• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Günaydın
Bizim keyif aldığımız kısmı fermente karakteri aslında Faruk bey, pek o karakter baskılanacak gibi değil malesef, biraz sulandırıp demleme radyosunu artırabilirsiniz belki ama fazla çözünmeden istenmeyen tatlar ortaya çıkacaktır bu sefer.
Espresso yapıyorsanız çok güzel sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz bu kahve ile...

Fermente tatlardan hoşlanmıyorsanız yeni kahvemiz Costa Rica Las Torres Red Honey kahvemizi denemenizi tavsiye ederim..
Anladım teşekkür ederim. Sitede hiç Etiyopya kalmamış, Aricha ve özellikle Gera çok iyi çekirdeklerdi. Etiyopya gelir mi yakında?

Güzel bir bayram jesti, teşekkürler. Yeni eklenen ve seçkiden almadığım 1-2 kahveyi daha alarak bu keyifli ayı kapattım. Sırası ile deneyimlerimi paylaşacağım artık

Güzel bir bayram jesti, teşekkürler. Yeni eklenen ve seçkiden almadığım 1-2 kahveyi daha alarak bu keyifli ayı kapattım. Sırası ile deneyimlerimi paylaşacağım artık
Denediğiniz kahvelerle ilgili yorum alabilir miyiz?😊 Deneyenleri sahneye alalım😅

Bu ay çok keyifli yıkanmış bir Costa Rica kahvesi geliyor, uzun zamandır heyecanla beklediğimiz bir profile sahip ve sanıyorum sizin istediğiniz gibi, temiz ve meyvemsi bir kahve. Geisha olmamasına rağmen o karakteri sunuyor.

İyi günler
Burada bahsettiğiniz kahve, yeni eklenen las torres red honey mi acaba? @metin

Denediğiniz kahvelerle ilgili yorum alabilir miyiz?😊 Deneyenleri sahneye alalım😅
Son iki eklenen kahveyi denemedim fakat indirimin sonuna yaklaşmışken Robles'e mutlaka bir şans verilmesini öneririm. Uzun zamandır bu kadar başarılı işlenen bir Natural içmemiştim. Tatlılığı, asiditesi, aftertaste, gövdesi her şey benim açımdan tam ideal noktasında.

Fermente yönü baskın olmasa da o tatları sevenleri de memnun edecek bir kahve olduğunu düşünüyorum. Reçetelerle de farklı lezzetler elde edilebilir. Aynı kahveden birden çok kez aldığım çok nadir oluyor, Robles de onlardan biri.

Son iki eklenen kahveyi denemedim fakat indirimin sonuna yaklaşmışken Robles'e mutlaka bir şans verilmesini öneririm. Uzun zamandır bu kadar başarılı işlenen bir Natural içmemiştim. Tatlılığı, asiditesi, aftertaste, gövdesi her şey benim açımdan tam ideal noktasında.

Fermente yönü baskın olmasa da o tatları sevenleri de memnun edecek bir kahve olduğunu düşünüyorum. Reçetelerle de farklı lezzetler elde edilebilir. Aynı kahveden birden çok kez aldığım çok nadir oluyor, Robles de onlardan biri.
Reçeteniz nedir ?

Benimde kahveler gelince deneyimleyip paylaşırım. Seçkiden 8 kahve ile bir sepet yaptım bakalım nasıl deneyim olacak 😅😊

16 gram kahve / 250 ml su
buzdağı veya pınar madran
93-94 derece
cmd 20 - 22 klik

ilk döküş 50 ml, 30 sn ön demleme
ikinci döküş 200 ml yavaşça dairesel hareketler ile kağıda değmeden, en sonda spin
total demleme süresi 2.00 - 2.15 sn

kahvenin çözünürlüğünü artırmak için daha ince öğütebilir ya da ikinci döküş ve üçüncü döküş şeklinde 100 + 100 ml yapabilirsiniz.
suyun sıcaklığı konusunda da çözünmeyi artırmak için daha sıcak su da kullanabilirsiniz.

