• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Denediğiniz kahvelerle ilgili yorum alabilir miyiz?😊 Deneyenleri sahneye alalım😅
Merhaba, biraz geç dönüş yapabildik kusura bakmayın.

Henüz çoğunu denemedim ve 2. Kargom da henüz ulaşmadı zaten. Kampanya bitti ama deneyim paylaşmış olayım.

İjan isteri anaerobik
1 ay önce kavrulmuş paketi şimdi açtım.
Referans reçetede demledim.
Cmd 22 click, buzdağı 93 derece su
Plastik V60, hario bol poşet kağıt
50ml 30sn bloom, ikinci döküşte 250ml tamamla. Döküş 1:10da bitti. Demleme 1:55te bitti.
Sonuç: Kokuda zaten çok yoğun tatlı meyvemsi bir kokusu da var. Ben bu kokuyu seviyorum. Tat olarak sıcakken kuru mor meyveler ve dengeli bir gövde. Bana göre asidite yoka yakın. Direkt isim veremediğim belki 3-4 kırmızı meyve var diyebilirim. Soğudukça çok hafif asidite ve daha hissedilir gövde oldu. Beğendim.
Henüz ilk demlemem. Bunda da 94 derece su veya 21click öğütüm deneyeceğim.
Yanında bir çikolatalı cookie yemek isterdim bunun.

Colombia el puente
Yukarıdaki değerlerin aynısı olacak şekilde demledim. Demleme bitiş 2:05.
Direkt böğürtlenli brownie tadı aldım bu kahvede. Acaba başka ne olabilir diye düşünürken vişneli de olabilir dedim. Zaten tatlar çok belirgindi. Asidite tatlılık denge olarak çok beğendim. Bu kadar beğeni üzerine su sıcaklığını 92 dereceye düşürerek tekrar demledim ama tatlar biraz daha geriden geldi. Sonra clever ile deneme yaptım. Sonuç olarak V60 ile referans reçete aldığım en iyi sonuçtu. Zaten bunu ilk demleyişim de oturduğum yerden paketten gelen kokudan etkilenip kalkıp demlemiştim.

Gövdenin kaybolmadığı ama özellikle meyvemsi tatlar alabildiğim kahveler oldular şu an için. Diğerlerini de denedikçe buraya yazacağım.

Ben perşembe günü sipariş vermiştim ama herhangi bi kargo mesajı vs. gelmedi ama kargoya verildi olarak gözüküyor sitede. Sipariş numaram 276EP8749E. Destek olabilir misiniz @metin bey?

Ben perşembe günü sipariş vermiştim ama herhangi bi kargo mesajı vs. gelmedi ama kargoya verildi olarak gözüküyor sitede. Sipariş numaram 276EP8749E. Destek olabilir misiniz @metin bey?
Merhabalar,
Ekim ayının son 3 günü sipariş yoğunluğundan kavrulmuş stoklarımız tükendi, cuma ve bugün kavurmalar yapılıyor, takip kodu henüz kullanıcı panelinizde belirmemişse henüz sevk edilmemiş demektir.
Her akşam çıkan kargoların takip kodları sistem güncellemesi yapılıp panelinizde belirmektedir.
Kargonuz bu akşam ya da en geç yarın sevk edilmiş olacaktır.
Anlayışınızı rica ederiz :coffee: 🙏

İlk siparişimde 1.5 kilo; ikinci siparişimde 1 kilo kadar kahve aldım. 2. parti yolda...
Kahvelerin hepsini espressoda denedim. Kavrum olarak gerçekten çok iyi ve tatmin eden çekirdeklerdi. Hala tüketiyorum. Anaerobic yapıda olanlar biraz aroma ve gaz salınca daha dengeli hale geldi. Anaerobic çekirdeklerde önerim 91,92 derece su sıcaklığı, 18/40-42 gibi bir oran ve maksimum 25 saniyelik demleme süreleri... Jaguara, Borbollon ve Gera Farm ise ince öğütüm ve 30-35-40 saniyelerde tatlı ve lezzetli shotlar veriyor. Hepsi için düz inen sepetler öneririm. Dengeli demlenmeler için ideal...

Filtre olarak da demledim ve Borbollon dışında hepsi bana hitap etti. Borbollon biraz düz kaldı diğerlerine göre normal olarak. Tadım notları da öyle zaten...

