metin
Barista
evet indirim kodunu ekip arkadaşlarımıza söylerseniz cafelerimizde de indirimden faydalanabilirsiniz.Selamlar, indirim şubelerinizde de geçerli mi, yalnızca site üzerinden mi alabiliyoruz
evet indirim kodunu ekip arkadaşlarımıza söylerseniz cafelerimizde de indirimden faydalanabilirsiniz.Selamlar, indirim şubelerinizde de geçerli mi, yalnızca site üzerinden mi alabiliyoruz
Metin bey merhaba. Elimdeki kahve stoğum sebebiyle son gün sipariş vermek istedim ancak şifremi hatırlayamadım. Şifremi unuttum ile şifre değişikliğini denediğimde de “üye girişi bulunamadı” diyor. Ne yapabiliriz acaba?Değerli kahve severler,
Kahvelerimiz ile geçirmiş olduğunuz bu ayda umarız içinizi biraz ısıtabilmişizdir.
Ve Ekim ayının son günü geldi çattı...
Duymayanlar ve ihtiyacı olan kişilerin faydalanması adına tekrardan bilgi vermek isterim; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız şerefine kampanya indirim oranımızı ay sonuna kadar %35 olarak güncelledik. Bugün de Toplu alım etkinliğimizdeki son günümüz.
Her zaman kahveye ve sohbete bekleriz...
Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Saygılarımla
özelden yazıyorumMetin bey merhaba. Elimdeki kahve stoğum sebebiyle son gün sipariş vermek istedim ancak şifremi hatırlayamadım. Şifremi unuttum ile şifre değişikliğini denediğimde de “üye girişi bulunamadı” diyor. Ne yapabiliriz acaba?
Merhabalar Metin bey indirim kodunu nereye yazacağım bulamadım.Herkese iyi akşamlar
Kampanyamızın son yarım saatine girmiş bulunuyoruz… Hem %35 indirim kampanyamızdan hem de sınırlı stok kahvelerimizden faydalanmak için kısa bir süre kaldı. Ardindan bayrağı Kasım ayı kavurucusu Zafer bey’e teslim edeceğiz. Kendisini tebrik eder kolaylıklar dilerim.
Bugün kavurmahanemizden almış olduğum bilgiye göre yeşil çekirdeği tükenen kahvelerimiz aşağıdaki gibidir. Bu kahveleri tatmak isteyenler için son şans muhtmelen stoklari bu gece kapanacaktir, duyurmak istedim…
Costa Rica Los Robles
Ijen Lestari Mossto natural
Ijen Lestari Natural Anaerobic
Herkese ilgilerinden ve siparişlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum️
Sepet ekraninda ödemeden önce kupon kodunu girebilirsiniz.Merhabalar Metin bey indirim kodunu nereye yazacağım bulamadım.
Teşekkür ederim. Az önce buldum. Kolaylıklar dilerimSepet ekraninda ödemeden önce kupon kodunu girebilirsiniz.
Arda bey merhabalar@metin 339OW9594D Siparişimi iptal edebilir misiniz,henüz kargoya verilmedi sanırım
29 Ekim günü resmi tatil dolaysı ile kavurmahanemiz kapalıydı.@metin Bey çarşamba günü sipariş vermiştim ancak halen kargo yapılmadı. Kaç günde kargoya veriyorsunuz acaba?
merhabalar, kontrol ettiğimde siparişiniz henüz sevk edilmemiş gözüküyor.@metin bey #161RB1942O sipariş kargoya verildi maili geldi ama takip no yok yurtiçi kargodan da msj gelmedi uygulamasında da görünmüyor. Normalde 1 günde geliyordu. Nasıl takip edebilirim acaba? Teşekkür ederim.
merhabalarkahve stoğum çok fazla haftaya taze kavrumdan gönderin dedim direk göndermişsiniz...