• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka Mignon Single Dose Modifikasyonu

Benide ekleyebilirsiniz.(y)

beni de ekleyebilirsiniz.

Selam bende katılırım. Gereken neyse yapalım 5 gün bir şey değil.

Arkadaşlar esnek filament ile basabilen bir firma ile görüştüm, adedi 150₺, eğer 10 tane alırsak %20 indirim olacak, 120₺’ye gelmiş oluyor. Yerleri İstanbul’da, bir şekilde dağıtım sağlamış oluruz.

5 iş günü içerisinde teslim ediyorlar. İsteyenler yazabilir.
Ben hala etsyden kargo bekliyorum, insafsızlık bu, benim kargom gelsinde öyle yapın bari basım işini 🤪

Etsy ' den verdiğim sipariş malesef kargo gümrük arasında bir yerlerde sıkıştı kaldı.
Durumu üreticiye paylaştım (Rich Manalang/Booshie Creations) kargoyu ödemem durumunda yenisini yollayabileceğini söyledi. Benim hem kur farkı hem ekstra vergi açıklamam üzerine Etsy' den temin ederiz belki kargoyu diyerek klasör açtık ama hiç ilgilenmediler, cevap bile yazılmadı.
Sonrasında üretici kargoyu da ben karşılayacağım mağdur olmanı istemiyorum diyerek (bu kez USPS ile) yeni bir ürün gönderdi, şimdi kargoda, yine bekliyorum🤷🏻‍♂️😅

Etsy ' den verdiğim sipariş malesef kargo gümrük arasında bir yerlerde sıkıştı kaldı.
Durumu üreticiye paylaştım (Rich Manalang/Booshie Creations) kargoyu ödemem durumunda yenisini yollayabileceğini söyledi. Benim hem kur farkı hem ekstra vergi açıklamam üzerine Etsy' den temin ederiz belki kargoyu diyerek klasör açtık ama hiç ilgilenmediler, cevap bile yazılmadı.
Sonrasında üretici kargoyu da ben karşılayacağım mağdur olmanı istemiyorum diyerek (bu kez USPS ile) yeni bir ürün gönderdi, şimdi kargoda, yine bekliyorum🤷🏻‍♂️😅
Hocam geçmiş olsun. Aynı durum bende de mevcut. Ben de iletişime geçeyim o halde çünkü 14 Şubattan beri haber yok paketten.

Hocam geçmiş olsun. Aynı durum bende de mevcut. Ben de iletişime geçeyim o halde çünkü 14 Şubattan beri haber yok paketten.
Mutlaka iletişime geçin, benimde ayın 11' inde takıldı kaldı hiçbir güncelleme yok, pttden kontrol ettiğimde de(satıcının gönderdiği ekran görüntüsünün sol alt kısmında id yazan bir yer var, o kodla pttden bakılabiliyormuş) yine ayın 11'inden sonra herhangi bir güncelleme göremedim. En kötü ihtimalle para iadesi alırsınız belki.

Bunu cronoya yapan var mı? Cronaya da olur mu acaba?
Benim değirmenin Crono, fakat ilk siparişim kargoda bir yerlerde kayboldu, ikincisini yolladı satıcı o da 18' inden beri Katar' da görünüyor. USPS' le iletişime geçemiyorum, bakalım gelirse bir gün deneyimlerini paylaşırım :)

Fakat olmaması için bir sebep yok, hopper girişi hepsinin aynı👌🏻

Benim değirmenin Crono, fakat ilk siparişim kargoda bir yerlerde kayboldu, ikincisini yolladı satıcı o da 18' inden beri Katar' da görünüyor. USPS' le iletişime geçemiyorum, bakalım gelirse bir gün deneyimlerini paylaşırım :)

Fakat olmaması için bir sebep yok, hopper girişi hepsinin aynı👌🏻
Teşekkür ederim.Bir ihtimal crono duşunuyorum da.Genel olarak bir şikayetiniz var mı sizin?

Teşekkür ederim.Bir ihtimal crono duşunuyorum da.Genel olarak bir şikayetiniz var mı sizin?
Ben oldukça memnunum, single dose gibi kullanıyorum zaten, o yüzden diğer modellerde olduğu gibi süre ile öğütüm seçeneği benim için gereksiz bir durum oluşturuyor.
Genel manada (hatta istisnalar hariç sadece) espresso için kullanıyorum ve çok memnunum. Ürünü de Espresso Perfetto' dan aldım, fazlasıyla ilgililer, Kağan Abi' de ürününün hep arkasında en ufak bir sorunda bile çok çok ilgili, tavsiye ederim.

@Kahveciningalaksirehberi selamlar, burada 3d yazıcıdan baskı almak için bir organizasyon yapmıştınız, sonuçlandı mı o, ürünler elinize geçtiyse memnun musunuz?

Benim ürünlerin 2si de yılan hikayesine döndü, biri burada gümrükte takıldı kaldı güncelleme yok, diğeri de Katarda kaldı ondan da ses yok.

Geri