• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2023 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2023 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Kafein Kültür

Oy: 40 12.7%
  • Tetra N Caffeine

Oy: 23 7.3%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 11 3.5%
  • Fam Coffee

Oy: 12 3.8%
  • Williams Roastery

Oy: 6 1.9%
  • Spada Coffee

Oy: 16 5.1%
  • Old School Roastery

Oy: 10 3.2%
  • Coffee Department

Oy: 20 6.4%
  • Sezy Coffee

Oy: 62 19.7%
  • Firma1

Oy: 63 20.1%
  • CoffeeNutz

Oy: 43 13.7%
  • Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 8 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    314
  • Anket kapatılmış .
Ben nitelikli kahveyle 2023 ün ortasında ilgilenmeye başladım. Ve bu listedeki 6 firmadan siparişim olmuş. Kötü diyeceğim bir alışverişim olmasada aklımda kalan bazı markalar oldu. Mesela ultra kalite anlayışı ile dikkatimi çekmişti. Kafein kültür fiyat performans olarak takip ettiğim bir marka oldu. En son meetlab ın kahvelerinden almıştım ve şimdiye kadar bir firmadan en çok denediğim kahve çeşidi ile epey zengin bir ay oldu. İki farklı 5 li 50 gramlık paketleri ile epey çeşitlilik sağlamış oldu. Tamda yıl sonuna denk gelmesi ve özel seri kahveleri çıkarmalarıyla final touchla oynama fırsatını değerlendirmek için güzel oldu. Bir kimyager olarak en çok deney yapma fırsatını bana meetlab verdiği için oyumu ondan yana kullanabilirdim belki ama diğer markalarda aklımda kalırdı. O yüzden iyi ki 15 mesaj yazma kuralına takıldımda oy kullanamadım diye sevindim😅

Neredeyse hepsinden sipariş verdim, Old school roastary ve Spada beni en çok tatmin edenler oldu.

Son 6 GÜN!

A FİRMA 59
B FİRMA 59
C FİRMA 42
D FİRMA 39

CoffeeNutz 🙌
Vaat edileni veren (hatta daha iyisini) kahveler, hızlı ve net iletişim, sürekli ve detaylı güncellemeler, planlanan şekilde ilerleme.
Ayın kahvecisi seçildiklerinde 2 kez alım yaptım, gerçekten fark yaratan iş çıkardılar. Tekrar teşekkür ederim.

A FİRMA 60
B FİRMA 61
C FİRMA 43
D FİRMA 39

Yarın Saat 22:46'da yılın kavurucusu açıklanacak!

A FİRMA 60
B FİRMA 62
C FİRMA 43
D FİRMA 40

A FİRMA 62
B FİRMA 62
C FİRMA 43
D FİRMA 40

Firma1
Esmeril, Adorsi ve Panama

Hem Ultra'dan hem de Sezy'den alım yapmıştım. İkisi de birinciliğe oynaması gereken firmalar. Tebrik ediyorum ikisini de.
@S.Yavuz Serkan abi üzgünüm, başaramadık abi.

@Firma1'yi tebrik ediyorum. En kısa zamanda ödül törenimizi toplu bir zoom ile yapmayı planlıyoruz. (Tabi plaketimiz ulaştıktan sonra) Gerçekten güzel bir yıl oldu 2023. Toplu alımlarda emeği geçen tüm firmalara tekrar teşekkür ediyor ve YILIN EN İYİ KAVURUCUSU seçilen Ultra'yı bu ödüle layık gören kahvekulubu.net kullanıcılarına tekrar teşekkür ediyorum.

Ayrıca festivalde görüştüğümde söylediklerine göre yaptıkları çok tutarlı bir firma olduğunu ilk günden anlamıştım. Kahve severlerle çok iyi bağ kurabilen ayrıca yaptığı işi seven bir firma oldu çok belliydi.

3.Nesil Kahve firmalarının genelde dikkat etmesi gereken konu maddi ilişkiden çok kurulan sosyal ve gönül bağı diyeceğimiz firmanın müşteriye yaklaşımı. Bu bağı kurabilen ve iyi kahve için uğraşan bir çok firma kesinlikle bu sektörde parlıyor.

U L T R A 'da bu firmalardan biri ve 2023'de kahvekulubu.net kullanıcılarına göre yılın en iyi kavurucusu ödülünü hak eden bir firma oldu.

Son düzenleme:
@Firma1'yi tebrik ediyorum. En kısa zamanda ödül törenimizi toplu bir zoom ile yapmayı planlıyoruz. (Tabi plaketimiz ulaştıktan sonra) Gerçekten güzel bir yıl oldu 2023. Toplu alımlarda emeği geçen tüm firmalara tekrar teşekkür ediyor ve YILIN EN İYİ KAVURUCUSU seçilen Ultra'yı bu ödüle layık gören kahvekulubu.net kullanıcılarına tekrar teşekkür ediyorum.

Ayrıca festivalde görüştüğümde söylediklerine göre yaptıkları çok tutarlı bir firma olduğunu ilk günden anlamıştım. Kahve severlerle çok iyi bağ kurabilen ayrıca yaptığı işi seven bir firma oldu çok belliydi.

3.Nesil Kahve firmalarının genelde dikkat etmesi gereken konu maddi ilişkiden çok kurulan sosyal ve gönül bağı diyeceğimiz firmanın müşteriye yaklaşımı. Bu bağı kurabilen ve iyi kahve için uğraşan bir çok firma kesinlikle bu sektörde parlıyor.

U L T R A 'da bu firmalardan biri ve 2023'de kahvekulubu.net kullanıcılarına göre yılın en iyi kavurucusu ödülünü hak eden bir firma oldu.

Herkese Merhabalar. 🤗🤗

Bu yıl ilk defa düzenlenen YILIN EN İYİ KAVURUCUSU ödülüne bizleri layık gördüğünüź için siz sevgili Kahvekulübü.net ailesine ve emeği geçen forum yöneticilerine sonsuz teşekkürü bir borç biliriz .

Amacımız ilk günden itibaren bu topraklardan dünyaya yayılan 500 yıllık kültürümüzün tekrardan bu toprakların insanları ile buluşturmak ve hak ettiği değere ulaştırmaktı . Bugün bu amacımıza sizlerin desteği ile daha da yaklaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz .

Bizler her zaman kahvenin bir metadan çok dünyanın en büyük iletişim aracı olduğunu her fırsatta dile getirmeye çalıştık . Kahve sayesinde ilk günümüzden itibaren sayısız arkadaşlık ve dostluklar kurduk . Bır fincan kahve bizi daha önce hiç tanımadığımız ve sonradan derin dostluklar kurduğumuz insanlar ile geçmişe , şuana ve geleceğe götüren sihirli bir zaman makinesi oldu . İyi ki bu meyve var ve iyi ki bu meyveyi deneyimleme fırsatı bulduk.

Umuyoruz ki günün birinde her bir kahvekulübü.net ailesi üyeleri ile yüzyüze tanışma fırsatı yakalar ve kahve aracılığı ile o zaman makinesinde geçmişe , an ' a ve geleceğe yol alırız.

J U S T P E R F E C T

U L T R A 😂 Ailesi 🤗🙏

Geri