• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Merhabalar,

Son zamanlarda iletişim konusunda biraz gecikmeler yaşadığımız doğrudur, malesef telefonum arızalandı ve tahmin edersiniz ki elim ayağımız olan bir cihazın çalışmaması iletişim konusunda aksaklıklara sebebiyet verdi. Neyse ki yeni telefona geçiş yaptım ama kurulum vs gibi süreçler de sıkıntılı olabiliyor. E posta kurulumunu da henüz tam tamamlayabilmiş değilim...

Bunun haricinde de 3 gündür Türkiye barista şampiyonasında hakemlik üzerinde çalışıyorum, Bugün yarışmalar başladı ve hakem olarak görev yapmaktayım. şu anda da size 2 yarışmacının sunumu arasında hakem odasından yazıyorum...

Emin olun kim ne memnuniyetsizlik yaşadıysa gidermek için elimizden geleni yaparız, bilenler de bunu teyit eder diye düşünüyorum, her zaman da yaklaşımımız bu şekilde olmuştur. Günümüz teknoloji çağında herkes çok hızlı sonuç almak istiyor, yetişmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Kahveleri beğenip beğenmemek te herkesin kendi takdiri tabi ki, biz kahvelerin kavurma profillerini tasarlarken üzerinde çok uğraşıp düşünüyoruz.
Bazen kilolarca kahve harcıyoruz istediğimiz seviyelere gelebilmesi için. Bir q grader olarak da en iyi şekilleri ile sunmak adına elimden geleni bizzat yapmaya çalışıyorum.

Saygılarımla

Yoğunluktan sticker yapıştırmayı unutmuş olabiliriz.
Ancak muhtemelen tüm kahveler aynı tarih kavurma ait olması muhtemel, bu tarih olarak düşünebilirsiniz.
Bende sticker olan kahvenin kavrum tarihi 24 Ekim. Ama siz 3 kasımda yazdığınız mesajda kavrum işlemlerinin devam ettiğini o sebeple teslimatların geciktiğini söylemiştiniz. Benim sipariş tarihim de 30 Ekim. O sebeple emin olamadım açıkçası.

Bende sticker olan kahvenin kavrum tarihi 24 Ekim. Ama siz 3 kasımda yazdığınız mesajda kavrum işlemlerinin devam ettiğini o sebeple teslimatların geciktiğini söylemiştiniz. Benim sipariş tarihim de 30 Ekim. O sebeple emin olamadım açıkçası.
Sipariş numaranızı yazabilir misiniz bir detaylı kontrol edeyim...

El Borbollon ve Chuzcapa’daki o belirgin acı badem tadını bir türlü dengeleyemedim. Öğütüm kalınlığını, dozajı ve demleme sıcaklığını defalarca değiştirsem de sonuç değişmedi. Buna karşın Diamantina ve Nueva Segovia gayet içilebilir, dengeli profiller sundular. Ancak diğer iki kahve, en azından espresso için, benim açımdan ciddi bir hayal kırıklığı oldu.

2024’te “En İyi Kavurucu” unvanını almalarına güvenerek ilk siparişimi vermiştim; ancak genel olarak beklentimin oldukça altında kaldılar. Bu yıl aynı unvanı almalarını da pek olası görmüyorum. Gerekçelerim ise şöyle:

• Müşteri iletişimi zayıf: Yeni kahveler geleceği söylendi ancak ne zaman ekleneceğine dair sorularımıza haftalarca yanıt verilmedi.
  • İndirim politikası: İndirim oranının kampanya son günlerinde artırılması hoş bir izlenim bırakmadı. Yüzde 5’lik fark çok önemli değil, ama oranların baştan belirlenmesi gerektiği görüşündeyim.
  • Fiyat-performans dengesizliği: İndirime rağmen, özellikle espresso için olan kahveler fiyatlarına kıyasla yeterli performansı sunamadılar kanaatindeyim.
Merhabalar Ümit bey
Siparişiniz ve deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Fikirlerinize saygı duyarız...

Cuzcachapa hem kafelerimizde hem de B2B kanalda yüksek hacimlerde kullandığımız bir kahvedir ve tüketen kişilerce genel olarak beğenilen bir kahvedir, benim de günlük olarak test ettiğim bir kahve olduğundan oldukça iyi tanıyorum bu kahveyi.... hatta güzel bir Cuzcachapa espresso tatmaya cafelerimize bekleriz..

