• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Selam alım açılırsa 2 adet bende alabilirim. Foruma yeni üye oldum herkes burada çok da güzel kampanyalar yapılıyor herkesin eline sağlık.

Yoğunluktan çok bakamadım, şimdi bir baktım heyecan dorukta. Ben de sabırsızlandım bu kadar bekledik az kaldı. Umarım bu hafta güzellikler elimize ulaşır. Takipteyiz :)

Merhaba Arkadaşlar.

Süreç hakkında bir bilgilendirme yapayım. Bu bilgilendirme üzerine Paşabahçe den gelen maili de direkt olarak buraya ekleyim.

Evet süreç uzun sürdü farkındayız. İnanın epey bir mesai harcıyoruz bu konuyla ilgili. Sadece biz değil Paşabahçe ekibi de bu konuda oldukça fazla çalışıyor. Forum bünyesinde yapılan en büyük ciddi ekipman alımına başlarken elbette sürecin bu şekilde sancıları olacağını da kestiremedik. Ama olsun bizler kahveyi seviyoruz ve şeffaf olmakta yarar var görüyoruz.
Pandemi ve Covid belası maalesef üretimi yavaşlatıyor. Bende bizzat benzer bir sektördeyim ve Paşabahçe'nin yaşadığı süreci az çok kestirebiliyorum. Özellikle üretim kanadı bu hastalık yüzünden ciddi zorluklar yaşayabilir.
Daha önceleri Üretimin Kasım ayının 2. haftası biteceği belirtilmişti. Ancak süreç de yaşanan olumsuzluklar bu süreci biraz uzattı.
Şimdi bana gelen maili şeffaf şekilde siz üyelerimize gösteriyorum. Paşabahçe'nin bizzat kendi talebidir ve maili aynen üyelerinizle paylaşabilirsiniz demişlerdir.
Buradan Paşabahçe ekibinden Damla hanım ve Ufuk beye teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhaba Arkadaşlar.

Süreç hakkında bir bilgilendirme yapayım. Bu bilgilendirme üzerine Paşabahçe den gelen maili de direkt olarak buraya ekleyim.

Evet süreç uzun sürdü farkındayız. İnanın epey bir mesai harcıyoruz bu konuyla ilgili. Sadece biz değil Paşabahçe ekibi de bu konuda oldukça fazla çalışıyor. Forum bünyesinde yapılan en büyük ciddi ekipman alımına başlarken elbette sürecin bu şekilde sancıları olacağını da kestiremedik. Ama olsun bizler kahveyi seviyoruz ve şeffaf olmakta yarar var görüyoruz.
Pandemi ve Covid belası maalesef üretimi yavaşlatıyor. Bende bizzat benzer bir sektördeyim ve Paşabahçe'nin yaşadığı süreci az çok kestirebiliyorum. Özellikle üretim kanadı bu hastalık yüzünden ciddi zorluklar yaşayabilir.
Daha önceleri Üretimin Kasım ayının 2. haftası biteceği belirtilmişti. Ancak süreç de yaşanan olumsuzluklar bu süreci biraz uzattı.
Şimdi bana gelen maili şeffaf şekilde siz üyelerimize gösteriyorum. Paşabahçe'nin bizzat kendi talebidir ve maili aynen üyelerinizle paylaşabilirsiniz demişlerdir.
Buradan Paşabahçe ekibinden Damla hanım ve Ufuk beye teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 6342
Geç olsun, güç olmasın. Emek veren arkadaşlara da tekrar teşekkürler.

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Beklemekte problem yok yeter ki sağlam bir şekilde bardaklarımıza ulaşalım.

Güzel şeyleri beklemek ayrı bir heyecan.🙏
Emeklerinize sağlık. 🧿

Merhablar
1 tane bile olsa kalırsa bende talibim,
çok geç gördüm malesef...
Bu arada emeği geçenlere teşekkür süper fikir

merhaba Arkadaşlar. Bardaklar üretildi ve Paşabahçe merkez depoya sevk edildi. Stok girişleri ve kalite kontrolleri yapılıyor. Önümüzde ki hafta dağıtıma başlanacak. @Kahveciningalaksirehberi Teoman ile liste üzerinde çalışıyoruz. Kendisinden whatsapp mesajı veya sms gelirse şaşırmayın bu kim diye :)
dağıtım Paşabahçe mağazalarında gerçekleşecek. İsim listesi Paşabahçeye verilecek adetlerle beraber, ve sizler bulunduğunuz şehirde ki Paşabahçe mağazasından teslim alacaksınız. Ankara'yı yine biz Teoman ile halledeceğiz.
Diğer şehirler için isim listesi üzerinde çalışıyoruz.
Mağazası olmayan şehirlerden bardak alan arkadaşlara mesaj ile ulaşıp açık adres bilgisi isteyeceğiz. Bu adreslere Paşabahçe kendisi kargolama yapacak.

merhaba Arkadaşlar. Bardaklar üretildi ve Paşabahçe merkez depoya sevk edildi. Stok girişleri ve kalite kontrolleri yapılıyor. Önümüzde ki hafta dağıtıma başlanacak. @Kahveciningalaksirehberi Teoman ile liste üzerinde çalışıyoruz. Kendisinden whatsapp mesajı veya sms gelirse şaşırmayın bu kim diye :)
dağıtım Paşabahçe mağazalarında gerçekleşecek. İsim listesi Paşabahçeye verilecek adetlerle beraber, ve sizler bulunduğunuz şehirde ki Paşabahçe mağazasından teslim alacaksınız. Ankara'yı yine biz Teoman ile halledeceğiz.
Mağazası olmayan şehirlerden bardak alan arkadaşlara mesaj ile ulaşıp açık adres bilgisi isteyeceğiz. Bu adreslere Paşabahçe kendisi kargolama yapacak.
Süper haber emeğinize sağlık

Çok ciddi emek verdiniz sürecin başından beri, hala da yoğun ilgileniyorsunuz. Gerçekten emeklerinize sağlık.

Evet bizim gibi bu fırsatı kaçıranlar için Paşabahçe mağzalarından aynı ürünü satın alma şansımız var mı? Bu bardağın modeli nedir belki bulabiliriz.

Geri