Benim için şimdilik, en azından ilk partide verimli ve hoş bir toplu alım oldu. Teşekkürler...

@metin bey kahveler elime ulaştı, hepsi çok taze kavrum olduğu için teşekkürler. Kartpostal içinde ayrıca teşekkür ediyorum çok ince bir hareket olmuş, sevindim. Ama en az içindekiler kadar paketlerinize de hayran olan biri olarak farklı paketleme beni bir tık üzdü.

Ekli dosyalar

• 17622789317386369187228117143225.jpg
    17622789317386369187228117143225.jpg
    88.6 KB · Görüntüleme: 77
İlk siparişimde 1.5 kilo; ikinci siparişimde 1 kilo kadar kahve aldım. 2. parti yolda...
Kahvelerin hepsini espressoda denedim. Kavrum olarak gerçekten çok iyi ve tatmin eden çekirdeklerdi. Hala tüketiyorum. Anaerobic yapıda olanlar biraz aroma ve gaz salınca daha dengeli hale geldi. Anaerobic çekirdeklerde önerim 91,92 derece su sıcaklığı, 18/40-42 gibi bir oran ve maksimum 25 saniyelik demleme süreleri... Jaguara, Borbollon ve Gera Farm ise ince öğütüm ve 30-35-40 saniyelerde tatlı ve lezzetli shotlar veriyor. Hepsi için düz inen sepetler öneririm. Dengeli demlenmeler için ideal...

Filtre olarak da demledim ve Borbollon dışında hepsi bana hitap etti. Borbollon biraz düz kaldı diğerlerine göre normal olarak. Tadım notları da öyle zaten...

Benim için şimdilik, en azından ilk partide verimli ve hoş bir toplu alım oldu. Teşekkürler...
afiyetler olsun :coffee: 🙏

@metin bey kahveler elime ulaştı, hepsi çok taze kavrum olduğu için teşekkürler. Kartpostal içinde ayrıca teşekkür ediyorum çok ince bir hareket olmuş, sevindim. Ama en az içindekiler kadar paketlerinize de hayran olan biri olarak farklı paketleme beni bir tık üzdü.
125 gramlık paketlerimiz uzunsüredir bu şekilde... :)
çok güzel kahveler almışsınız beğendiğiniz kahveler olusa yeni paketlerimizle 250 gramlık almak isterseniz yeni paketlerde gelecektir.

bu vesile ile de biz de 125 gramlık paket tasarımına da start vermiş olalım (y):coffee:

Alıma 500 gr diamantina, 250şer gram da El Borbollon, Neuva Segovia, Cuzcachapa ile katıldım. Firmadan ilk alışverişimdi, beklentimi mi yüksek tuttum bilemiyorum ama, özellikle El Borbollon ve Cuzcachapa kahvelerinden ikisinden de acı badem tadı alıyorum. Öğütüm ve sıcaklık değiştirsem de o tadı geçiremedim. Yorumlarda cuzcachapadaki yoğun tahin aromasından bahsedilmişti, bende tamamıyla buruk bir acı badem tadı var. Degas ile de ilgili değil diye düşünüyorum 17 ekim kavrumları. Benzer deneyim yaşayan var mı sorum benim demleme parametrelerim mi acaba? Espresso 95 derece, öğütüm df64 9-10 click. 30-35 saniye çıktı.

@metin bey #161RB1942O sipariş kargoya verildi maili geldi ama takip no yok yurtiçi kargodan da msj gelmedi uygulamasında da görünmüyor. Normalde 1 günde geliyordu. Nasıl takip edebilirim acaba? Teşekkür ederim.
Metin bey kargom elime yeni ulaştı. Kontrol ettiğimde Endonezya Ljen Lestari Mossto Naturel çıkmadı kartı var sadece.
@metin

Kolombiya La Sirena çok fazla şeftali kokuyor. Öyle ki başta dikkat çekici gelse de bir süre sonra şeftalili nargile gibi gelmeye başladı. Öyle yapay, öyle rahatsız edici. Nargile benim midemi bulandırır, ona benzetince öyle de oldu.

Tatta o kadar şeftali yok.

