• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu tepkininiz inanın ve içtenlikle hiç anlamadım.

Cuma günü kargo başlayacak denmedi. Önce gümrük süresi için emniyet marjımızı koyduk ve 20 Nisan kargo teslim tarihli web önsipariş açtık. İşlemleri çok hızlı bitirmeye gayret ettik ve bitirdik, Çarşamba gece depo girişi oldu. Perşembe(yani bugün) itibariyle kargolamaya başlayıp tüm siparişlerin ''en geç'' Cuma günü kargolanmış olacağı bilgisini verdim. Nitekim planımıza sadık olarak ilerliyoruz. Sıraya göre gidiyor ve tek tek kargoluyoruz.

Başka hiçbir gruba, yapıya indirim yapılmazken Kahve Kulübü'nü gözetiyorum, fayda yaratmaya çalışıyorum buradaki arkadaşlar için. Chocolate mı almamız gerekiyordu, ya da indirimsiz... Bu sözlerinize yorum yapmayacağım.

@Yolcu26 Erdinç Bey ödemesini 15 Mart'ta banka transferiyle gerçekleştirdi, o günden beri de süreci adım adım beraber takip ettik. Kulüp dışından gelen aynı şekilde bir de 22 Şubat ödemeli kesin sipariş var. Bu beyefendi de adım adım aradı sordu, 2 ay bekledi bize güvenerek.

Çarşamba akşamı bizzat ana depoya giderek bu iki arkadaşın öğütücüsünü aldım, kargoya teslimi için ekstra özen gösterdim. Perşembe günü ise tarihine göre banka transferi ve web üzerinden gelen ilk siparişleri kargolama başladık, bir kısmı bugün gönderildi. Kalan kısmı ise yarın söz verdiğimiz gibi tamamlanacak.

Siparişler neden işleniyor gözüküyor? Çünkü muhasebemiz ve asistan arkadaşımız kargo teslimini 17:30 gibi yaptıktan sonra aceleyle evine yetişmeye çalışıyor ve bir sonraki gün işlendi olarak giriyor sisteme.

Heyecanlı bekleyişleri anlıyorum, ama fevri olmayınız lütfen. Kaldı ki ne zaman iletişime kapalı olduk, süreç boyunca her soruyu cevapladım, cevaplıyoruz.
@raistlin Togay bey Cuma günü tüm kargolar çıkacak dediği için paylaşımı yaptım. Böyle tepkiler olacağını bilsem hiç bu işe girişip paylaşım yapmazdım. Ancak inanın Mart ayının başından bu yana Togay beyin başını çok ca ağrıttım ,her seferinde üşenmeden tüm soruları cevapladı. Mart ayının başında ne dedi ise ürünler geldiğinde de o oldu. Paylaşım yaparak @raistlin beyi zorda bıraktı isem özür diliyorum. ( Tekrar edeyim tüm kargolar çıkacak dediği için paylaşımı yaptım) Tüm bunlara rahmen sevincim ve hevesim azalmayacak. Çocuklar gibi şenim. İlk çekimi yaptım çok ama çok iyi...

Bu tepkininiz inanın ve içtenlikle hiç anlamadım.

Cuma günü kargo başlayacak denmedi. Önce gümrük süresi için emniyet marjımızı koyduk ve 20 Nisan kargo teslim tarihli web önsipariş açtık. İşlemleri çok hızlı bitirmeye gayret ettik ve bitirdik, Çarşamba gece depo girişi oldu. Perşembe(yani bugün) itibariyle kargolamaya başlayıp tüm siparişlerin ''en geç'' Cuma günü kargolanmış olacağı bilgisini verdim. Nitekim planımıza sadık olarak ilerliyoruz. Sıraya göre gidiyor ve tek tek kargoluyoruz.

Başka hiçbir gruba, yapıya indirim yapılmazken Kahve Kulübü'nü gözetiyorum, fayda yaratmaya çalışıyorum buradaki arkadaşlar için. Chocolate mı almamız gerekiyordu, ya da indirimsiz... Bu sözlerinize yorum yapmayacağım.

@Yolcu26 Erdinç Bey ödemesini 15 Mart'ta banka transferiyle gerçekleştirdi, o günden beri de süreci adım adım beraber takip ettik. Kulüp dışından gelen aynı şekilde bir de 22 Şubat ödemeli kesin sipariş var. Bu beyefendi de adım adım aradı sordu, 2 ay bekledi bize güvenerek.

Çarşamba akşamı bizzat ana depoya giderek bu iki arkadaşın öğütücüsünü aldım, kargoya teslimi için ekstra özen gösterdim. Perşembe günü ise tarihine göre banka transferi ve web üzerinden gelen ilk siparişleri kargolama başladık, bir kısmı bugün gönderildi. Kalan kısmı ise yarın söz verdiğimiz gibi tamamlanacak.

Siparişler neden işleniyor gözüküyor? Çünkü muhasebemiz ve asistan arkadaşımız kargo teslimini 17:30 gibi yaptıktan sonra aceleyle evine yetişmeye çalışıyor ve bir sonraki gün işlendi olarak giriyor sisteme.

