• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Nuldan bahsediyorsanız workalara temizinden bi 70 tl çalışır. :)
İsim vermedim genel konuştum, ama böyle genel bir konuşmada bile akla ilk onlar geliyorsa bir düşünmeleri gerekir. :)
Şakasına söylediğiniz 70 TL için %50 indirim gerekiyor; bu indirim olmaz da; diyelim ki 35-40 arası oldu; orayı yıkarlar; yıkık yerden aldığın kahvede de kalite düşecektir doğal olarak... Kalitenin düşmediği bir iki alım var toplamda. Bir elin parmaklarını geçmez. ;)

bundan sonraki alımlarda pazarlıklarda yüzde 35 indirimden aşağısını kabul etmeyelim ve satıcının sattığı tüm çekirdeklerde aynı şekilde indirime tabii olsun
Bence yetmez. %70 indirim yaptıralım sonrada dükkanlarını basıp kağıt filtrelerini ıslatalım. görsünler dünya kaç bucakmış..

Son düzenleme:
İndirim için yapılan bir organizasyon olduğunda, yani tadım değil de indirim kovalandığında fiyatları da yukarı çekiyoruz istemeden zaten. Bir kavurucumuzun 150 lira ortalamalı fiyatları var, başka kavurucuda 90 liralık olan kahvenin fiyatı bu. :)
Eminim sırası geldiğinde seçileceğinden çok emindir.
Seçmeyerek bu saçmalığa bir son vermek her zaman elimizde. ;)

Tüketici:

1633424219157.png

Kasım ayı için olacak toplu alımda belki 1 hafta önceden anketi netlemek daha iyi olur. Ay ortası olunca kuruyup kaldı millet :)

Meslektaş, hobidaş arkadaşlara öncelikle selamlar.

Tüm yorumları okudum ve herkes de yazdıklarında haklı, üzerine ekleyebileceğim veya itiraz, savunma yapabileceğim bir konu yok. "Ama" veya "ancak" ile de başlayan bir cümle ile de devam etmek anlamsız.

Geçen 3 x 100'lük Nordic seti Nodrac'ın özelden mesaj atmasıyla Spontane olmuştu, nasıl olsa yine sipariş verir ve yerini doldururum diye düşünüyordum, ancak üzerine bir etkinlik daha gelince Stok hesabımız şaştı ve dün Nodrac ile de bunu uzun uzun konuştuk, düşündük nasıl yapabiliriz diye.

Eğer Nodrac ve diğer Forum Mod'ları kabul ederse biz stoku azalan Nordic Approach kahveleri hariç diğer kahvelere yine ay sonuna kadar %25 iskonto yapalım Kahve Kulübü üyelerine, ancak Ekim ayı toplu alım kampanyası / etkinliği için ankette bize en yakın olan şirket ile devam edilsin. Her iki yerden de avantajlı bir durum söz konusu olur üyeler için.

Yeni bir sipariş daha veriyoruz Nordic'ten, gelmesi, gümrükten geçmesi ve profil çıkartılması 1 ay sürer en az, yine sizler için Etkinlik harici bir kampanya yaparız biz.

Kendi cafelerimiz de yüksek sezona girdi Üniversitelerin açılmasıyla, Nordic'leri çok sipariş geçiyorlar şubelerimizden, stok bitti demek istemiyoruz müdavimlerimize de.

şerif

Son düzenleme:
Alım için firmayla konuşulmuş bir oran belirlenmiş.200 adetlik bir nodric kampanyası olacak, yeni kahveler eklenecek denmiş ayrıca.
şu saatten sonra beğenmedik değiştirelim demek bana pek bir etik gelmiyor kusura bakmayın.
ben geçenki fırsattan yararlanan biri olarak çok beğenmiş olmama rağmen başka arkadaşlara fırsat sunma adına 3*100lük paketten alım yapmayı düşünmüyorum. Şerif abinn espresso kavrumlarını beğendiğim için yeni kahveler için de beklemedeyim.
Ben de bir kavurucunun toplu alıma girip kazandıktan sonra şu şu kahvelerim çok az satamıyorum / indirim yapamıyorum demesini hiç etik bulmuyorum. Sonuçta burada bir çok kişi nordic kahveleri için oy verdi. Sonradan hangi kahve konulur bu buradaki oylamayı ilgilendiren bir şey değil. Oylama esnasında ne var ise onu satmak ile yükümlü olmalı kavurucu. Kaç çuvalı var ise indirime sokar akabinde biter ise stok kalmadı denir. Hiç etik olmadı...

Bu ay toplu alıma katılmıyorum maalesef. Yeni eklenen kahveler dünyanın en iyisi bile olsa prensip olarak bu kavurucudan kahve almayacağım...

Ben de bir kavurucunun toplu alıma girip kazandıktan sonra şu şu kahvelerim çok az satamıyorum / indirim yapamıyorum demesini hiç etik bulmuyorum. Sonuçta burada bir çok kişi nordic kahveleri için oy verdi. Sonradan hangi kahve konulur bu buradaki oylamayı ilgilendiren bir şey değil. Oylama esnasında ne var ise onu satmak ile yükümlü olmalı kavurucu. Kaç çuvalı var ise indirime sokar akabinde biter ise stok kalmadı denir. Hiç etik olmadı...

