• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Merhabalar

dün görüşme yapacaktık Paşabahçe ile ama araya işler girince bugün yapabildik.
Dedikleri gibi Kasımın 2. haftası üretimin tamamlanması bekleniyor.
Bugün Fabrika ile iletişim kuruldu ve doğrulandı. Bardaklar üretilmeye başlanmış.
@Kahveciningalaksirehberi ile konuyu takip ediyoruz.
Bir kaç gün içinde Büyükşehirlerde bulunan ve gönüllü olmak isteyenlerle konuşacağız.
Paşabahçenin olduğu şehirlerde bardakları o şehirlerde ki Paşabahçe mağazalarına sevk edeceğiz. Böylece o şehirlerde kargo ile uğraşmayacağız ve gidip bardakları mağazadan teslim alacaksınız ( Ankara, İstanbul, İzmir hariç. Bu şehirlerde gönüllü olan arkadaşlar teslim alıp herhangi bir cafe de dağıtımı üstlenebilir )
Bunun dışında ki Paşabahçe mağazası olmayan şehirlere gönderimi Karşı ödemeli olacak şekilde kargoyu Teoman ile ben yapacağız.
Bu başlık şuan itibari ile güncellemeler için açık olacaktır.
Buyuksehirlerde de belirli pasabahce magazalarindan teslimat mumkun olmadi mi?

Buyuksehirlerde de belirli pasabahce magazalarindan teslimat mumkun olmadi mi?
büyük şehirlerde mağazada yoğunluk ve konunun takibi zor olacağından Paşabahçenin isteği belli kişilerin depodan ürünü alıp dağıtımı sağlaması. Bu yüzden İstanbul, Ankara, İzmir de seçilen kişiler depodan kutuları alıp herhangi bir cafe de buluşma ayarlanıp işlemi gerçekleştirebilir. Ankarayı Teo ile biz halledeceğiz. İstanbul ve İzmir netleşince buradan bilgi veririz.

Merhabalar

Bugün Fabrika ile iletişim kuruldu ve doğrulandı. Bardaklar üretilmeye başlanmış.
Bir kaç gün içinde Büyükşehirlerde bulunan ve gönüllü olmak isteyenlerle konuşacağız.
Paşabahçenin olduğu şehirlerde bardakları o şehirlerde ki Paşabahçe mağazalarına sevk edeceğiz. Böylece o şehirlerde kargo ile uğraşmayacağız ve gidip bardakları mağazadan teslim alacaksınız ( Ankara, İstanbul, İzmir hariç. Bu şehirlerde gönüllü olan arkadaşlar teslim alıp herhangi bir cafe de dağıtımı üstlenebilir )
Bunun dışında ki Paşabahçe mağazası olmayan şehirlere gönderimi Karşı ödemeli olacak şekilde kargoyu Teoman ile ben yapacağız.

size ve teoman beye bir kere daha teşekkür ederim.

Merhabalar

güzel haber, alımın düşük olduğu iller için böyle bir dağıtım seçeneği sunulması büyük kolaylık olacak

Nihai durum @jackjoker ’den:

Merhabalar

Bu başlık şuan itibari ile güncellemeler için açık olacaktır.”
Bardağın isni modeli ne diye geçiyor acaba?

Satın alma kapanmış lakin, ben de çok beğendim. Mağazasından da olsa tedarik etmek isterim en kötü. :)

merhaba arkadaşlar. paşabahçe ürün direktörlüğü ile iletişim halindeyiz. pandemiden dolayı fabrika da yoğunluk söz konusu. teslimatın haftaya sarkabileceği görünüyor. yeni güncellemeleri buradan bildiririm. konu takibimiz altında.

Merhabalar

Biliyorum sabırsızlıkla bekliyorsunuz. Kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de aynı şekilde sabırsızlıkla beklerdim. Emin olun sürekli Paşabahçe ile görüşüyorum. Bugün bir bilgilendirme yaptı yetkililer. Normalde bu Cuma yanı yarın depolara sevk bekliyorduk. Ancak Gelen mail üzerine Fabrika depoya sevkiyatı haftaya ertelemiş. ( Muhtemelen pandemi ve kısıtlamalardan kaynaklı üretim zorlukla yapıldı ) Kasım ayının 2 yada 3. haftası tamamlanması bekleniyordu. Aslında üretim tamam. Sevkiyat tarafını bekliyoruz. O da haftaya olacağının sözünü aldım. Gerek Teoman @Kahveciningalaksirehberi gerek de ben konuyu takip ediyoruz. Lütfen biraz daha sabır. Bardaklar çok güzel ve sadece bizim için üretildi. Bir hafta daha uzasın ama sağlam olsun.
Yeni bilgilendirmeleri buradan yazarım.

Geç olsun güç olmasın.👍

Alımdan vazgeçen olursa izmirde bardağına talibim. Zaman mekan çok farketmez. iletişime geçebiliriz

forumdan önceden haberim olsaydı keşke diye iç gerçirmedim değil valla hocam. Ne zamandır aradığım kahve bardağını buldum ama geç olmuş meğer...

dur bakalım vazgeçen çıkar belki; çıkmazssada devami gelebilir ilerleyen zamanlarda dert ettiğin şey bu olsun :)
Hep kader hep kısmet bu işler hocam. Derdimiz bu değil de kendimizi şımartmak diyelim bu kötü günlerde

benim de bardaktan maalesef yeni haberim oldu. Ankara'da bardağından vazgeçen birisi ya da hala alma imkanım var mı acaba?

Geri