önünde otoparkı vardı hocam, ya da kapalı mıydı ?
ben ne zaman uğrasam aracımı park etmişimdir otoparkına
Önündeki alan maalesef hem komple doluydu hem de servis araçları vs. vardı, zaten küçük bir alan.
önünde otoparkı vardı hocam, ya da kapalı mıydı ?
ben ne zaman uğrasam aracımı park etmişimdir otoparkına
@yasyasmerhaba arkadaşlar. Paşabahçe den Damla hanım aradı. Konya mağazasında ürünleri alan olmamış. Mağazaya da bildirilmemiş geç alınacağı.
Mağazaya bildiri geçerseniz iyi olur.
https://www.pasabahcemagazalari.com/magazalar/magaza-adresleri
@yasyas
KONYA
Hayırlı olsunEvvela bu projede emeği geçenlere tekrar teşekkürler. Her ne kadar ben bu projeye yetişemeyip, katılamasam da dışarıdan (internetten) temin ile indirekt müdahil olmuş sayılabilirim. Eşim'e, Aralık ayının ilk haftası bu bardakları göstermiştim, özellikle Denizhan Bey'in bir karesi ikimizin de çok hoşuna gitti. Sağolsun o da bana d.günü hediyesi olarak almış bu seti. Fakat Paşabahçe yasal gönderim süresinin dibini sıyırdı resmen15 gün sonunda geldi paket.
![]()
Firma ile iletişime geçmenizde yarar var. Teyit ederseniz boşuna beklememiş olursunuz. Stok problemi de olabilir çünkü siparişe göre üretildi diye biliyorum.Tekrar merhaba, geçen hafta internetten sipariş ettim, 1 hafta geçmiş olmasına rağmen hala "sipariş hazırlanıyor" diyor. Ben sipariş ettikten kısa bir süre sonra sayfada "Ürün şu an için stoklarımızda bulunmamaktadır" yazdı. Acaba olmayan bardakları mı sattılar bana![]()
Benim dolabın köşesinde duruyor üç tane. Dört tane de espresso için shot bardağı var düşünen ve Kocaeli yakınında olan varsa. Kargoda parçalanırlar kesinBaşlık konusu bardakları geçmişte alan ve kullanmayıp elden çıkarmayı düşünen varsa, özelden görüşebiliriz.