• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fiyatı da uygun görünüyor. Muhtemelen malum Çin sitelerinde satılıyordur.
Dems ile iletişime geçelim :)) getirsinler bize

@gergingörünüşlüadam Topuz içerisinde segman bulunur, ne durumda nasıl kullanıldı bilemiyorum öğütücünüz. Segman bozulduysa oturmaz. Mıknatıs krankın kalın ucu içinde yer alır. Bunun çözümü çok basit. Öğütücünüzün faturasıyla beraber bizimle web sitemizdeki mail üzerinden iletişime geçerseniz iki konuya dair de hızlıca yardımcı oluruz.

Arkadaşlar merhaba,
Evde çocukların merakından korumak için dolap içi çekmecede vs. ve ufak taşımalarda kullanmak için minimal bir çanta arıyorum.

1zpresso’lardaki çevirme kolunu da pratikçe sığdıran şu tasarım çok hoşuma gitti.

Tavsiyeniz var mı acaba?
attiginiz kadar kibar degil ancak saglam ben bunu kullaniyorum surekli tasima halinde oldugundan benim cmd,

Siparişim beklediğimden önce elime geçti, @raistlin beye çok teşekkürler. Lotx hediyesi için ayrıca teşekkürler. Gerçi çok acemiyim benim görüşüm ölçü olmaz ama üzerinde yazan tadım notalarını bu kadar net hissettim.

@gergingörünüşlüadam Topuz içerisinde segman bulunur, ne durumda nasıl kullanıldı bilemiyorum öğütücünüz. Segman bozulduysa oturmaz. Mıknatıs krankın kalın ucu içinde yer alır. Bunun çözümü çok basit. Öğütücünüzün faturasıyla beraber bizimle web sitemizdeki mail üzerinden iletişime geçerseniz iki konuya dair de hızlıca yardımcı oluruz.

Togay Bey ile iletişime geçtim. Sağ olsun bana ücretsiz bir topuz gönderdi. Mıknatısı da Togay Bey'in önerisi doğrultusunda japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım.

@gergingörünüşlüadam hayırlı olsun değirmeniniz. Benimde gönlümden geçen red sonja olurdu ama önemli olan rengi değil işlevi diyelim :)

Bugün yanlışlıkla Motordante ile beraber 0 klikte öğütüm yaptım, hala canavar gibi :)

Geri