Munzur su içmek için güzel ama kahve demlemek için ph değeri yüksek.
Munzur su ile çok iyi sonuçlar alıyorum, bilginiz olsun.
Munzur su içmek için güzel ama kahve demlemek için ph değeri yüksek.
Metin bey merhaba. Başta yeni çekirdekleriniz olmak üzere klasik espresso profiline uygun olanları öğrenebilir miyiz?Herkese merhaba,
Herkesin yeni kahveleri merakla beklediğinin farkındayım ve arka planda yoğun bir şekilde kahveler üzerinde çalışıyorduk.
Bugün 4 yeni kahveyi içimize sinecek şekilde web sitemizde sunmaya başladık.
Bu kahveler;
- Nicaragua / Nueva Segovia / Yıkanmış - klasik ama temiz keyifli bir kahve, sütlü çikolata ve siyah çay tadım notları ile.
- Indonesia / Ciblek / Extended Natural -Kan portakalı, kızılcık ve frambuaz tadım notları ile çok temiz bir natural, soğuyunca meyvemsiliği arşa çıkıyor.
- Colombia / La Sirena / Osmotic Dehydration Peach Co-Ferment - adından da belli olacağı üzere yazın yeteri kadar şeftali ve kayısı tüketmediyseniz tercih edebilirsinizbizim için kahve ile uyumu çok önemliydi ve dengeli bir profil yakalamak için üzerinde çalıştık.
- Indonesia / Prau / Double Fermentation Exotic Washed - Reyhan ve Limonotu lezzetlerinin ön planda olduğu aynı zamanda şeftali tatlılığı ile alışılagelmişin dışında barista şampiyonalarının tercih ettiği kahve üreticisi Reza Nurullah'ın kahvesi.
Pazartesi günü de henüz hala hazır olmayan 2 yeni kahve daha sunmayı planlıyoruz.
- Colombia / Valparaiso / Natural - funky bir kahve
- Costa Rica / Las Torres Catuai / Washed - TEMU Geisha'sı ...
Geisha kahvemizi ise yeni yıl kahvemiz olarak Aralık başı satışa sunmayı planladık.
-Colombia / Tamesis / Lactic Natural Geisha
[/HOHOHO]
Ekim ayının sonuna gelirken de buaradan da herkese siparişleri için çok teşekkür ediyorum.
Ben ve ekibim sorunsuz ilerlemesi için kavurmahanede elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz..
Umarım herkes kahveleri keyifle tüketiyordur..
Sevgi ve saygılarımla
MerhabalaMetin bey merhaba. Başta yeni çekirdekleriniz olmak üzere klasik espresso profiline uygun olanları öğrenebilir miyiz?
Juanachuate ve El Paraiso denemiştim.El paraiso daha fermenteydi.Ama ikisi de güzel kahveler.Denemenizi öneririm.Kahveleri deneyimleyip Fermente tatları rahatsız etmeyen hoşunuza giden kahveleri yazabilir misiniz arkadaşlar? Los Robles, Juanachuate, El Paraiso, El puente merak ettiklerim.
Coffeedepartment favori kahvecilerimden genelde memnun kalıyorum. Ama rahatsız edici fermente tatlardan hoşlanmıyorum.
Sizden de öneri alabilirim @metin bey.
Sipariş vermek için pazartesi son eklenecek Costa rica ve Colombia kahvelerini bekliyorum.
Las Robles beni rahatsız etti o konuda. Keşke bitmeseydi, Etiyopya Gera Farm harika bir çekirdekti.Kahveleri deneyimleyip Fermente tatları rahatsız etmeyen hoşunuza giden kahveleri yazabilir misiniz arkadaşlar? Los Robles, Juanachuate, El Paraiso, El puente merak ettiklerim.
Coffeedepartment favori kahvecilerimden genelde memnun kalıyorum. Ama rahatsız edici fermente tatlardan hoşlanmıyorum.
Sizden de öneri alabilirim @metin bey.
Sipariş vermek için pazartesi son eklenecek Costa rica ve Colombia kahvelerini bekliyorum.
Bugün 2 yeni kahve eklenecek mi?Ona göre sipariş geçelim.Herkese merhaba,
Herkesin yeni kahveleri merakla beklediğinin farkındayım ve arka planda yoğun bir şekilde kahveler üzerinde çalışıyorduk.
Bugün 4 yeni kahveyi içimize sinecek şekilde web sitemizde sunmaya başladık.
Bu kahveler;
- Nicaragua / Nueva Segovia / Yıkanmış - klasik ama temiz keyifli bir kahve, sütlü çikolata ve siyah çay tadım notları ile.
- Indonesia / Ciblek / Extended Natural -Kan portakalı, kızılcık ve frambuaz tadım notları ile çok temiz bir natural, soğuyunca meyvemsiliği arşa çıkıyor.
- Colombia / La Sirena / Osmotic Dehydration Peach Co-Ferment - adından da belli olacağı üzere yazın yeteri kadar şeftali ve kayısı tüketmediyseniz tercih edebilirsinizbizim için kahve ile uyumu çok önemliydi ve dengeli bir profil yakalamak için üzerinde çalıştık.
- Indonesia / Prau / Double Fermentation Exotic Washed - Reyhan ve Limonotu lezzetlerinin ön planda olduğu aynı zamanda şeftali tatlılığı ile alışılagelmişin dışında barista şampiyonalarının tercih ettiği kahve üreticisi Reza Nurullah'ın kahvesi.
Pazartesi günü de henüz hala hazır olmayan 2 yeni kahve daha sunmayı planlıyoruz.
- Colombia / Valparaiso / Natural - funky bir kahve
- Costa Rica / Las Torres Catuai / Washed - TEMU Geisha'sı ...
Geisha kahvemizi ise yeni yıl kahvemiz olarak Aralık başı satışa sunmayı planladık.
-Colombia / Tamesis / Lactic Natural Geisha
[/HOHOHO]
Ekim ayının sonuna gelirken de buaradan da herkese siparişleri için çok teşekkür ediyorum.
Ben ve ekibim sorunsuz ilerlemesi için kavurmahanede elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz..
Umarım herkes kahveleri keyifle tüketiyordur..
Sevgi ve saygılarımla
MerhabalarBugün 2 yeni kahve eklenecek mi?Ona göre sipariş geçelim.
Yetişmedi sanırım yarın eklenir miMerhabalar
Yarın öğlene kadar yetiştirmeye çalışıyoruz 2 yeni kahvemizi![]()
Günaydın@metin bey merhaba Las Robles'in fermente tadını baskılamanın bir yolu var mı?