@metin beyin yukarıda paylaşmış olduğu reçeteyi 21 klik Comandante ve Fuska su ile uyguluyorum. Son zamanlarda hep Aiden da demledim, makine mevcutsa onu da paylaşabilirim.

eskiden full reçete ve deneyim paylaşılırdı, şu an çok az.
Reçete paylaşımımız oldu kaçırdınız sanırım;

16 gram kahve / 250 ml su
buzdağı veya pınar madran
93-94 derece
cmd 20 - 22 klik

ilk döküş 50 ml, 30 sn ön demleme
ikinci döküş 200 ml yavaşça dairesel hareketler ile kağıda değmeden, en sonda spin
total demleme süresi 2.00 - 2.15 sn

kahvenin çözünürlüğünü artırmak için daha ince öğütebilir ya da ikinci döküş ve üçüncü döküş şeklinde 100 + 100 ml yapabilirsiniz.
suyun sıcaklığı konusunda da çözünmeyi artırmak için daha sıcak su da kullanabilirsiniz.

@metin beyin yukarıda paylaşmış olduğu reçeteyi 21 klik Comandante ve Fuska su ile uyguluyorum. Son zamanlarda hep Aiden da demledim, makine mevcutsa onu da paylaşabilirim.
bu reçete üzerinen yola çıkıp damak zevkinize göre ince ayar yapabilirsiniz, keyifli demlemeler dilerim

Ekimin son günlerinde alışveriş yaparak Kasım ayını da kapatmış bulunuyorum. 250gr fiyatına endeksli 125gr satış politikanızı da takdir ediyorum, yarım gramaj yarım fiyat 👏🏻. Çoğu firma bunu yapmıyor ve benim gözümde kaybediyor.

fiyatlar inanılmaz pahalı geldi bana ama ayın kavurucusunu desteklemek için 148AT3464E numaralı sipariş ile katıldım.
Belkide hiç içmediğim kadar premium kahvelerdir;
Colombia / La Sirena / Osmotic Dehydration Peach Co-Ferment
ile
Indonesia / Prau / Double Fermentation Exotic Washed
bilemiyorum ama bende o kadar premium kahve içecek ağız yok 🙂
Not'da yazdım, elimde çok kahve var, mümkünse gelecek haftalardaki taze kavrumdan gönderirseniz sevirim.

Valla almam diyordum ama ayın 2. siparişini verdim. Tekrar aldıklarım:

Indonesia / Ijen Lestari / Anaerobic Natural - Hem v60 hem de cleverda iyi sonuç verdi. Mükemmel bir tat. Tekrar almak istedim. Dondurucuda saklayıp ara ara premium tat içmek istediğimde demleyeceğim.

Brazil / Jaguara / Natural - Makine ve değirmenim iyi olmadığı için aldığım hiçbir kahveden iyi bir espresso çıkaramadım ( bu hariç ) Bundan 250 gram almıştım. Şimdi 1 kg sipariş ettim. İçimi gayet hoş.

Bunlar dışında aldıklarım da bakalm nasıl. Şu an hiçbir kahve beni üzmedi. Ellerinize sağlık.

Indonesia / Ijen Lestari / Anaerobic Natural - Hem v60 hem de cleverda iyi sonuç verdi. Mükemmel bir tat. Tekrar almak istedim. Dondurucuda saklayıp ara ara premium tat içmek istediğimde demleyeceğim.

Brazil / Jaguara / Natural - Makine ve değirmenim iyi olmadığı için aldığım hiçbir kahveden iyi bir espresso çıkaramadım ( bu hariç ) Bundan 250 gram almıştım. Şimdi 1 kg sipariş ettim. İçimi gayet hoş.

Bunlar dışında aldıklarım da bakalm nasıl. Şu an hiçbir kahve beni üzmedi. Ellerinize sağlık.
Benimde deneyimim aynı, Brazil Jaguara espressoda güzel sonuç veriyor, krema konusunda da epey dolgun.

Benimde deneyimim aynı, Brazil Jaguara espressoda güzel sonuç veriyor, krema konusunda da epey dolgun.

Afiyetler olsun :)
Jaguara bizce espresso için çok keyifli; hem klasik hem de meyvemsi bir sonuç veriyor.

Geri