Bu tepkininiz inanın ve içtenlikle hiç anlamadım.
Cuma günü kargo başlayacak denmedi. Önce gümrük süresi için emniyet marjımızı koyduk ve 20 Nisan kargo teslim tarihli web önsipariş açtık. İşlemleri çok hızlı bitirmeye gayret ettik ve bitirdik, Çarşamba gece depo girişi oldu. Perşembe(yani bugün) itibariyle kargolamaya başlayıp tüm siparişlerin ''en geç'' Cuma günü kargolanmış olacağı bilgisini verdim. Nitekim planımıza sadık olarak ilerliyoruz. Sıraya göre gidiyor ve tek tek kargoluyoruz.
Başka hiçbir gruba, yapıya indirim yapılmazken Kahve Kulübü'nü gözetiyorum, fayda yaratmaya çalışıyorum buradaki arkadaşlar için. Chocolate mı almamız gerekiyordu, ya da indirimsiz... Bu sözlerinize yorum yapmayacağım.
@Yolcu26 Erdinç Bey ödemesini 15 Mart'ta banka transferiyle gerçekleştirdi, o günden beri de süreci adım adım beraber takip ettik. Kulüp dışından gelen aynı şekilde bir de 22 Şubat ödemeli kesin sipariş var. Bu beyefendi de adım adım aradı sordu, 2 ay bekledi bize güvenerek.
Çarşamba akşamı bizzat ana depoya giderek bu iki arkadaşın öğütücüsünü aldım, kargoya teslimi için ekstra özen gösterdim. Perşembe günü ise tarihine göre banka transferi ve web üzerinden gelen ilk siparişleri kargolama başladık, bir kısmı bugün gönderildi. Kalan kısmı ise yarın söz verdiğimiz gibi tamamlanacak.
Siparişler neden işleniyor gözüküyor? Çünkü muhasebemiz ve asistan arkadaşımız kargo teslimini 17:30 gibi yaptıktan sonra aceleyle evine yetişmeye çalışıyor ve bir sonraki gün işlendi olarak giriyor sisteme.
Heyecanlı bekleyişleri anlıyorum, ama fevri olmayınız lütfen. Kaldı ki ne zaman iletişime kapalı olduk, süreç boyunca her soruyu cevapladım, cevaplıyoruz.