moretimeforcoffee
Barista
Teoman paralarla kaçarken sınırda yakalanmış, bardak filan yokmuş
@Kahveciningalaksirehberi
Teoman paralarla kaçarken sınırda yakalanmış, bardak filan yokmuş@Kahveciningalaksirehberi
Geç olsun, güç olmasın. Emek veren arkadaşlara da tekrar teşekkürler.Merhaba Arkadaşlar.
Süreç hakkında bir bilgilendirme yapayım. Bu bilgilendirme üzerine Paşabahçe den gelen maili de direkt olarak buraya ekleyim.
Evet süreç uzun sürdü farkındayız. İnanın epey bir mesai harcıyoruz bu konuyla ilgili. Sadece biz değil Paşabahçe ekibi de bu konuda oldukça fazla çalışıyor. Forum bünyesinde yapılan en büyük ciddi ekipman alımına başlarken elbette sürecin bu şekilde sancıları olacağını da kestiremedik. Ama olsun bizler kahveyi seviyoruz ve şeffaf olmakta yarar var görüyoruz.
Pandemi ve Covid belası maalesef üretimi yavaşlatıyor. Bende bizzat benzer bir sektördeyim ve Paşabahçe'nin yaşadığı süreci az çok kestirebiliyorum. Özellikle üretim kanadı bu hastalık yüzünden ciddi zorluklar yaşayabilir.
Daha önceleri Üretimin Kasım ayının 2. haftası biteceği belirtilmişti. Ancak süreç de yaşanan olumsuzluklar bu süreci biraz uzattı.
Şimdi bana gelen maili şeffaf şekilde siz üyelerimize gösteriyorum. Paşabahçe'nin bizzat kendi talebidir ve maili aynen üyelerinizle paylaşabilirsiniz demişlerdir.
Buradan Paşabahçe ekibinden Damla hanım ve Ufuk beye teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 6342
Katiliyorum, bence dagitim isi cok kolay olmayacak eger 2-3 buyuk magaza belirlenirse daha iyi olur. Yigilma olacagini da cok dusunmuyorum herkes ayni saatte ayni yere gitmeyecek sonuctaBu kadar gecikmeye o zaman büyük şehirlerde de mağaza belirlensin de bari misal İstanbul'da birisi dağıtmaya uğraşmasın, nasıl olur?
Süper haber emeğinize sağlıkmerhaba Arkadaşlar. Bardaklar üretildi ve Paşabahçe merkez depoya sevk edildi. Stok girişleri ve kalite kontrolleri yapılıyor. Önümüzde ki hafta dağıtıma başlanacak. @Kahveciningalaksirehberi Teoman ile liste üzerinde çalışıyoruz. Kendisinden whatsapp mesajı veya sms gelirse şaşırmayın bu kim diye
dağıtım Paşabahçe mağazalarında gerçekleşecek. İsim listesi Paşabahçeye verilecek adetlerle beraber, ve sizler bulunduğunuz şehirde ki Paşabahçe mağazasından teslim alacaksınız. Ankara'yı yine biz Teoman ile halledeceğiz.
Diğer şehirler için isim listesi üzerinde çalışıyoruz.
Mağazası olmayan şehirlerden bardak alan arkadaşlara mesaj ile ulaşıp açık adres bilgisi isteyeceğiz. Bu adreslere Paşabahçe kendisi kargolama yapacak.
Çok ciddi emek verdiniz sürecin başından beri, hala da yoğun ilgileniyorsunuz. Gerçekten emeklerinize sağlık.merhaba Arkadaşlar. Bardaklar üretildi ve Paşabahçe merkez depoya sevk edildi. Stok girişleri ve kalite kontrolleri yapılıyor. Önümüzde ki hafta dağıtıma başlanacak. @Kahveciningalaksirehberi Teoman ile liste üzerinde çalışıyoruz. Kendisinden whatsapp mesajı veya sms gelirse şaşırmayın bu kim diye
dağıtım Paşabahçe mağazalarında gerçekleşecek. İsim listesi Paşabahçeye verilecek adetlerle beraber, ve sizler bulunduğunuz şehirde ki Paşabahçe mağazasından teslim alacaksınız. Ankara'yı yine biz Teoman ile halledeceğiz.
Diğer şehirler için isim listesi üzerinde çalışıyoruz.
Mağazası olmayan şehirlerden bardak alan arkadaşlara mesaj ile ulaşıp açık adres bilgisi isteyeceğiz. Bu adreslere Paşabahçe kendisi kargolama yapacak.
ÇokÇok ciddi emek verdiniz sürecin başından beri, hala da yoğun ilgileniyorsunuz. Gerçekten emeklerinize sağlık.