• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,
Bu başlıkta yazılanları dikkatle okudum. Çok değerli bilgilerdi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

El değirmeni almak üzere karar vermeye çalışıyorum. Togay @raistlin bey özellikle size sormak isterim; Comandante‘nin, 1zpresso K-Plus‘a en dikkat çeken üstünlüğü nedir? Siz Comandante ile ilgili hem soruları dikkatle takip ediyorsunuz hem anlamlı geri dönüşler yapıyorsunuz. Deneyiminizin yanında bir kahvesever olarak sizin yanıtınızı merak ediyorum.

Ayrıca bu kıyaslamada deneyimi olan ilgili arkadaşların da fikirlerini duymak iyi olur elbette. Değerlendirmeleriniz benim ve diğer arkadaşların karar vermesinde oldukça etkili olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Bu başlıkta yazılanları dikkatle okudum. Çok değerli bilgilerdi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

El değirmeni almak üzere karar vermeye çalışıyorum. Togay @raistlin bey özellikle size sormak isterim; Comandante‘nin, 1zpresso K-Plus‘a en dikkat çeken üstünlüğü nedir? Siz Comandante ile ilgili hem soruları dikkatle takip ediyorsunuz hem anlamlı geri dönüşler yapıyorsunuz. Deneyiminizin yanında bir kahvesever olarak sizin yanıtınızı merak ediyorum.

Ayrıca bu kıyaslamada deneyimi olan ilgili arkadaşların da fikirlerini duymak iyi olur elbette. Değerlendirmeleriniz benim ve diğer arkadaşların karar vermesinde oldukça etkili olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
@raistlin "comandante şu değirmenden şu açıdan üstündür." gibi bir yanıtı ticari etik ilkeleri gereği vermeyecektir. :)
Neden cmd sahibi olmak gerektiği konusunda, cmd'nin kalite standartları özelinde bir yanıt verebilir. Aslında bu konuda da yazıları var.
Forumda iki değirmeni de birbirine üstün tutan yazılar mevcut, ortak özellikleri kullanıcı deneyimi ürünleri olmasıdır. Yani kullanıcılar şu değirmen şundan şu konuda üstün diyebilir, ama ticari kimliği olan biri buna yanıt vermez diye tahmin ediyorum.

Değirmeni kullanmadığımız zamanlarda çevirme kolu takılı bırakmak daha sağlıklı olur çıkartıp bırakmak mı? Bilgisi olan var mıdır?

Değirmeni kullanmadığımız zamanlarda çevirme kolu takılı bırakmak daha sağlıklı olur çıkartıp bırakmak mı? Bilgisi olan var mıdır?
Ben her öğütümden sonra üfleme pompasıyla temizleyip, kavanozu ve takma kolunu çıkartıp bekletiyorum. Bazen eski öğütülen kahvelerin kokusunun sindiğini hissediyorum, ve havalandırmanın faydası olduğunu düşünüyorum.

Merhaba,

Umut sarıkayanın almanlar hakkında meşhur bir karikakatürü var. Bence durumu özetliyor...

Merhaba,

Merhaba, Comandante özelinde tüm bilgiler için bize ulaşabilirsiniz. Kıyaslamaları bizim yapmamızı doğru bulmuyorum.

Herhangi bir fark yok, nasıl isterseniz öyle bırakabilirsiniz. Kolun uyguladığı bir baskı yok öğütme yapılmazken.
Arkadaşlar, Wood Care Balm yerine uygun fiyatlı ve aynı işi gören bir bakım ürünü var mıdır?

Hassas ahşap yüzeylere zarar vermediğinden emin olduğunuz bakım yağı kullanabilirsiniz. Harici ürünleri bilmediğim için doğrudan öneri yapamam. Az sonra aksesuarlar için %10 indirim kuponu ekleyelim, değerlendirmek isterseniz bir seçenek olur.

Merhaba,

Youtube daki incelememde bazı farklara değindim ve ikisini de karşılaştırdım. İki değirmeni de kullandım.

Öğütüm açısından pour over ve espresso olarak ayrı ayrı değerlendirmek lazım. İki değirmenin de artıları ve eksileri mevcut ama ikisi de üst seviye değirmenler.