Bu ay toplu alıma katılmıyorum maalesef. Yeni eklenen kahveler dünyanın en iyisi bile olsa prensip olarak bu kavurucudan kahve almayacağım...
Kavurucuların onları seçeceğimizden haberi yok ki.

Öncelikle bu alım anketi kavurucularla önceden sözleşme yapılarak yapılmıyor. Bana ne sizin anketinizden deyip hiç indirim de yapmayabilirler. Şerif beyin zaten buna ihtiyacı da yoktur zannediyorum. Nezaketen gelip durumu açıklayıp alternatif de üretmiş. Daha ne yapılsın. Olmayan şeyi nasıl satsınlar.

Toplu alımları indirimden ziyade firmaları tanıma ve toplu tadım etkinliği olarak görmek lazım. İndirim her zaman her yerde bulunur. Ha tabi güzel kahveyi iyi bir kavurucudan indirimli almak çok güzel, o ayrı. :)

Çoğu ay toplu alıma katıldığım için merak ettiğim Kahve Fabrikası kahvelerini deneyememiştim. Geçen ayki sürpriz kampanya ile tanıdım ve zihnimde çok önemli bir yere oturdu Kahve Fabrikası @SerifBasaran. Toplu alımlardan -ilk aklıma gelen- Clean Cup @batugen ve Coffee Nutz @Ömer Aydın hep aklımda olacak. Denemediğim kavuruculara haksızlık olmasın, toplu alımlara her birini tanımak için katılmaya devam edeceğim. Bu etkinliklerde önceden bilen insanlar kahveler hakkında yorumlar yazıyor, çok faydası oluyor.

Bazen yeni başlayan ve pek bilinmeyen kavurucular gelip kulübe özel kampanya yapıyor. Denk gelince onları da deniyoruz, @Sezy Coffee Roastery ilk aklıma gelen örnek.

Tüm bu paylaşımları ve topluluğumuzu kavurucusuyla, içicisiyle çok değerli buluyorum. Herkese payları, katkıları için çok teşekkürler!

Öncelikle bu alım anketi kavurucularla önceden sözleşme yapılarak yapılmıyor. Bana ne sizin anketinizden deyip hiç indirim de yapmayabilirler. Şerif beyin zaten buna ihtiyacı da yoktur zannediyorum. Nezaketen gelip durumu açıklayıp alternatif de üretmiş. Daha ne yapılsın. Olmayan şeyi nasıl satsınlar.
Konu Şerif beyin neye ihtiyacı olup olmadığı değil, baştan beni bu ankete dahil etmeyin der olur biter, böyle yok yan yattı çamura battı durumlarda yaşanmamış olurdu.

Toplu alımları indirimden ziyade firmaları tanıma ve toplu tadım etkinliği olarak görmek lazım. İndirim her zaman her yerde bulunur. Ha tabi güzel kahveyi iyi bir kavurucudan indirimli almak çok güzel, o ayrı. :)

Çoğu ay toplu alıma katıldığım için merak ettiğim Kahve Fabrikası kahvelerini deneyememiştim. Geçen ayki sürpriz kampanya ile tanıdım ve zihnimde çok önemli bir yere oturdu Kahve Fabrikası @SerifBasaran. Toplu alımlardan -ilk aklıma gelen- Clean Cup @batugen ve Coffee Nutz @Ömer Aydın hep aklımda olacak. Denemediğim kavuruculara haksızlık olmasın, toplu alımlara her birini tanımak için katılmaya devam edeceğim. Bu etkinliklerde önceden bilen insanlar kahveler hakkında yorumlar yazıyor, çok faydası oluyor.

Bazen yeni başlayan ve pek bilinmeyen kavurucular gelip kulübe özel kampanya yapıyor. Denk gelince onları da deniyoruz, @Sezy Coffee Roastery ilk aklıma gelen örnek.

Tüm bu paylaşımları ve topluluğumuzu kavurucusuyla, içicisiyle çok değerli buluyorum. Herkese payları, katkıları için çok teşekkürler!
Bu iki entry'e kalıbımı basıyorum.

Forumda bir kesim bunu tamamen ticari olarak görmeye başladı ve işin "gönüllülük" esasıyla yürütüldüğünü de unutuyorlar bana kalırsa. Ticari olarak görülmesini de yadırgamıyorum, lakin ekonomik düzen ortada. Ama işin gönüllülük kısmının kulak arkası edilmesini yadırgıyorum.

Kahve fabrikası, zümrüt karaca, coffeenutz vb. kavurmacılar, bunların hepsi öncelikle bir ticari işletme. Herkesin bütün işini gücünü bırakıp, tüm vaktini foruma harcamayı istemenin çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Kimse size nordic approach'tan kahveleri alabileceksiniz diye bir vaatte bulunmadı ki zaten daha geçen hafta neredeyse %40'lık bir kampanya yapıldı ve kod geçersiz diyenlerin bile çoğu aldı.

Burada keyifli vakit geçirmek için foruma giriyoruz. Yok kod nerede, yok nordic alamayacaksak neden kazandılar falan deniyor.

Açıkçası Şerif Bey de çıktı ve her tarafı mutlu edecek açıklamayı yaptı. Neden bu kadar olumsuzluk pompalanıyor bunu algılayabilmiş değilim.

Neyse Şerif Bey kargom nerede? :unsure:

Bu ankete katılan firmalar bile isteyerek ankete girip indirim taahhüt etmiyorlar mı?

Geri