Kişisel hayal kırıklığınızı anlamaya çalışmak ve sizin bu kahveden verim almama sebebinizi öğrenmek adına reçetenizi ve kullandığınız ekipmanları paylaşabilir misiniz? Unutmayalım ki kahve tatları herkese hitap edecek diye bir şey de yok bir kahveyi beğenen de var beğenmeyen de... bu faktörün de her zaman bilinmesi gerekir...

Gerekçelerinize de naçizane cevaplarımı vermek isterim...

1 - Yeni kahvelerin satışa sunulması tarihi ile ilgili olarak yapmış olduğunuz yorumu muhtemelen kahve üretim süreçleri ile ilgili veya bizim kalite kontrol süreçlerimiz ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmadan yapmış olduğunuzu tahmin ediyorum. Normalde daha sonraki zaman dilimlerinde satışa sunmak için stoklarımızda bulunan ürünleri herkesin faydalanması adına Ekim ayında satışa çıkartmaya çalıştık. bu süreçte de üretimi hem içimize sinecek şekilde hem de sorunsuz ilerleyecek şekilde yaptık. Bu başlık altında ara ara yeni satışa çıkacak kahveler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı sizin gözünüzden kaçmış olabilir sanki aşağıya ekliyorum...

önümüzdeki hafta yeni kahvelerin de eklenmesi ile bir iki bundle çıkartabiliriz.

yeni kahveleri beklemeden istediğiniz kahveyi alabiliyorsanız alın derim, yeni kahvelerin gelmesine 1 hafta 10 gün var gibi.

Herkese merhaba,
Herkesin yeni kahveleri merakla beklediğinin farkındayım ve arka planda yoğun bir şekilde kahveler üzerinde çalışıyorduk.
Bugün 4 yeni kahveyi içimize sinecek şekilde web sitemizde sunmaya başladık.

Bu kahveler;

- Nicaragua / Nueva Segovia / Yıkanmış - klasik ama temiz keyifli bir kahve, sütlü çikolata ve siyah çay tadım notları ile.
- Indonesia / Ciblek / Extended Natural -Kan portakalı, kızılcık ve frambuaz tadım notları ile çok temiz bir natural, soğuyunca meyvemsiliği arşa çıkıyor.
- Colombia / La Sirena / Osmotic Dehydration Peach Co-Ferment - adından da belli olacağı üzere yazın yeteri kadar şeftali ve kayısı tüketmediyseniz tercih edebilirsiniz :) bizim için kahve ile uyumu çok önemliydi ve dengeli bir profil yakalamak için üzerinde çalıştık.
- Indonesia / Prau / Double Fermentation Exotic Washed - Reyhan ve Limonotu lezzetlerinin ön planda olduğu aynı zamanda şeftali tatlılığı ile alışılagelmişin dışında barista şampiyonalarının tercih ettiği kahve üreticisi Reza Nurullah'ın kahvesi.

Pazartesi günü de henüz hala hazır olmayan 2 yeni kahve daha sunmayı planlıyoruz.
- Colombia / Valparaiso / Natural - funky bir kahve :)
- Costa Rica / Las Torres Catuai / Washed - TEMU Geisha'sı ...

Geisha kahvemizi ise yeni yıl kahvemiz olarak Aralık başı satışa sunmayı planladık.
-Colombia / Tamesis / Lactic Natural Geisha
[/HOHOHO]

Ekim ayının sonuna gelirken de buaradan da herkese siparişleri için çok teşekkür ediyorum.
Ben ve ekibim sorunsuz ilerlemesi için kavurmahanede elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz..
Umarım herkes kahveleri keyifle tüketiyordur..

Sevgi ve saygılarımla

Merhabalar

Yarın öğlene kadar yetiştirmeye çalışıyoruz 2 yeni kahvemizi :coffee:

Değerli kahveseverler,

Öncelikle herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarız! 🇹🇷

Web sitemize iki yeni kahve ekledik:
  • Costa Rica Las Torres – Red Honey Catuai
  • Colombia Valparaíso – Natural
Ekim ayının son 3 gününe girmiş bulunuyoruz.
Hem yeni kahveleri denemeniz, hem de ay içinde beğendiğiniz kahvelerden yeniden almanız için, kampanya indirim oranımızı %30’dan %35’e yükselttik.

Aynı indirim kodunu kullanmaya devam edebilirsiniz 👇
🔗 coffeedepartment.co/kahveler
Kod: cdxkk
İndirim oranı: %35

Keyifli alışverişler ve bol kahveli günler dileriz!

son 3 gün indirim oranını hem Cumhuriyet bayramımız şerefine hem de ay sonunda bir jest olsun diye artırdık, amacımız yardımcı olmaktı... bunun neresini olumsuz algıladınız pek anlam veremedim???

espresso için olan kahvelerin fiyat performansı hakkında da kişisel yorumunuzu saygı ile karşılıyorum, herkesin beklentileri farklı pek tabi ki. Ancak belirtilen tadım notları oldukça gerçeğe yakın diye düşünüyorum bunlara baktınız mı ürünleri seçerken?

