+1.. Ne zaman üretilir ne zaman kargolanır acaba?
Ben hala etsyden kargo bekliyorum, insafsızlık bu, benim kargom gelsinde öyle yapın bari basım işiniArkadaşlar esnek filament ile basabilen bir firma ile görüştüm, adedi 150₺, eğer 10 tane alırsak %20 indirim olacak, 120₺’ye gelmiş oluyor. Yerleri İstanbul’da, bir şekilde dağıtım sağlamış oluruz.
5 iş günü içerisinde teslim ediyorlar. İsteyenler yazabilir.
Şu olay benim başıma gelse sinirden kudururdum heraldeBen hala etsyden kargo bekliyorum, insafsızlık bu, benim kargom gelsinde öyle yapın bari basım işini![]()
Hocam geçmiş olsun. Aynı durum bende de mevcut. Ben de iletişime geçeyim o halde çünkü 14 Şubattan beri haber yok paketten.Etsy ' den verdiğim sipariş malesef kargo gümrük arasında bir yerlerde sıkıştı kaldı.
Durumu üreticiye paylaştım (Rich Manalang/Booshie Creations) kargoyu ödemem durumunda yenisini yollayabileceğini söyledi. Benim hem kur farkı hem ekstra vergi açıklamam üzerine Etsy' den temin ederiz belki kargoyu diyerek klasör açtık ama hiç ilgilenmediler, cevap bile yazılmadı.
Sonrasında üretici kargoyu da ben karşılayacağım mağdur olmanı istemiyorum diyerek (bu kez USPS ile) yeni bir ürün gönderdi, şimdi kargoda, yine bekliyorum![]()
Mutlaka iletişime geçin, benimde ayın 11' inde takıldı kaldı hiçbir güncelleme yok, pttden kontrol ettiğimde de(satıcının gönderdiği ekran görüntüsünün sol alt kısmında id yazan bir yer var, o kodla pttden bakılabiliyormuş) yine ayın 11'inden sonra herhangi bir güncelleme göremedim. En kötü ihtimalle para iadesi alırsınız belki.Hocam geçmiş olsun. Aynı durum bende de mevcut. Ben de iletişime geçeyim o halde çünkü 14 Şubattan beri haber yok paketten.
Benim değirmenin Crono, fakat ilk siparişim kargoda bir yerlerde kayboldu, ikincisini yolladı satıcı o da 18' inden beri Katar' da görünüyor. USPS' le iletişime geçemiyorum, bakalım gelirse bir gün deneyimlerini paylaşırımBunu cronoya yapan var mı? Cronaya da olur mu acaba?
Teşekkür ederim.Bir ihtimal crono duşunuyorum da.Genel olarak bir şikayetiniz var mı sizin?Benim değirmenin Crono, fakat ilk siparişim kargoda bir yerlerde kayboldu, ikincisini yolladı satıcı o da 18' inden beri Katar' da görünüyor. USPS' le iletişime geçemiyorum, bakalım gelirse bir gün deneyimlerini paylaşırım
Fakat olmaması için bir sebep yok, hopper girişi hepsinin aynı![]()
Ben oldukça memnunum, single dose gibi kullanıyorum zaten, o yüzden diğer modellerde olduğu gibi süre ile öğütüm seçeneği benim için gereksiz bir durum oluşturuyor.Teşekkür ederim.Bir ihtimal crono duşunuyorum da.Genel olarak bir şikayetiniz var mı sizin?