Öğütüm dışında sizin aradığınız kriterler nelerdir? Bunlar da önemli şeyler.

Youtube daki incelememde bazı farklara değindim ve ikisini de karşılaştırdım. İki değirmeni de kullandım.

Öğütüm açısından pour over ve espresso olarak ayrı ayrı değerlendirmek lazım. İki değirmenin de artıları ve eksileri mevcut ama ikisi de üst seviye değirmenler.

Öğütüm dışında sizin aradığınız kriterler nelerdir? Bunlar da önemli şeyler.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İncelemenizi izlemiştim. Karar vermemi sağlayan bilgilerin önemli bir kısmını oradan edindim. Ayrıca buradaki diğer yanıtlardan sonra daha kolay karar verdim. Sonuç olarak K-plus tercih ettim. Daha büyük burr‘a sahip olması, iç aksamında plastik olmaması, sunduğu aksesuarlar ve dışardan ayarlama mekanizması olması önemli avantajlardı.

Merhaba kahve severler,

Bir kahve sever olarak klube yeni katıldım. Almış olduğum giriş seviyesi bir değirmen ile fark ettiğim üzere kahve çekirdeklerime hakaret ediyorum sürekli toz kusturtuyor 😔 20gr kahveden 8gr toz bana çok fazla geldi. Cmd ile toz çıkmayacakmı çıkacaktır. süremin azalması bile beni mutlu edecektir. 20 gr kahveyi 13dk da 15 dk da değirttiğimi bilirim.

Araştırmalarım sonucunda CMD40 ile mutlu olacağımı fark ettim. Yabancı forumlar olsun, başka platformlar olsun cmd clilck diye kemikleşmiş bir durum var uyum sağlamak gerekti bende bugün verdim bir sipariş.

Kahveyle kalın 🤗

Tekrar Selamlar,

Her bir Comandante 1 adet Lot X Thermal Shock ''Red Plum'' Colombia - 150G hediyesiyle geliyor arkadaşlar.

Kahve Kulübüne özel ilk 5 sipariş ise Lot X'e ek olarak bir de Red Clix hediyesiyle geliyor(Kutu olarak değil, Red Clix aks + Red Clix kadran şeklinde). Yani 1 Lot X + 1 Red Clix takım almış oluyorsunuz Comandante fiyatı içinde. Fiyatlar yine orjinal Avrupa fabrika fiyatı neyse o. Hatta ''Siyah'' model daha ucuz.

İlk 5 sipariş için nota Kahve Kulübü yazmanız yeterli. Manuel takip ve sıralama zorluğu yaşanmasın, unutmayın notu lütfen. Satış az sonra açık olacak.

Teslimat için 14 Haziran - 18 Haziran aralığını öngörüyoruz. Daha erken olma ihtimali var, mümkün mertebe erken göndereceğiz. Yine de lütfen bunu göz önünde bulundurun.

Tekrar Selamlar,

Her bir Comandante 1 adet Lot X Thermal Shock ''Red Plum'' Colombia - 150G hediyesiyle geliyor arkadaşlar.

Kahve Kulübüne özel ilk 5 sipariş ise Lot X'e ek olarak bir de Red Clix hediyesiyle geliyor(Kutu olarak değil, Red Clix aks + Red Clix kadran şeklinde). Yani 1 Lot X + 1 Red Clix takım almış oluyorsunuz Comandante fiyatı içinde. Fiyatlar yine orjinal Avrupa fabrika fiyatı neyse o. Hatta ''Siyah'' model daha ucuz.

İlk 5 sipariş için nota Kahve Kulübü yazmanız yeterli. Manuel takip ve sıralama zorluğu yaşanmasın, unutmayın notu lütfen. Satış az sonra açık olacak.

Teslimat için 14 Haziran - 18 Haziran aralığını öngörüyoruz. Daha erken olma ihtimali var, mümkün mertebe erken göndereceğiz. Yine de lütfen bunu göz önünde bulundurun.
Red clix için değirmeni satıp, değirmen mi alsam :) Güzel bundle olmuş :)

red clix için de bir indirim düşünür müsünüz ? :)

Geri