raistlin
Barista
Togay Bey mümkünse bilekliklerin bir boy büyüğü de olabilir mi? Çünkü dar geliyor bazı bilekler için![]()
Hem Small hem Medium geliyor Burak. Muhtemelen ikili satılır zaten, hem Comandante hem de bilek için uygun olur.
Togay Bey mümkünse bilekliklerin bir boy büyüğü de olabilir mi? Çünkü dar geliyor bazı bilekler için![]()
Arkadaşlar konu açamadım hata verdi anlamadım buraya yazıyım dedim dikkatimi çekti nette gezinirken
Bunu gördüm şmdi bilgisi olan var mı çelik diyor ama hiçbir açıklama yapmamış burr de mi çelik bilgisi olan var mı?![]()
Jumbo Venti Çelik Kahve Değirmeni
Jumbo Venti Çelik Kahve Değirmeni ürünümüzü incelemek ve güvenli alışveriş deneyimi ile kolayca sipariş vermek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.jumbo.com.tr
Benim de merakla beklediğim konu bu açıkçasıCommandante 'de bir kasım indirimi olacak mı acaba
Ben de sorulara başlasam mı acaba?Hem Small hem Medium geliyor Burak. Muhtemelen ikili satılır zaten, hem Comandante hem de bilek için uygun olur.![]()
Burrlar ömür boyu garantili olmalı, böyle olması şaşırttı doğrusu. Bu arada taş nasıl kahvenin içine giriyor ya hu şimdi ben de şüphe ettim bakıcam burr'a. Önceden hiç kontrol etmiyordum çekirdekte taş var mı diye.Dün temizlik yaparken bıçakta bir deformasyon gözlemledim. Her öğütüm öncesi taş vs için de kontrol ederim neden olduğunu çözemedim. Zaten sadece o kısımda oluşmuş. Sabit bıçakta ya da burrda başka yerde yok. Öğütüm kalitesine etkisi ne düzeyde olur bilemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 6054
Bu konuda burr'la ilgili olarak garanti sürecinen bahsedebilecek bir yetkili ya da bilgili var ise, bizi aydınlatırsa seviniriz.Dün temizlik yaparken bıçakta bir deformasyon gözlemledim. Her öğütüm öncesi taş vs için de kontrol ederim neden olduğunu çözemedim. Zaten sadece o kısımda oluşmuş. Sabit bıçakta ya da burrda başka yerde yok. Öğütüm kalitesine etkisi ne düzeyde olur bilemiyorum.
Her öğütüm öncesi kontrolleri yaparım aslında. Öğütme yaparken "taş var galiba çok zor dönüyor." dediğim bir durum da yaşamadım. 1 aylık değirmen zaten, diğer kısımları pırıl pırıl bıçağın. Bıçakları ilk kez kontrol ettim ve bu görüntüyle karşılaştım. Belki geldiğinde böyleydi. Bilemiyorum.Burrlar ömür boyu garantili olmalı, böyle olması şaşırttı doğrusu. Bu arada taş nasıl kahvenin içine giriyor ya hu şimdi ben de şüphe ettim bakıcam burr'a. Önceden hiç kontrol etmiyordum çekirdekte taş var mı diye.
Dün temizlik yaparken bıçakta bir deformasyon gözlemledim. Her öğütüm öncesi taş vs için de kontrol ederim neden olduğunu çözemedim. Zaten sadece o kısımda oluşmuş. Sabit bıçakta ya da burrda başka yerde yok. Öğütüm kalitesine etkisi ne düzeyde olur bilemiyorum.
Ben 2 senedir kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım ancak 1 ay için bu ciddi bir sorun bana kalırsa.Her öğütüm öncesi kontrolleri yaparım aslında. Öğütme yaparken "taş var galiba çok zor dönüyor." dediğim bir durum da yaşamadım. 1 aylık değirmen zaten, diğer kısımları pırıl pırıl bıçağın. Bıçakları ilk kez kontrol ettim ve bu görüntüyle karşılaştım. Belki geldiğinde böyleydi. Bilemiyorum.
Bu konuda burr'la ilgili olarak garanti sürecinen bahsedebilecek bir yetkili ya da bilgili var ise, bizi aydınlatırsa seviniriz.
İlginiz için ve bu kadar hızlı desteğiniz ve bir o kadar da samimiyetiniz için teşekkür ediyoruz. siz ve temsiliyetinizin bu denli aramızda ve muhabbetiniz için ayrıca teşekkürler.Merhaba,
Daha önce özel mesaj gönderdiğinizde de yanıtlamıştım.
