Merhaba Arkadaşlar,
Sonunda hasretli bekleyiş sona erdi. Comandante'ler gümrükte, önümüzdeki hafta işlemleri bitirip teslimata başlayacağız. Sitedeki her bilgi güncel, 20 Mart Salı teslim biraz da emniyet payı içeriyor. Lütfen bu konuda anlayışlı olun, elimizden geleni yaptığımızdan emin olun. Gümrük süreci ne yaparsak yapalım hızlandıramayacağımız bir alan.
Gelelim Yeniliklere:
- Wenge ve Zebra(Limited Edition) artık üretilmiyor. Ahşap tedarik edemiyoruz.
- Chocolate Fineline model ailemiz eklendi. Zımba gibi, harika bir yeni ahşap seçenek!
- Aksesuarlar ve fiyatları şu an bildiğiniz gibi yine.
Fiyatlandırma:
2017'den beri hiç zam yapmadı fabrika. 2021'de fiyatlarda artış mevcut. Bu artış bilhassa ahşaptan ve kaplamalardan ileri geliyor. Nasıl ki Zebra'yı, Wenge'yi artık bulamıyoruz, American Cherry ve Red Sonja da aynı şekilde. Tedariği zor, ağaç firesi yüksek ve fiyat artışından daha çok etkileniyor. Black minimal. Chocolate Fineline yepyeni ve pahalı bir kaplama, sıfırdan fiyatlandırıldı. Cobalt, Green ve Burgundy ise Chocolate ile beraber gidiyor.
- Classic Coating - Black: 245 Euro
- Premium Coating - Burgundy / Green / Cobalt: 258 Euro
- Classic Wood - Chocolate Fineline: 258 Euro
- Limited Edition Premium Wood - American Cherry / Red Sonja: 278 Euro.
Fiyat artışı bizden kaynaklanmıyor, doğrudan üretim bandından geliyor. Supremo websitesinden de bakabilirsiniz. Fabrika kendi sitesine bile satacak model ayıramıyor maalesef:
https://supremo-kaffee.de/de/zubehoer/mahlen/comandante-handmuehlen
Çoook az şanslı ve ayrıcalıklı azınlıktayız, azınlıktasınız. Tüm global stoklar 0 durumundayken ürün tedariği insanüstü çabalarla oldu. Beni biraz tanıyanlar ne kadar uğraştığımı biliyor özetle.
Kahve Kulübü İçin Ne Yapıyoruz?
Sizlere sözüm vardı: 15 adet C40 Nitro Blade sizin için özel fiyatlandırılıyor. Unutmayın, bu öğütücülerin bedeli güncel kurla ödendi ve güncel kurla vergileri ödenerek ithalatı tamamlanıyor. Lütfen eski TL referanslarını düşünmeyin.
Sitedeki satış fiyatlarımız yukarıdakilerin TL karşılığı ve aktif olarak kura göre değişecek yine. Kahve Kulübü için kupon kullanımı sonrası fiyat eski standart fiyat olan 240 Euro'dan da özel. Dolayısıyla, şu an 2021 fiyatlarına göre muazzam bir şansınız olacak. İndiriminiz sepetinizde sürpriz.
Özellikle Limited Edition gelen modellerdeki yükselişten çok etkilenmemeniz için oraya ağırlık veriyorum. Aşağıdaki kupon kodlarını sepetinize eklediğinizde indiriminizi alacaksınız:
- 6 adet Red Sonja için kupon kodu:
limitedking1
- 6 adet American Cherry için kupon kodu:
limitedking2
- 1 adet Black için kupon kodu:
blackking
- 1'er adet Green ve Burgundy için kupon kodu:
colorkings
- Sadece aksesuarda geçerli %10:
sengelmezoldun
- Önsatış 21:30'da başlayacak.
- Chocolate Fineline indirime dahil değil. Çok az sayıda ve ek bir ithalatla geliyor, üzgünüm. Bu modeli seçen herkese beraberinde Podisi Bean to Bar Chocolate gelecek!
- İndirim
ilk kez, son kez ve Kahve Kulübü'ne özel. Lütfen indirim bittikten sonra ısrarcı olmayın, halihazırda çok fazla baskıyla çokça avantajlı senaryo yaratmaya çalışıyorum. Aylarca yine ürün alamayacağız gibi gözüküyor durum.
- Tüm indirim stoklarla sınırlı.
Herkese Sevgiler.