• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Pek zannetmiyorum bulabileceğimizi maalesef :/

merhaba Arkadaşlar. Bardaklar üretildi ve Paşabahçe merkez depoya sevk edildi. Stok girişleri ve kalite kontrolleri yapılıyor. Önümüzde ki hafta dağıtıma başlanacak. @Kahveciningalaksirehberi Teoman ile liste üzerinde çalışıyoruz. Kendisinden whatsapp mesajı veya sms gelirse şaşırmayın bu kim diye :)
dağıtım Paşabahçe mağazalarında gerçekleşecek. İsim listesi Paşabahçeye verilecek adetlerle beraber, ve sizler bulunduğunuz şehirde ki Paşabahçe mağazasından teslim alacaksınız. Ankara'yı yine biz Teoman ile halledeceğiz.
Diğer şehirler için isim listesi üzerinde çalışıyoruz.
Mağazası olmayan şehirlerden bardak alan arkadaşlara mesaj ile ulaşıp açık adres bilgisi isteyeceğiz. Bu adreslere Paşabahçe kendisi kargolama yapacak.
Harika haberler!
Çok ama çok teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar,
Bardaklardan alamamış arkadaşlarımız ve kendi adıma bu bardaklardan almak istediğimi paşabahçe yetkililerine ilettim.
Sağolsun onlarda mail olarak dönüş yaptılar.
Bu bardaklardan fazla üretim yapılmış ve mağazalardan alınabilecek. Bu konuda haftaya tarafıma bilgi verilecek.
Kahve külübü olarak miktar olarak fazla talep olunması durumunda kurumsal olarak ilgileneceklerini Damla hanım bilgisini verdi.
Konu haftaya netleşecek. Netlik kazandıktan sonra burada bilgisini paylaşırım.
Tebrikler, bi de indirim yaptırın tam otursun ciğerimize 😂

o kadar zaman geçti ki, 2 i istedim 4 mü hatırlayamıyorum iyi mi :D

Paşabahçenin bize üretirken, ürettik bari mağazalara da üretelim demesi şaşırdım cidden 😂

Selamlar arkadaşlar Damla hanım mail atmış bugün bilgisini istiyor.
Ben İstanbul için liste toplayabilirim diğer illerden istek olacak arkadaşlar konusunda nasıl bir yol izlenebilir bilmiyorum.
kaç kişi bu bardaklardan istiyor liste yapmamız şart acil olarak....
Bugün geri dönüş istiyor paşabahçe yetkilisi

40 adet 4’lü kutu daha depomuza ulaşmıştır. Aslında bu ürünler mağazalarımız için geldi.

Sizin talep adetiniz belli midir? Ürün bugün itibariyle mağazalara gönderim yapılacaktır.

Eğer bugün talep adetiniz kesinleşebilirse ürünleri bloke edebilirim. Aksi takdirde mağazalara gönderilecektir.

Değerli geri bildirimlerinizi bekler, iyi çalışmalar dilerim.

Ben listeyi başlatıyorum. sizler devam ettirin ona göre bilgi verelim.
1. Bayram 100 4 adet
Hah... Tam oldu. Önceden ödemesini yap, bekle haftalarca, sonra gidip mağazalara da koysunlar. Oldu olacak bize verdiklerinden daha ucuza koysunlar. (şakayla karışık bozuk) (böyle emoji yok, napalım)
E.

Valla ben bu kadar şakayla karışık yazmaya çekindim cidden pek hoş değil aslında benim şahsi fikrim :) Katılıyorum tamamen

Paşabahçe hatalı ürün, sevkiyat anında kırılma vs. gibi durumlar için yedek ayırmış mı? O kadar bekleyip alan arkadaşlar için problem olursa telafi şansı olur

Arkadaşlar, merhabalar.

Bu alımın bizim dışımız tarafında yapıldığı, anlaşılmıştır.

Paşabahçe biz dışında bir sipariş kabul etmeyecek, hala özel üretim, bu da bize ders olsun, sohbet mesajları iliştirilince e-mail’i gizleyeyim.
Sipariş vermek isteyen kişiler de kahve kulübü üyesiydi. Tam olarak sorun nedir açıklar mısınız?

Ben yazılanların içinden çıkmakta zorlanıyorum. Anladığımı net bir şekilde yazayım, @bayram100, @Kahveciningalaksirehberi, eğer yanlış birşey yazarsam lütfen düzeltin.

Paşabahçe bu bardakları normalde üretmeyi planlamıyordu ancak KahveKulübü talebi üzerine özel üretim yapmayı kabul ettiler.
Bu doğrultuda Eylül ayında telepler toplandı ve Eylül ayı sonunda ödemeleri yapıldı.
Kasım ortası gibi üretimin tamamlanması bekleniyordu ve gecikme yaşandı.
Şimdi bardaklar üretilmiş ve Paşabahçe'nin Tuzla deposundaymış.
Buraya kadar süper.

Üretimde olası hatalar ve fireler için yedekli üretim yapmaları da beklenen bir durum. Bu şekilde fazladan üretilen ürünleri yine KahveKulübü üyelerine sunmaları ve buradan kaçıranlar için imkan oluşması da harika.

Ancak;
Paşabahçe'den paylaşılan email diyor ki, "Biz bunları sizin için üretirken kendi mağazalarımız için de ürettik. Bu fazlaları almak istiyorsanız hemen söyleyin bloke koyalım, yoksa mağazalara dağıtımını yapıyoruz."
(Yanlış anlamadığımı sanıyorum)

Bu durumda bu üretim "KahveKulübü için özel üretim" olmuyor. Bu duruma benim tepkim @bayram100 veya başkasına bir tepki değil, doğrudan Paşabahçe'nin yaptığı şeyin yanlışlığına olan tepki. "size özel üretiyorum" diyip, ön talep toplayıp sonra mağazalara da ürünü koymak bence etik bir davranış değil.

Bu duruma KahveKulübü'nün yapabileceği bir şey var mı? Muhtemelen yok.
Paşabahçe rahatlıkla "tasarım benim, cam benim, üretim hattı benim, dükkan benim. İstediğim gibi satarım" diyebilir. (edit)

Durum sadece üzücü...

E.

Son düzenleme:
Geri