• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Evvela bu projede emeği geçenlere tekrar teşekkürler. Her ne kadar ben bu projeye yetişemeyip, katılamasam da dışarıdan (internetten) temin ile indirekt müdahil olmuş sayılabilirim. Eşim'e, Aralık ayının ilk haftası bu bardakları göstermiştim, özellikle Denizhan Bey'in bir karesi ikimizin de çok hoşuna gitti. Sağolsun o da bana d.günü hediyesi olarak almış bu seti. Fakat Paşabahçe yasal gönderim süresinin dibini sıyırdı resmen 😄 15 gün sonunda geldi paket.

ark38Q.jpg

Evvela bu projede emeği geçenlere tekrar teşekkürler. Her ne kadar ben bu projeye yetişemeyip, katılamasam da dışarıdan (internetten) temin ile indirekt müdahil olmuş sayılabilirim. Eşim'e, Aralık ayının ilk haftası bu bardakları göstermiştim, özellikle Denizhan Bey'in bir karesi ikimizin de çok hoşuna gitti. Sağolsun o da bana d.günü hediyesi olarak almış bu seti. Fakat Paşabahçe yasal gönderim süresinin dibini sıyırdı resmen 😄 15 gün sonunda geldi paket.

ark38Q.jpg
Hayırlı olsun :)

Merhaba, ben forum alımını kaçırdığım için internetten alacağım. Fakat 4 tane bardağa ihtiyacım yok, 1 veya 2 tane istiyorum. Benim durumumda olup İstanbul'da ikamet eden biriyle ortak alım yapabiliriz :)

Tekrar merhaba, geçen hafta internetten sipariş ettim, 1 hafta geçmiş olmasına rağmen hala "sipariş hazırlanıyor" diyor. Ben sipariş ettikten kısa bir süre sonra sayfada "Ürün şu an için stoklarımızda bulunmamaktadır" yazdı. Acaba olmayan bardakları mı sattılar bana :)

Tekrar merhaba, geçen hafta internetten sipariş ettim, 1 hafta geçmiş olmasına rağmen hala "sipariş hazırlanıyor" diyor. Ben sipariş ettikten kısa bir süre sonra sayfada "Ürün şu an için stoklarımızda bulunmamaktadır" yazdı. Acaba olmayan bardakları mı sattılar bana :)
Firma ile iletişime geçmenizde yarar var. Teyit ederseniz boşuna beklememiş olursunuz. Stok problemi de olabilir çünkü siparişe göre üretildi diye biliyorum.

Geri