• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2023 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2023 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Kafein Kültür

Oy: 40 12.7%
  • Tetra N Caffeine

Oy: 23 7.3%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 11 3.5%
  • Fam Coffee

Oy: 12 3.8%
  • Williams Roastery

Oy: 6 1.9%
  • Spada Coffee

Oy: 16 5.1%
  • Old School Roastery

Oy: 10 3.2%
  • Coffee Department

Oy: 20 6.4%
  • Sezy Coffee

Oy: 62 19.7%
  • Firma1

Oy: 63 20.1%
  • CoffeeNutz

Oy: 43 13.7%
  • Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 8 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    314
  • Anket kapatılmış .
Sadece 'Esmeril' için bile Ultra diyebilirim. Yerel kavurucularımızdan çıkan çekirdeklere espressoda mesafeli yaklaşırken Esmeril, işte aradığım o çekirdeği buldum dedirtmişti. Stokları tükenince üzdü...

U L T R A

Tetra diyorum. Jairo Arcila hala tadı damağımda. Meet Lab’ın da seçkisinde güzel kahveler vardı. Ayrıca tüm kavuruculara teşekkürler, kötü diyebileceğim bir deneyimimi hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Geçen sene neredeyse her kahvesini içtim, hangi birini saysam bilemiyorum ama şöyle diyebilirim ki yeni yılda içtiğim ilk kahve de Firma1 nin keramosu oldu. Gerçekten her kahvesini uzun uzun anlatabilirim ama geçtiğimiz seneye benim için damga vuran çekirdekleri; hamasho, adorsi ve panamaydı. Ellerine sağlık Ultra, gerçekten just perfect.

Gerekçeli kararımı sonradan yazacağım.

Mart ayından beri aranızdayım, demlemelerde nice çekirdeği heba ettiğimi de kabul ediyorum ancak o tarihten bu yana aklımda kalan bir kavurucu olmadı. Ana fikri desteklemekle birlikte toplu alımlarda nedense hizmet kalitesinin veya kavurucu yeteneklerinin beklenen seviyelere çıkamadığını düşünüyorum. Kimisi etikete yetişemedi kimisi kavurma profilinde zorlandı.

5 alıma katılmışım, en çok siparişi Grizzly'den vermişim. 3 siparişte 5 çeşit kahveden 2.5 kilo kendime + 1.5 kilo kardeşime almışım beanconqueror'a göre. Üstüne bir de sevgili @Gigesa sayesinde seçkinin geri kalanını da tatma imkanım olmuştu. O yüzden Grizzly'ye verdim oyumu ama William'dan aldığım Wilder Lasso EF2 Yıkanmış, CD Rui Ruiru ve Kiryama, Ultra'nın kahveleri bir yana ayrıca gönderilen yeşil ve defect numuneleri de aklımda kalan diğer detaylar oldu alımlarda bu sene(Meetlab'den aldıklarımın çoğunu daha açamadım, duruma göre ekleme yapabilirim).

Ultra +1

15 mesaj zorunluluğuna takılmışız. Oy kullanamazsak da gönlüm kafeinkültürden yana.

Katıldığım toplu alımların neredeyse hiçbirinde herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Gerek daha önce alışveriş yaptığım gerek ilk defa alışveriş yaptığım firmalarla yaptığım alışverişlerde çok güzel deneyimler yaşadım.
Toplu alım/tadım deneyimlerimi kendimce genel olarak 3 ana başlıkta değerlendiğimde,
- kahve çeşitliliği ve performansı
- paket içeriği ve görseli
- fiyat performansı
Firma1 bir adım öne çıkıyor 👍🏻

Son düzenleme:
CoffeeNutz dedim.

Çünkü toplu alıma Kasım ve Aralık'ta katılmıştım zaten. Fazla seçenek yoktu yani. :D

Diğer firmaların bazılarından alışveriş yaptım ve kahvelerini içtim ama hepsini denemedim. Burada bana en çok CoffeeNutz hitap etti.
Banada en çok CoffeeNutz hitap etti, 4 ayrı kahvesini denedim ve hepsinden memnun kaldım. Sezy Coffee de öyle gerçi onlarada ayrı saygım var.

Piyasa paranoyalarına kapılmadan fiyat politikasını senelerdir aynı şekilde sürdürdüğü için Sezy. Bi' de adam BG3 falan oynuyor, o da oy vermemde etken olabilir.

Ben yılın ilk yarısını komple kaçırdım zaten 🥹, kalan yarıda hem sunum hem tat profili ile beni en çok cezbeden Ultra oldu 🤗

F/P konusunda kahve severleri hiç üzmeyen Sezy diyorum ancak ben de mesaj sınırına takılmamdan dolayı oy kullanamıyorum:censored:

CoffeeNutz +1

Forumda ve kahve demlemede yeni olmamdan dolayı, olumlu yorumlar ve mevcutta listede de bulunan kavuruculardan forumdaki yorumlara ilgili iyi niyetli cevaplarına göre seçip denediğim kahvelerin hepsinden de memnun kaldım.
Forumdaki kurala göre oy kullanamadığım için sadece sıkılmadan yeniden alırım dediğim Sezy Coffee ve Tetra N Caffeine

Geri