezy diyorum :)

Bu listede Tetra’n için oy vermiştim ve tanışmayı çok istemiştim; ama depreme denk gelince tanışamadık. Böyle olunca bu yıl toplu alımı tamamiyle pas geçmiş olduğumu da fark edip bu anket için oy kullanamadım. Hayırlısı.

Sezy diyorum. F/P, aroma, iletişim on numara. İşyerinde 2-3 kişilik grubumuzla filtre kahve koliğiz. Alımdan itibaren 15-20 kg civarı sipariş geçmişizdir. Çuval seçeneği olsa ondanda alırız. Şuan bile Sezy kahvesi içerek oyumu veriyorum. Sezye devaaaam.

Çekirdek ise Sezy Indonesia Frinsa Edun.

Son düzenleme:
Oylama tam gaz devam ediyor rakamlar birbirine çok yakın.

williams, spada, coffenutz ve sezy benim için 2013 yılında fark yaratan kavurucular.
başlık en iyi kavurucu olduğu için çekirdekten bağımsız oyum Sezy'den yana olacak. Baya dengeli ve stabil fincanlar aldım.

çekirdek ise Spada'dan aldığım El Mirador

Originden şaşmayıp +1 Firma1 diyorum. Tartışmaya kapalı.

Geri