Comandante Burr Set kişisel kullanım için ömürlüktür. Dolayısıyla günlük demlediğiniz birkaç kahveyle çok çok uzun yıllar boyunca öğütücünüzün performansından bir kayıp yaşamanızı beklemiyoruz. Fabrika tarafından da teyid edebilirsiniz dilerseniz. Onlar da her zaman iletişime açık ve detaylıca yanıt veriyorlar. Bıçak setlere, kullanıma dair bir çok konuyu festival, fuar sunumlarında ben de anlatıyorum.
Firmadan bir yetkili hep burada.Paylaşabileceğim şeyleri sadece Comandante özelinde değil, genel olarak buradaki topluluğun bir parçası olarak paylaşıyorum zaten. Ve zannetmiyorum ki bir başka temsilci(kavurucu ya da kahve alanında herhangi bir firma, bir tedarikçi) bu kadar sizlerin arasında olsun, bu kadar iletişime ve diyaloğa hep hazır bulunsun.
Sevgiler.![]()
özet olarak: comandante ceo'suna göre,bu görüntü bir sorun teşkil etmeyecektir.Dün temizlik yaparken bıçakta bir deformasyon gözlemledim. Her öğütüm öncesi taş vs için de kontrol ederim neden olduğunu çözemedim. Zaten sadece o kısımda oluşmuş. Sabit bıçakta ya da burrda başka yerde yok. Öğütüm kalitesine etkisi ne düzeyde olur bilemiyorum.
Merhaba Togay Bey, ilginiz için teşekkür ederim.Merhaba Ömer Bey,
Herhangi bir endişeniz olmasın. Ön kırılma alanında CNC izleri vs görebilirsiniz yabancı cisim girmese dahi. Bu kısım çekirdeklerin düzensizce ilk parçalandığı alandır. Fabrikada birçok deneme yapıyoruz bu alandaki ve kesici setlerin diğer segmentleriyle alakalı. Bazı durumların(tam olarak ne olduğunu anlatmayayımöğütme sırasındaki ilk parçalama ve kavramaya pozitif etkisi olduğunu dahi söyleyebiliriz.
Son kullanıcı tarafında bıçak setleriyle alakalı çokça soru geliyor haklı olarak. Teknik bir alan. Comandante'nin total değerinden daha yüksek pahaya sahip 75-85mm kaplamalı bıçak setlerde dahi benzer izler görülebilir. Durum ne olursa olsun ilgileniyoruz zaten hem biz hem fabrika tarafı, yanıtsız bırakmıyoruz.
Şu taş dediğinizin bir fotografını görmem mümkün mü acaba? merak ettimözet olarak: comandante ceo'suna göre,bu görüntü bir sorun teşkil etmeyecektir.
comandante'nin yöneticisi bernd yabanci bir forumda birinin sorusunu yanitlamisti bununla ilgili. burr uzerinde ufak centigimsi goruntulerin normal oldugunu ve ogutum kalitesini etkilemedigini belirtmisti.
ayri bir konusmada ise yine kendisi, bir kez yanlislikla tas parcalari oguttugunu, sonrasinda ogutumde incelemeler yaptiginda ise bunun alette bir sorun olusturmadigini tespit ettigini soylemisti.
yine ünlü bir yabancı forumda bu çentiğimsi görüntüler konuşulmuştu, bir kişiye göre bunun sebebi nitro blade'lerin ev kullanımı için gerekenden çok çok daha sert bıçaklar olması. commercial kullanıma göre bile sertlik seviyesi yüksek kabul edilebilecek bu bıçakların dezavantajının artan kırılganlık riski olduğunu belirtmişlerdi. yine bu kullanıcıların gözlemlerine göre öğütüm profillerinde kayda değer bir değişiklik yoktu.
Ben de merak ettim kontrol ettim bu çizgiler var ancak bunlar sonradan oluşmuş değil zaten dikkat ederseniz nizami bir şekilde var. Ekteki foto ise internette bulduğum bir foto, orada da yakınlaştırırsanız aynı çizgilerin olduğunu görürsünüz.Dün temizlik yaparken bıçakta bir deformasyon gözlemledim. Her öğütüm öncesi taş vs için de kontrol ederim neden olduğunu çözemedim. Zaten sadece o kısımda oluşmuş. Sabit bıçakta ya da burrda başka yerde yok. Öğütüm kalitesine etkisi ne düzeyde olur bilemiyorum.