• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka Mignon Single Dose Modifikasyonu

sadece çekirdekeri içine koyup üstüne tamperini bırakarak mı 0,1 retention sağlıyorsunuz? yani herhangi bir pompalama vs işlem olmadan? rica etsek bir video çekebilir misiniz?
pompasız 0.1 retentionu fiziksel olarak yakalamak imkansız. burrlerin etrafında toplananlar yarım gramı buluyor zira. damacana pompasını 2mm kadar genişletince dış kısmına tam oturuyor göze batacak bir yüksekliği olmuyor

149797108_229147225305148_7035352956087808228_n.jpg

pompasız 0.1 retentionu fiziksel olarak yakalamak imkansız. burrlerin etrafında toplananlar yarım gramı buluyor zira. damacana pompasını 2mm kadar genişletince dış kısmına tam oturuyor göze batacak bir yüksekliği olmuyor

Ekli dosyayı görüntüle 9136
anladım, peki bir önceki mesajınızda yer alan siyah körüğün kauçuk sepetindeki hangi körük olduğunu yazabilir misiniz, birçok değişik boyutta körük var çünkü.

Single hopper + damacana pompası kombinasyonu kullanıyorum. Önceleri boş değirmene 18 atıp 15.5 çıktı alıyordum. Şimdi 18 atıp 17.6 17.7 civarı almaya başladım. Bu defa değirmenin 1 hafta yoğun kullanımdan sonraki hali.
IMG-20210217-WA0016.jpeg

Single hopper + damacana pompası kombinasyonu kullanıyorum. Önceleri boş değirmene 18 atıp 15.5 çıktı alıyordum. Şimdi 18 atıp 17.6 17.7 civarı almaya başladım. Bu defa değirmenin 1 hafta yoğun kullanımdan sonraki hali.
Ekli dosyayı görüntüle 9227
Çekirdeklere ıslatıyor Muş’un öğütün öncesi fısfıs ile? Sanki biraz sert topak oluşmuş gibi özellikle sol tarafta

Yaptığınız modifikasyondan sonra ayar değiştirme işlemi yapılabiliyor mu? Hep aynı öğütüm de mi kahve alıyorsunuz? Espresso filitre gibi ayarlara sırayla geçiş yapılabiliyor mu? Yoksa sadece espresso ya da filtre kahve için mi kullanıyorsunuz?

Yaptığınız modifikasyondan sonra ayar değiştirme işlemi yapılabiliyor mu? Hep aynı öğütüm de mi kahve alıyorsunuz? Espresso filitre gibi ayarlara sırayla geçiş yapılabiliyor mu? Yoksa sadece espresso ya da filtre kahve için mi kullanıyorsunuz?
ayara mani bir durum yok.
ama bu makinalar filtre de çok toz üretebilir, filtre için denemedim ama filtrede üzebilirler.

ETSY'den hopper alan arkadaşların eline hala ulaşmadı sanırım?

Maalesef. Etsy'nin gönderi takip etme sayfası gönderi numarası vermiyor, direkt siteye entegre bir sayfadan takip edebiliyoruz sadece. Benimki 16'sından beri In Transit to Next Facility olarak duruyor. Satıcıyla iletişime geçtim fakat o da yine aynı ekranı görebiliyormuş yalnızca.

Maalesef. Etsy'nin gönderi takip etme sayfası gönderi numarası vermiyor, direkt siteye entegre bir sayfadan takip edebiliyoruz sadece. Benimki 16'sından beri In Transit to Next Facility olarak duruyor. Satıcıyla iletişime geçtim fakat o da yine aynı ekranı görebiliyormuş yalnızca.
alsan bir dert almasan bir dert :) yanlış hatırlamıyorsam 3 şubat gibi sipariş vermiştiniz, 18 günde nasıl gelemez anlaşılır şey değil, artık aliexpressten geliyor neredeyse bu sürede. o zaman geldiği vakit sizden haber bekliyoruz

alsan bir dert almasan bir dert :) yanlış hatırlamıyorsam 3 şubat gibi sipariş vermiştiniz, 18 günde nasıl gelemez anlaşılır şey değil, artık aliexpressten geliyor neredeyse bu sürede. o zaman geldiği vakit sizden haber bekliyoruz

Valla ben Türkiye'ye döndüğümden beri PTT'den yakınıyorum falan ama allah kimseyi USPS'in eline düşürmesin esas. Siparişi 31 Ocak'ta geçmişim, 1 ay dolmadan gelirse büyük sürpriz olur benim için. :)

Tam olarak bu başlıkta konuştuğumuz gibi bir mod yapmış arkadaş. ETSY'de de satıyormuş fakat şu an stokta yok. Dosyayı da paylaşmış fakat daha önce bellow bastıran arkadaşların memnun kalmadığını hatırlıyorum. Ben stoğa girmesini bekleyeceğim sanırım.

Nihayet bu sabah elime ulaştı ürün. 1 ayda gelmiş oldu. Çok basit iki parça fakat müthiş etkili. Basımında bir hata, çizik vs. yok. 0 retentiona yakın. Grinderı iyice temizledikten sonra iki deneme shotı aldım. İlki 19 in 18.9 out, ikincisi 19 in 19 out. Bellow kısmı esasen çok ufak göründü gözüme fakat işini çok iyi yapıyor. Esnek bir maddeden basılmış. Hopper yerine yapılan parça biraz daha küçük tutulabilirmiş, fakat daha küçük de olsa dolu hopper etkisinin yerini tutmayacak tabii ki.

Nihayet bu sabah elime ulaştı ürün. 1 ayda gelmiş oldu. Çok basit iki parça fakat müthiş etkili. Basımında bir hata, çizik vs. yok. 0 retentiona yakın. Grinderı iyice temizledikten sonra iki deneme shotı aldım. İlki 19 in 18.9 out, ikincisi 19 in 19 out. Bellow kısmı esasen çok ufak göründü gözüme fakat işini çok iyi yapıyor. Esnek bir maddeden basılmış. Hopper yerine yapılan parça biraz daha küçük tutulabilirmiş, fakat daha küçük de olsa dolu hopper etkisinin yerini tutmayacak tabii ki.
Funnel kısmını da temizlemiş miydiniz?

Geri