Bilmenizi isterim ki Kahve Departmanı 2 farklı kavurmahanesinde Türkiye'de çeşitli işletmelere kahve tedarik eden bir kavurmahane ve ekibimiz aynı zamanda yoğun ilerleyen günlük operasyonlarını da yürütmekte; bu sebeple bir ürünün AR-GE'si vakit almaktadır. Toplu alım dönemlerinde bu konu hakkında empati kurmanızı rica ederiz...

Saygılarımla

Son düzenleme:
Endonezya Prau pahalı bir bitki çayı içmek isteyenler için ideal.

Doğrusu bu kahve Sirena ile benzer etkiyi yarattı bende: İncelikten yoksun. Çekirdek her haliyle bitkisel kokuyor, tadıyor. Reyhanla infüze edilmemiş olsa bile hissiyat o yönde. Alttan gelen bir tat değil, her seferinde damağınıza vuruyor.

Çekirdeğin Endonezya ile hiçbir bağlantısı kalmamış. Bu fermantasyonu herhangi bir Kolombiya, Brezilya ya da Guatemala çekirdeğine de uygulasanız muhtemelen tamamen aynı tadardı. Çekirdek sadece yöresinden değil kahvelikten bile ayrılmış, öyle bir durum.
Nuclearmoonrise bey siz bu kahveleri tercih etmezdiniz... Hatırladığım kadarı ile yoğun fermente kahveleri pek tercih etmeyen birisiniz; co-fermented bir kahve ve de uzun süreli double fermented kahve almışsınız...?

Gerçi geçen sene Los Duran'ı sevmiştiniz, bu sene de ona yakın Los Robles kahvemiz var onu tatmış mıydınız? Gerçi o da fermente karaktere sahip bir kahveydi..

Ama size önerdiğim esas kahve Las Torres idi onu tattınız mı? oldukça hafif temiz ve narin bir kahve :coffee:

Küçük de bir trivia; piyasada bulunan Las Torres, El Mango ve Chirripo Mountain kahvelerinin ülkemize girmesine bizzat ben sebep oldum :cool: hikayesini ürünün sayfasında okuyabilirsiniz...

Espresso için 3 farklı çekirdek aldım;üçü de çok güzel.Paketler zaten harika.Elinize sağlık @metin

Nuclearmoonrise bey siz bu kahveleri tercih etmezdiniz... Hatırladığım kadarı ile yoğun fermente kahveleri pek tercih etmeyen birisiniz; co-fermented bir kahve ve de uzun süreli double fermented kahve almışsınız...?

Gerçi geçen sene Los Duran'ı sevmiştiniz, bu sene de ona yakın Los Robles kahvemiz var onu tatmış mıydınız? Gerçi o da fermente karaktere sahip bir kahveydi..

Ama size önerdiğim esas kahve Las Torres idi onu tattınız mı? oldukça hafif temiz ve narin bir kahve :coffee:

Küçük de bir trivia; piyasada bulunan Las Torres, El Mango ve Chirripo Mountain kahvelerinin ülkemize girmesine bizzat ben sebep oldum :cool: hikayesini ürünün sayfasında okuyabilirsiniz...
Birkaç yıl önce bu tür kahveleri çok içen biriydim. Şimdi pek az içiyorum. Pekmezsi, şarapsı kahvelerden uzak durmaya çalışıyorum. Bu kahvelerin böyle olmadığına sevindim ama yine de pek benlik olmadıklarını fark ettim.

Las Torres'e yorum yapmak için birkaç deneme daha yapmayı bekliyordum ama şimdiden söyleyebilirim ki en beğendiğim kahve oldu. Diğerlerinden farklı olarak 250g almış olduğuma memnun oldum.

Merhabalar Ümit bey
Siparişiniz ve deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Fikirlerinize saygı duyarız...

Cuzcachapa hem kafelerimizde hem de B2B kanalda yüksek hacimlerde kullandığımız bir kahvedir ve tüketen kişilerce genel olarak beğenilen bir kahvedir, benim de günlük olarak test ettiğim bir kahve olduğundan oldukça iyi tanıyorum bu kahveyi.... hatta güzel bir Cuzcachapa espresso tatmaya cafelerimize bekleriz..