Heyecanlı bekleyişleri anlıyorum, ama fevri olmayınız lütfen. Kaldı ki ne zaman iletişime kapalı olduk, süreç boyunca her soruyu cevapladım, cevaplıyoruz.

Kesinlikle çok gereksiz bir tepki olmuş. Togay Bey'i buradaki mesajlardan yeni tanıdım. Bende yaklaşık 1.5 - 2 aydır gelmesini bekliyordum ve sürekli Instagram üzerinden Tin Coffee'ye mesaj gönderdim. Her seferinde bıkmadan cevaplandırdılar ve yardımcı oldular. Buradaki indirimden de haberim yoktu, gerçi Chocolate'a indirim yapılmamış :) arkadaş indirimli aldığı için mutlu olacağına saçma bir tepki göstermiş. Bence süreci çok güzel yönetti. Tekrar teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaşlar,

Söz verdiğimiz gibi tüm siparişlerin kargolaması tamamlandı.

Bu akşam saatlerinde Yurtiçi Kargo kendi sistemine işler işlemez size takip SMS'leriniz düşecektir.

Web sitemizdeki tüm sipariş işlemleri de aktif olarak güncellendi, tamamlanmayan bir sipariş kalmadı.

Her zaman bilgi için ulaşabilirsiniz.

Şimdi tatlı bir ufak kargo süresi ve arkasından canavar gibi kahveler sizi bekler :)

Sevgiler,
Togay

bi soru sorcam kimse kızmasın linç etmesin ama :p, Comandante yi şarjlı matkap ile çevirsek değirmene zarar verir miyiz?

Merhaba Arkadaşlar,

Söz verdiğimiz gibi tüm siparişlerin kargolaması tamamlandı.

Bu akşam saatlerinde Yurtiçi Kargo kendi sistemine işler işlemez size takip SMS'leriniz düşecektir.

Web sitemizdeki tüm sipariş işlemleri de aktif olarak güncellendi, tamamlanmayan bir sipariş kalmadı.

Her zaman bilgi için ulaşabilirsiniz.

Şimdi tatlı bir ufak kargo süresi ve arkasından canavar gibi kahveler sizi bekler :)

Sevgiler,
Togay
İş Bilenin.
Kılıç Kuşananın.

Nedense aklıma geldi. 🤔🙏😃

Ben de buradan @raistlin e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, hem elektrikli öğütücü hem de comandante için aylardır her soruma sıkılmadan yanıt verdi, tüm süreçlere ilişkin bilgilendirdi. keşke piyasada kendisi gibi işini ilgi ve özen ile yapan daha fazla kişi olsa, aldığınız ürün kadar ne olursa olsun arkasında duracağını bilen bir satıcının olduğunu bilmek güzel.

Ben de buradan @raistlin e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, hem elektrikli öğütücü hem de comandante için aylardır her soruma sıkılmadan yanıt verdi, tüm süreçlere ilişkin bilgilendirdi. keşke piyasada kendisi gibi işini ilgi ve özen ile yapan daha fazla kişi olsa, aldığınız ürün kadar ne olursa olsun arkasında duracağını bilen bir satıcının olduğunu bilmek güzel.
Kesinlikle. 👍

Biraz önce kargom geldi. Öncelikle her konudaki desteği için @raistlin 'e çok teşekkür ederim. Hem Fellow, hem de Comandante konusunda çok yardımcı oldu. Ayrıca telefondan da ne zaman bir şey sorsam her zaman hızlıca cevap verdi. Tekrardan çok teşekkür ederim. Ek olarak Red Sonja'nın bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum. :) :) :) İyi ki bu model olmuş (y)(y)(y)

@raistlin in en ufak bir desteğe ihtiyacı yok, bunu evvel emirde ifade etmek lazım.

Yine de kendi alışveriş tecrübemin, sadece kahve sektöründe değil, tüm sektörleri dikkate aldığımda en iyilerden olduğunu söylemem gerek.

Bir kere olsun sorularımı cevapsız bıraktığını hatırlamıyorum.

Kendisine sonsuz teşekkürler.

@raistlin merhaba, yıllar geçtikçe diyelim şaft artık yağ gibi kaymaz oldu. Bu durumda şaftı çok ince şekilde, gıda uyumlu gresle yağlamak konusunda ne düşünürsün merak ettim?

@raistlin merhaba, yıllar geçtikçe diyelim şaft artık yağ gibi kaymaz oldu. Bu durumda şaftı çok ince şekilde, gıda uyumlu gresle yağlamak konusunda ne düşünürsün merak ettim?

Selam Ömer,

Şaftı çıkarırken gerekirse ufak bir kuvvet uygulamak yeterlidir, alttan ittirmek ya da hafifçe vurmak suretiyle. Gıda sınıfı yağ kullanmakta da bir problem yok hiç ama gerekmeyecektir. :)

Mekanik sorun içerebilecek tüm durumlarda kullanım süresinden bağımsız olarak ışık hızıyla ve mümkün mertebe bedelsiz destek sağlıyoruz zaten. Kaybolan, çöpe giden pullar, yaylar ya da kullanıcı kusuru içeremeyecek bir aks problemi için kimseyi üzmeyiz :)

Haznelerinizi kırmayın ama yine de :D

Geri