• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel kampanya olmuş 👏

Tekrar Selamlar,

Her bir Comandante 1 adet Lot X Thermal Shock ''Red Plum'' Colombia - 150G hediyesiyle geliyor arkadaşlar.

Kahve Kulübüne özel ilk 5 sipariş ise Lot X'e ek olarak bir de Red Clix hediyesiyle geliyor(Kutu olarak değil, Red Clix aks + Red Clix kadran şeklinde). Yani 1 Lot X + 1 Red Clix takım almış oluyorsunuz Comandante fiyatı içinde. Fiyatlar yine orjinal Avrupa fabrika fiyatı neyse o. Hatta ''Siyah'' model daha ucuz.

İlk 5 sipariş için nota Kahve Kulübü yazmanız yeterli. Manuel takip ve sıralama zorluğu yaşanmasın, unutmayın notu lütfen. Satış az sonra açık olacak.

Teslimat için 14 Haziran - 18 Haziran aralığını öngörüyoruz. Daha erken olma ihtimali var, mümkün mertebe erken göndereceğiz. Yine de lütfen bunu göz önünde bulundurun.

Muazzam bir kampanya olmuş. Resmen olmayan paramla commandante alasım geldi. Alacak arkadaşlara şimdiden güzel demlemeler dilerim.

Alsam mı şu Red Clix'i acaba. Pour over ve Aeropress ile demleme yapıyorum ihtiyacım olur mu çok aradayım... :unsure::unsure::unsure:

Her bir Comandante 1 adet Lot X Thermal Shock ''Red Plum'' Colombia - 150G hediyesiyle geliyor arkadaşlar.

Kahve Kulübüne özel ilk 5 sipariş ise Lot X'e ek olarak bir de Red Clix hediyesiyle geliyor(Kutu olarak değil, Red Clix aks + Red Clix kadran şeklinde). Yani 1 Lot X + 1 Red Clix takım almış oluyorsunuz Comandante fiyatı içinde. Fiyatlar yine orjinal Avrupa fabrika fiyatı neyse o. Hatta ''Siyah'' model daha ucuz.

İlk 5 sipariş için nota Kahve Kulübü yazmanız yeterli. Manuel takip ve sıralama zorluğu yaşanmasın, unutmayın notu lütfen. Satış az sonra açık olacak.

Teslimat için 14 Haziran - 18 Haziran aralığını öngörüyoruz. Daha erken olma ihtimali var, mümkün mertebe erken göndereceğiz. Yine de lütfen bunu göz önünde bulundurun.
Bu mesajı görünce acaba almak için biraz daha beklese miydim dedim. Çok iyi fırsat, hem lotx hem red clix’le geliyor. Ama Comandante ile geçirdiğim iki aya da haksızlık etmek olmaz şimdi. Ne kadar erken kavuşursanız o kadar iyi. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun. 😅

Merhaba kahve severler,
Comandante öğütücüm bugün kargo ile evime geldi. V60 demleme yapmak için hemen 2 kişilik 32 gr kahve öğütümü gerçekleştirmek istediğimde karşılaşacağım sonuç ne olacak çok merak ediyordum. Eşim bana şunu söyledi sen öğütmeye başla bende evi süpüreyim. 2 dakika olmadan öğütümü tamamlamıştım yanına gittim ve öğüttüğümü söylediğimde ikimizde çok şaşırmıştık 😁 Fincana geçen tatlar ayrıca güzelleşti, artık filtre kağıdım demlemelerde tıkanmadan çok kaliteli akışlar sağlıyor. Çok değişik bir değirmenmiş

Click ayarı yaparken elimi kestim. Dikkat edin çok keskinmiş

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun, lakin elinizi kesmeniz için çok yanlış bir şey yapıyor olmalısınız aman

Geri