• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Değerli kahve severler,

Kahvelerimiz ile geçirmiş olduğunuz bu ayda umarız içinizi biraz ısıtabilmişizdir.
Ve Ekim ayının son günü geldi çattı...

Duymayanlar ve ihtiyacı olan kişilerin faydalanması adına tekrardan bilgi vermek isterim; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız şerefine kampanya indirim oranımızı ay sonuna kadar %35 olarak güncelledik. Bugün de Toplu alım etkinliğimizdeki son günümüz.

Her zaman kahveye ve sohbete bekleriz...

Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Saygılarımla

Değerli kahve severler,

Kahvelerimiz ile geçirmiş olduğunuz bu ayda umarız içinizi biraz ısıtabilmişizdir.
Ve Ekim ayının son günü geldi çattı...

Duymayanlar ve ihtiyacı olan kişilerin faydalanması adına tekrardan bilgi vermek isterim; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız şerefine kampanya indirim oranımızı ay sonuna kadar %35 olarak güncelledik. Bugün de Toplu alım etkinliğimizdeki son günümüz.

Her zaman kahveye ve sohbete bekleriz...

Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Saygılarımla
Metin bey merhaba. Elimdeki kahve stoğum sebebiyle son gün sipariş vermek istedim ancak şifremi hatırlayamadım. Şifremi unuttum ile şifre değişikliğini denediğimde de “üye girişi bulunamadı” diyor. Ne yapabiliriz acaba?

CD'ın 125gr politikasını hep sevmişimdir, farklı kahveler denemeyi kolaylaştırıyor. #843TV5775L

Brazil / Jaguara / Natural / 250 G
Colombia / El Puente / Natural / 250 G
El Salvador / El Borbollon / Washed / 250 G
Costa Rica / Las Torres / Red Honey / 125 G
El Salvador / Cuzcachapa / Washed / 125 G

İndirim bitmeden çılgın bi tadım olsun dedim 16 X 125gr yaptım, hadi hayırlısı 🤭 yakında kahve kredisi de çıkar demedi demeyin 🤣 bu kadar güzel kahveleri bu kadar iyi kavurmayın diyorum ama dinleyen kim icralık olacağız sonunda 🤣🤣🤣

Ekli dosyalar

• IMG_20251031_140454.jpg
    IMG_20251031_140454.jpg
    59.2 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20251031_140441.jpg
    IMG_20251031_140441.jpg
    65.8 KB · Görüntüleme: 81
@metin bey #161RB1942O sipariş kargoya verildi maili geldi ama takip no yok yurtiçi kargodan da msj gelmedi uygulamasında da görünmüyor. Normalde 1 günde geliyordu. Nasıl takip edebilirim acaba? Teşekkür ederim.

@metin Bey çarşamba günü sipariş vermiştim ancak halen kargo yapılmadı. Kaç günde kargoya veriyorsunuz acaba?

636OU1242P numaralı sipariş ile alımı kaçırmadan almak istedim. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Lütfen stokları biten kahveleri kaldırmayın da bilgilerini hâlen okuyabilelim :)

Herkese iyi akşamlar

Kampanyamızın son yarım saatine girmiş bulunuyoruz… Hem %35 indirim kampanyamızdan hem de sınırlı stok kahvelerimizden faydalanmak için kısa bir süre kaldı. Ardindan bayrağı Kasım ayı kavurucusu Zafer bey’e teslim edeceğiz. Kendisini tebrik eder kolaylıklar dilerim.

Bugün kavurmahanemizden almış olduğum bilgiye göre yeşil çekirdeği tükenen kahvelerimiz aşağıdaki gibidir. Bu kahveleri tatmak isteyenler için son şans muhtmelen stoklari bu gece kapanacaktir, duyurmak istedim…

Costa Rica Los Robles
Ijen Lestari Mossto natural
Ijen Lestari Natural Anaerobic

Herkese ilgilerinden ve siparişlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum 🙏🏻☕

Herkese iyi akşamlar

Kampanyamızın son yarım saatine girmiş bulunuyoruz… Hem %35 indirim kampanyamızdan hem de sınırlı stok kahvelerimizden faydalanmak için kısa bir süre kaldı. Ardindan bayrağı Kasım ayı kavurucusu Zafer bey’e teslim edeceğiz. Kendisini tebrik eder kolaylıklar dilerim.

Bugün kavurmahanemizden almış olduğum bilgiye göre yeşil çekirdeği tükenen kahvelerimiz aşağıdaki gibidir. Bu kahveleri tatmak isteyenler için son şans muhtmelen stoklari bu gece kapanacaktir, duyurmak istedim…

Costa Rica Los Robles
Ijen Lestari Mossto natural
Ijen Lestari Natural Anaerobic

Herkese ilgilerinden ve siparişlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum 🙏🏻☕
Merhabalar Metin bey indirim kodunu nereye yazacağım bulamadım.

@metin 339OW9594D Siparişimi iptal edebilir misiniz,henüz kargoya verilmedi sanırım
Arda bey merhabalar
Siparişiniz yola çıkmış, kullanıcı paneliniz üzerinden takip edebilirsiniz.
İptal işlemi için kargonuz size ulaştıktan sonra açmadan bize geri göndermeniz gerekiyor, akabinde de iptal işlemini tamamlıyoruz.
İyi akşamlar dilerim

@metin Bey çarşamba günü sipariş vermiştim ancak halen kargo yapılmadı. Kaç günde kargoya veriyorsunuz acaba?
29 Ekim günü resmi tatil dolaysı ile kavurmahanemiz kapalıydı.
Kampanyamızın son 3 günü olması sebebi ile biraz yoğunluk oluştu ondan gecikmiş olabilir ancak yola çıkmış da olabilir.
sipariş kodunuzu belirtebilirseniz kontrol edebilirim

@metin bey #161RB1942O sipariş kargoya verildi maili geldi ama takip no yok yurtiçi kargodan da msj gelmedi uygulamasında da görünmüyor. Normalde 1 günde geliyordu. Nasıl takip edebilirim acaba? Teşekkür ederim.
merhabalar, kontrol ettiğimde siparişiniz henüz sevk edilmemiş gözüküyor.
Bazı kahvelerin kavurmaları bugün tamamlandı, muhtemelen pazartesi sevk edilir.
Sipariş kargo entegrasyonu ger geceyarısı güncelleniyor ve takip kodları kullanıcı panelinizde beliriyor. oradan rahatça takip edebilirsiniz.
İyi akşamlar dilerim
Saygılarımla

kahve stoğum çok fazla haftaya taze kavrumdan gönderin dedim direk göndermişsiniz...

@metin bey 338PJ3221D nolu siparişim kargoya verildi görünüyor ancak takip numarası yok yardımcı olabilir misiniz?

Geri