Kişisel hayal kırıklığınızı anlamaya çalışmak ve sizin bu kahveden verim almama sebebinizi öğrenmek adına reçetenizi ve kullandığınız ekipmanları paylaşabilir misiniz? Unutmayalım ki kahve tatları herkese hitap edecek diye bir şey de yok bir kahveyi beğenen de var beğenmeyen de... bu faktörün de her zaman bilinmesi gerekir...

Gerekçelerinize de naçizane cevaplarımı vermek isterim...

1 - Yeni kahvelerin satışa sunulması tarihi ile ilgili olarak yapmış olduğunuz yorumu muhtemelen kahve üretim süreçleri ile ilgili veya bizim kalite kontrol süreçlerimiz ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmadan yapmış olduğunuzu tahmin ediyorum. Normalde daha sonraki zaman dilimlerinde satışa sunmak için stoklarımızda bulunan ürünleri herkesin faydalanması adına Ekim ayında satışa çıkartmaya çalıştık. bu süreçte de üretimi hem içimize sinecek şekilde hem de sorunsuz ilerleyecek şekilde yaptık. Bu başlık altında ara ara yeni satışa çıkacak kahveler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı sizin gözünüzden kaçmış olabilir sanki aşağıya ekliyorum...

son 3 gün indirim oranını hem Cumhuriyet bayramımız şerefine hem de ay sonunda bir jest olsun diye artırdık, amacımız yardımcı olmaktı... bunun neresini olumsuz algıladınız pek anlam veremedim???

espresso için olan kahvelerin fiyat performansı hakkında da kişisel yorumunuzu saygı ile karşılıyorum, herkesin beklentileri farklı pek tabi ki. Ancak belirtilen tadım notları oldukça gerçeğe yakın diye düşünüyorum bunlara baktınız mı ürünleri seçerken?

Bilmenizi isterim ki Kahve Departmanı 2 farklı kavurmahanesinde Türkiye'de çeşitli işletmelere kahve tedarik eden bir kavurmahane ve ekibimiz aynı zamanda yoğun ilerleyen günlük operasyonlarını da yürütmekte; bu sebeple bir ürünün AR-GE'si vakit almaktadır. Toplu alım dönemlerinde bu konu hakkında empati kurmanızı rica ederiz...

Saygılarımla

Merhaba @metin ,
Bu mesaj size son yazım olacak.

Aşağıda, bulabildiğim kadarıyla daha önceki mesajlardan alıntılar yer alıyor. “Seçkiye yeni kahveler eklenecek” mesajınızdan sonra gelen sessizlik üzerine yönelttiğim ve yöneltilen sorulara ancak 24 Ekim’de toplu bir yanıt vermişsiniz. Oysa çok basit bir şekilde, “planlanan tarihte aksama oldu” gibi kısa bir bilgilendirme bile yeterli olurdu. Neyse, bu kısmı çok da önemli değil.

Şeçkinize yeni eklenecek kahveler olacak mı acaba @metin bey ? Merakla bekliyoruz ☺️

Ankara Kahve Festivalinde laf arasında metin abi boyle bir şey fısıldamıştı sanki bir gelişme var mıdır acaba
:)

Yeni kahveler ne zaman gelecek belli oldu mu? Espressoya özel yeni kahve gelecek diye bekliyordum ama espressoya özel gelmeyecekse sipariş verebilirim.

@metin bey ilk geisha kahvenizi bekliyoruz bir gelişme var mı acaba ? Sipariş oluşturmak için güzel haberi bekliyorum. Her gün foruma göz atıyorum kacirmayayim diye 😁

Ben de bekliyorum. Yetilşemeyecek gibiyse önsipariş açabilirmisiniz

Bana ulaşan kahvelerden iki tanesini ne yazık ki bir türlü istediğim gibi çıkaramadım, aslında çıkaramadığım demek olmaz çünkü ne yaparsam yapayım o buruk acı badem tadını bastıramadım. Kullandığım ekipmanlar Lelit Bianca v3, DF64 Gen2 öğütücü; su olarak da Nestle, Erikli ve Buzdağı denedim. Kendimi barista olarak görmüyorum ama espresso demlemeye dün de başlamadım. Neyse; dİğer iki kahveyi beğendiğimi de söyledim aslında. Belki sorun bana gelen kahvededir, belki de gerçekten ben beceremedim — bunu anlamak için sormuştum. Ancak sorum yanıtsız kaldı. Sorumu yine alıntılara ekliyorum.