El Borbollon ve Chuzcapa’daki o belirgin acı badem tadını bir türlü dengeleyemedim. Öğütüm kalınlığını, dozajı ve demleme sıcaklığını defalarca değiştirsem de sonuç değişmedi. Buna karşın Diamantina ve Nueva Segovia gayet içilebilir, dengeli profiller sundular. Ancak diğer iki kahve, en azından espresso için, benim açımdan ciddi bir hayal kırıklığı oldu.

2024’te “En İyi Kavurucu” unvanını almalarına güvenerek ilk siparişimi vermiştim; ancak genel olarak beklentimin oldukça altında kaldılar. Bu yıl aynı unvanı almalarını da pek olası görmüyorum. Gerekçelerim ise şöyle:

• Müşteri iletişimi zayıf: Yeni kahveler geleceği söylendi ancak ne zaman ekleneceğine dair sorularımıza haftalarca yanıt verilmedi.
  • İndirim politikası: İndirim oranının kampanya son günlerinde artırılması hoş bir izlenim bırakmadı. Yüzde 5’lik fark çok önemli değil, ama oranların baştan belirlenmesi gerektiği görüşündeyim.
  • Fiyat-performans dengesizliği: İndirime rağmen, özellikle espresso için olan kahveler fiyatlarına kıyasla yeterli performansı sunamadılar kanaatindeyim.

Endonezya Prau pahalı bir bitki çayı içmek isteyenler için ideal.

Doğrusu bu kahve Sirena ile benzer etkiyi yarattı bende: İncelikten yoksun. Çekirdek her haliyle bitkisel kokuyor, tadıyor. Reyhanla infüze edilmemiş olsa bile hissiyat o yönde. Alttan gelen bir tat değil, her seferinde damağınıza vuruyor.

Çekirdeğin Endonezya ile hiçbir bağlantısı kalmamış. Bu fermantasyonu herhangi bir Kolombiya, Brezilya ya da Guatemala çekirdeğine de uygulasanız muhtemelen tamamen aynı tadardı. Çekirdek sadece yöresinden değil kahvelikten bile ayrılmış, öyle bir durum.

Müşteri iletişimi gerçekten zayıf. 8 paket kahve aldım 7 paket geldi 1 paket eksik. Mail attım Instagram'dan yazdım forumdan yazdım hatta sitelerinden talep oluşturdum iki gündür cevap bekliyorum dönüş yapan olmadı.🤔

Müşteri iletişimi gerçekten zayıf. 8 paket kahve aldım 7 paket geldi 1 paket eksik. Mail attım Instagram'dan yazdım forumdan yazdım hatta sitelerinden talep oluşturdum iki gündür cevap bekliyorum dönüş yapan olmadı.🤔
Bir şeyler değişmemiş demek ki daha önce benzer süreci yaşamıştım elbet dönerler ama süreç can sıkıcı işte.

Bir şeyler değişmemiş demek ki daha önce benzer süreci yaşamıştım elbet dönerler ama süreç can sıkıcı işte.
Evet hocam dönüş yaparlar telafisini de yaparlar diye düşünüyorum ama süreç uzun olması can sıkıcı oluyor. Paketleri kahveleri güzel olabilir ama iletişim de bu deneyimin içinde yer alıyor. Bence bu konuya da bir ehemmiyet vermeliler. Geçen yıl ki toplu alımda da iki paket kahvede bir kaç kişi kavrumdan dolayı sorun görmüştük metin bey yenilerini tekrar göndermişti ama süreç biraz uzun sürmüştü. Bu tarz sürecin uzaması gibi durumlar bütün alışveriş, kahve deneyim vb. heyecanı kaçırıyor.

Evet hocam dönüş yaparlar telafisini de yaparlar diye düşünüyorum ama süreç uzun olması can sıkıcı oluyor. Paketleri kahveleri güzel olabilir ama iletişim de bu deneyimin içinde yer alıyor. Bence bu konuya da bir ehemmiyet vermeliler. Geçen yıl ki toplu alımda da iki paket kahvede bir kaç kişi kavrumdan dolayı sorun görmüştük metin bey yenilerini tekrar göndermişti ama süreç biraz uzun sürmüştü. Bu tarz sürecin uzaması gibi durumlar bütün alışveriş, kahve deneyim vb. heyecanı kaçırıyor.
Evet maalesef öyle. O yüzden bu tarz süreçleri yaşadığım yerlere mesafeli yaklaşıyorum şahsen. Umarım siz memnun kalırsınız ve sorun en kısa sürede çözülür.

Geri