• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka ORO Mignon Single Dose Elektrikli Kahve Değirmeni

Selamlar.
Değirmenin kahve haznesine(hopper) giren vida sizlerde sabit mi?
Ben bir türlü sabitleyemedim.
Takmadan kullanacaktım fakat körükle bastırınca delikten hava kaçırıyor.
O yüzden takmalıyım 🙏🏼
Selam, evet bende Oro varken sabitti, kahve haznesinin hemen altındaki o vidanın bir de somunu vardı, o somonu düşmüş veya yerinden çıkmış olabilir, o somun olmadan vida oraya sabitlenmez, somun vidanın girdiği plastiğin içinde diye hatırlıyorum.

Selam, evet bende Oro varken sabitti, kahve haznesinin hemen altındaki o vidanın bir de somunu vardı, o somonu düşmüş veya yerinden çıkmış olabilir, o somun olmadan vida oraya sabitlenmez, somun vidanın girdiği plastiğin içinde diye hatırlıyorum.
Evet hocam düşündüğüm gibi benimde.
Yoksa o vida sabit kalamaz.
Zaten hava kaçağı oluyor sabit kalmadığı zaman.
Bakalım perfettoyu aradım dönüş yapacaklar bekliyorum.

Eureka single dose pro degirmene sahibim. Koyu kavrum cekirdeklerde espresso tat profilinden gayet memnunum. Ancak açık kavrumlar için aroma olarak istediğim tadi alamıyorum. Espresso Specialty Black bıçaklari bu değirmen de deneyen oldu mu? Tat profili olumlu yönde değişiyor mu? Almalı mıyım? Tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

Eureka single dose pro degirmene sahibim. Koyu kavrum cekirdeklerde espresso tat profilinden gayet memnunum. Ancak açık kavrumlar için aroma olarak istediğim tadi alamıyorum. Espresso Specialty Black bıçaklari bu değirmen de deneyen oldu mu? Tat profili olumlu yönde değişiyor mu? Almalı mıyım? Tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.
Tavsiye ederim Ufuk Bey. @Fectus ve ben single dose pro larımızdaki dişlileri espresso specialty burr ile değiştirdik. Kendi adıma çok memnunum.

Bu değirmenin neden üretim bandından bu dişlilerle çıkmadığını sorgular olduk değişim sonrası.

Bu espresso perfettodaki bıçak mı? Üç çeşit bıçak satıştaydı orda. Bende de single dose pro var bıçak değiştirsem mi kararsızım. Hangi bıçağı alsam o konuda da kararsızım. Ayrıca alliegmnet yapabilir miyim orası da düşündürüyor.Sıfırlamayı düzgün yapmak lazım.

Kullanabileceğiniz disk seçenekleri:

All Purpose Black – Espressodan Filtreye Mükemmel Çözüm: Çok yönlülük için ideal seçim. Bu disk seti açıktan orta kavurma derecesine kadar tüm çekirdeklerde hem espresso hem de pour over için yüksek berraklık ve temiz fincan sunuyor.

Espresso Specialty Black – Espresso Odaklı Yenilikçi Yaklaşım: Açıktan orta kavurmaya kadar espresso odaklı yenilikçi seçim, espressoda berraklık ve kompleksite arayanlar için.

Italian Espresso Taste Black – Klasik Seçenek: Klasik espresso için mükemmel çözüm. Single Dose Pro modelinin standart disk seti!
Brew Special Black – Filtre Odaklı Yenilikçi Yaklaşım: Filtre odaklı disk seti, büyük kapasiteli filtre kahve makinelerinden manuel demlemeye kadar daha zarif ve asidik fincanlar!

Tin coffe sitesinden aldım bu yaziyi. Ben de bugün sipariş geçtim porfettodan. Uyumlu dediler. Bakalım nasıl olacak tatta. Etkisi

Espresso specialty black. ( Tin coffe ye göre ) Specialty black 65 regülar burrs diye geçiyor. Porfetto da. Bunu aldım hocam.

Hocam telefonda konuştum evet espresso açık kavrum için ve single dose proya uyumlu dediler. Sipariş geçtim. Az önce kargodan teslim aldım. Blind upper burr değil.regular burr bana gelen

Fotoğraf yükleyemiyorum. Hocam sizdeki bicaklardan birinde delik yok. Bendekinde ikisinde de delikler var. Acaba uyumlu mu değil yoksa farklı bir özellikte bıçak mi acaba? Amacım açık ve orta kavrumlarda aroma alabilmek. Ustundekilerle istediğim sonucu alamadim

Bende de Mignon single dose var. Yeni çıkan versiyonunda kalınlık ayar kısmında tur sayısını gösteriyor. Bunu nereden bulabileceğimi bilen var mı?

Bende de Mignon single dose var. Yeni çıkan versiyonunda kalınlık ayar kısmında tur sayısını gösteriyor. Bunu nereden bulabileceğimi bilen var mı?
RIC-POM.2341-001 google search'te aratabilirsiniz. Fakat single dose ile uyumlu olmayabilir bu parça. Eureka ile iletişime geçmeniz iyi olur.

Gördüğüm kadarıyla single dose ile uyumluluğu kesin görünen parça king size dial kit olarak geçen ACC-POM-001-1KIT-EA kodlu kit.

RIC-POM.2341-001 google search'te aratabilirsiniz. Fakat single dose ile uyumlu olmayabilir bu parça. Eureka ile iletişime geçmeniz iyi olur.

Gördüğüm kadarıyla single dose ile uyumluluğu kesin görünen parça king size dial kit olarak geçen ACC-POM-001-1KIT-EA kodlu kit.
Yanıtınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar. Eureka single dose pro ogutucuyu alalı 3.5 ay oldu. Temizlemek için söktüm. Videolara bakarak. Güzelce temizledim. Alt bıçağında 3 vidayı sokup altini temizlemek istedim.. baktım çıkartmıyorum. Nasılsa temizledim güzelce toplayayim dedim. Alt bicagin 3 vidasindan 2 sini sikabildim. Diğeri ne yaparsam yapayim boş dönüyor. Yuvada temiz. Öyle topladım mecbur. Böyle sorunla karşılaşan var mıdır? Calistirsam sikismayan vidanın dönme etkisiyle fırlama ihtimali var mıdır? Dolayısıyla bıçağa zarar verme...

Geri