• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Statiği azaltma amaçlı RDT yapmayı öneriyor musunuz? Molent kullanırken statik bir avantajdı benim için çünkü istenmeyen tozdan kurtarıyordu ama cmd için kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?

Statiği azaltma amaçlı RDT yapmayı öneriyor musunuz? Molent kullanırken statik bir avantajdı benim için çünkü istenmeyen tozdan kurtarıyordu ama cmd için kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?

Birkaç sayfa önce yazılmıştı. Gözünüzden kaçmış galiba. Buyrun burdan okuyun.

Merhaba,

Statik kullandığınız kahve, ortamdaki nem gibi şartlara da bağlı bir şey. RDT de bu yüzden kullanılıyor zaten, nem artarsa statik azalır. Cam haznelerde pek fazla statik birikme gözlemezsiniz(ayar kadranı civarında) genel itibariyle. Polimer yeni haznelerde gözlersiniz. Statiği Comandante için düşman olarak görmeyin ama, açık yapılı ve elektrikli öğütücülerdeki gibi sağa sola saçılan bir durum oluşturmuyor çünkü. Daha çok silver skin ve cidden çok ince(100mikron altı) partikülleri basitçe ayrıştırmaya bile yarıyor, bilhassa silver skin :)

RDT kullanabilirsiniz güvenle Comandante için, bir sorun yaratmaz.

Arkadaşlar selam, rica etsem öğütme sürelerininizi yazabilir misiniz? French press, v60 ve espresso için ortalama öğütme sürelerini merak ediyorum.

Harika görünüyor. Güle güle kullanın. @Yolcu26

Benim siparişim hala işleniyor gözüküyor :(

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, rica etsem öğütme sürelerininizi yazabilir misiniz? French press, v60 ve espresso için ortalama öğütme sürelerini merak ediyorum.
22-24 klikte 20 grama kadar olan filtre öğütümler 40-50 saniye arası sürüyor.

6-7 klik 14-15 gr espresso öğütümü 1 dakika civarı sürüyor.

4,5 klik 14 gr Türk kahvesi öğütümü 1 dakikayı biraz geçiyor. Pudra kıvamında olsun denirse 1,2 klikte 2 dakikaya yakınsıyor.

Hepsi kargoya verildi mi? Ben de ön sipariş verdim ancak hiç ses Seda yok, üstelik ilk alanlardanım. Cuma kargo başlayacak dendi, eline ulaşanlar dahi var. Tam olarak anlayamadım neye istinaden. Chocolate versiyonunu mu almamız gerekiyordu? Ya da indirimsiz?

Hepsi kargoya verildi mi? Ben de ön sipariş verdim ancak hiç ses Seda yok, üstelik ilk alanlardanım. Cuma kargo başlayacak dendi, eline ulaşanlar dahi var. Tam olarak anlayamadım neye istinaden. Chocolate versiyonunu mu almamız gerekiyordu? Ya da indirimsiz?
En geç cuma günü kargo demişti @raistlin ben chocolate almadım ama bugün kargoya verildi.

Cumartesi kargolar teslimat yapıyor mu acaba? Aslında hiç beklentim yoktu, şimdi ise haftasonum kahvesiz geçeceği için çok üzgünüm 😞

Benim de siparişim sayfasında hala işleniyor görünüyor fakat bu akşam yurtiçi kargo'dan gönderinin alındığına dair mesaj aldım. Kargolar cumartesi günü de teslimat yapıyor diye biliyorum. Birkaç gün içerisinde hepimizin değirmenleri elimize geçecek Togay bey'e haksızlık etmeyelim. Ürünler gümrükten çıkar çıkmaz hepimize bir an önce ulaştırmak için elinden geleni yaptığına eminim.

Bu tepkininiz inanın ve içtenlikle hiç anlamadım.

Cuma günü kargo başlayacak denmedi. Önce gümrük süresi için emniyet marjımızı koyduk ve 20 Nisan kargo teslim tarihli web önsipariş açtık. İşlemleri çok hızlı bitirmeye gayret ettik ve bitirdik, Çarşamba gece depo girişi oldu. Perşembe(yani bugün) itibariyle kargolamaya başlayıp tüm siparişlerin ''en geç'' Cuma günü kargolanmış olacağı bilgisini verdim. Nitekim planımıza sadık olarak ilerliyoruz. Sıraya göre gidiyor ve tek tek kargoluyoruz.