Alıma 500 gr diamantina, 250şer gram da El Borbollon, Neuva Segovia, Cuzcachapa ile katıldım. Firmadan ilk alışverişimdi, beklentimi mi yüksek tuttum bilemiyorum ama, özellikle El Borbollon ve Cuzcachapa kahvelerinden ikisinden de acı badem tadı alıyorum. Öğütüm ve sıcaklık değiştirsem de o tadı geçiremedim. Yorumlarda cuzcachapadaki yoğun tahin aromasından bahsedilmişti, bende tamamıyla buruk bir acı badem tadı var. Degas ile de ilgili değil diye düşünüyorum 17 ekim kavrumları. Benzer deneyim yaşayan var mı sorum benim demleme parametrelerim mi acaba? Espresso 95 derece, öğütüm df64 9-10 click. 30-35 saniye çıktı.

Son olarak, son 3 gün indirim oranınızın değişmesi indirim oranı artmadan sipariş verenlere haksızlık yapıldığını düşünmemden dolayı yazmıştım. Cumhuriyet Bayramı'mız ile ilgili çıkarımı nasıl edindiniz? Konunun bayramla ne ilgisi var?

Siz yazmışsınız “ Ekim ayının son 3 gününe girmiş bulunuyoruz.
Hem yeni kahveleri denemeniz, hem de ay içinde beğendiğiniz kahvelerden yeniden almanız için, kampanya indirim oranımızı %30’dan %35’e yükselttik”

Bu konuda manipülatif bir tavır içerisine girmenizi de anlayamadım açıkcası?

Söylemek istediğim planlamanızı ay başında yapıp konu başında son 3 gün indirim oranımız bu şekilde olacak şeklinde yazabilirdiniz, herkes planını ona göre yapabilirdi. Buradaki manipülatif tavrınızı çok art niyetli bulduğumu söyleyip, değil kafenize uğrayıp espressonuzu içmek daha da sizinle muhattap olmak istemiyorum...

Son düzenleme:
Merhaba @metin ,
Bu mesaj size son yazım olacak.

Aşağıda, bulabildiğim kadarıyla daha önceki mesajlardan alıntılar yer alıyor. “Seçkiye yeni kahveler eklenecek” mesajınızdan sonra gelen sessizlik üzerine yönelttiğim ve yöneltilen sorulara ancak 24 Ekim’de toplu bir yanıt vermişsiniz. Oysa çok basit bir şekilde, “planlanan tarihte aksama oldu” gibi kısa bir bilgilendirme bile yeterli olurdu. Neyse, bu kısmı çok da önemli değil.

Bana ulaşan kahvelerden iki tanesini ne yazık ki bir türlü istediğim gibi çıkaramadım, aslında çıkaramadığım demek olmaz çünkü ne yaparsam yapayım o buruk acı badem tadını bastıramadım. Kullandığım ekipmanlar Lelit Bianca v3, DF64 Gen2 öğütücü; su olarak da Nestle, Erikli ve Buzdağı denedim. Kendimi barista olarak görmüyorum ama espresso demlemeye dün de başlamadım. Neyse; dİğer iki kahveyi beğendiğimi de söyledim aslında. Belki sorun bana gelen kahvededir, belki de gerçekten ben beceremedim — bunu anlamak için sormuştum. Ancak sorum yanıtsız kaldı. Sorumu yine alıntılara ekliyorum.

Son olarak, son 3 gün indirim oranınızın değişmesi indirim oranı artmadan sipariş verenlere haksızlık yapıldığını düşünmemden dolayı yazmıştım. Cumhuriyet Bayramı'mız ile ilgili çıkarımı nasıl edindiniz? Konunun bayramla ne ilgisi var?

Siz yazmışsınız “ Ekim ayının son 3 gününe girmiş bulunuyoruz.
Hem yeni kahveleri denemeniz, hem de ay içinde beğendiğiniz kahvelerden yeniden almanız için, kampanya indirim oranımızı %30’dan %35’e yükselttik”

Bu konuda manipülatif bir tavır içerisine girmenizi de anlayamadım açıkcası?

Söylemek istediğim planlamanızı ay başında yapıp konu başında son 3 gün indirim oranımız bu şekilde olacak şeklinde yazabilirdiniz, herkes planını ona göre yapabilirdi. Buradaki manipülatif tavrınızı çok art niyetli bulduğumu söyleyip, değil kafenize uğrayıp espressonuzu içmek daha da sizinle muhattap olmak istemiyorum...
İnsanları buradan soğutmak için yemeden içmeden yazıyorsunuz, adamın yaptığı indirime bile laf ediliyor 😂

Abi selamlar las torres için önerdiğin bir reçete var mıdır acaba birkaç reçete denedim baskın üzüm tadı haricinde bi nota çıkaramadım öneriniz varsa denemek isterim

Geri