Başka hiçbir gruba, yapıya indirim yapılmazken Kahve Kulübü'nü gözetiyorum, fayda yaratmaya çalışıyorum buradaki arkadaşlar için. Chocolate mı almamız gerekiyordu, ya da indirimsiz... Bu sözlerinize yorum yapmayacağım.

@Yolcu26 Erdinç Bey ödemesini 15 Mart'ta banka transferiyle gerçekleştirdi, o günden beri de süreci adım adım beraber takip ettik. Kulüp dışından gelen aynı şekilde bir de 22 Şubat ödemeli kesin sipariş var. Bu beyefendi de adım adım aradı sordu, 2 ay bekledi bize güvenerek.

Çarşamba akşamı bizzat ana depoya giderek bu iki arkadaşın öğütücüsünü aldım, kargoya teslimi için ekstra özen gösterdim. Perşembe günü ise tarihine göre banka transferi ve web üzerinden gelen ilk siparişleri kargolama başladık, bir kısmı bugün gönderildi. Kalan kısmı ise yarın söz verdiğimiz gibi tamamlanacak.

Siparişler neden işleniyor gözüküyor? Çünkü muhasebemiz ve asistan arkadaşımız kargo teslimini 17:30 gibi yaptıktan sonra aceleyle evine yetişmeye çalışıyor ve bir sonraki gün işlendi olarak giriyor sisteme.

Heyecanlı bekleyişleri anlıyorum, ama fevri olmayınız lütfen. Kaldı ki ne zaman iletişime kapalı olduk, süreç boyunca her soruyu cevapladım, cevaplıyoruz.

Bu tepkininiz inanın ve içtenlikle hiç anlamadım.

Cuma günü kargo başlayacak denmedi. Önce gümrük süresi için emniyet marjımızı koyduk ve 20 Nisan kargo teslim tarihli web önsipariş açtık. İşlemleri çok hızlı bitirmeye gayret ettik ve bitirdik, Çarşamba gece depo girişi oldu. Perşembe(yani bugün) itibariyle kargolamaya başlayıp tüm siparişlerin ''en geç'' Cuma günü kargolanmış olacağı bilgisini verdim. Nitekim planımıza sadık olarak ilerliyoruz. Sıraya göre gidiyor ve tek tek kargoluyoruz.

Başka hiçbir gruba, yapıya indirim yapılmazken Kahve Kulübü'nü gözetiyorum, fayda yaratmaya çalışıyorum buradaki arkadaşlar için. Chocolate mı almamız gerekiyordu, ya da indirimsiz... Bu sözlerinize yorum yapmayacağım.

@Yolcu26 Erdinç Bey ödemesini 15 Mart'ta banka transferiyle gerçekleştirdi, o günden beri de süreci adım adım beraber takip ettik. Kulüp dışından gelen aynı şekilde bir de 22 Şubat ödemeli kesin sipariş var. Bu beyefendi de adım adım aradı sordu, 2 ay bekledi bize güvenerek.

Çarşamba akşamı bizzat ana depoya giderek bu iki arkadaşın öğütücüsünü aldım, kargoya teslimi için ekstra özen gösterdim. Perşembe günü ise tarihine göre banka transferi ve web üzerinden gelen ilk siparişleri kargolama başladık, bir kısmı bugün gönderildi. Kalan kısmı ise yarın söz verdiğimiz gibi tamamlanacak.

Siparişler neden işleniyor gözüküyor? Çünkü muhasebemiz ve asistan arkadaşımız kargo teslimini 17:30 gibi yaptıktan sonra aceleyle evine yetişmeye çalışıyor ve bir sonraki gün işlendi olarak giriyor sisteme.

Heyecanlı bekleyişleri anlıyorum, ama fevri olmayınız lütfen. Kaldı ki ne zaman iletişime kapalı olduk, süreç boyunca her soruyu cevapladım, cevaplıyoruz.
Konuyla hiç alakam yok ama bu mesajı görünce "başkası adına utanmak" deyişini ilk kez deneyimledim. :)

Geri