• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

House ceremony'yi sabah kahveliğine atadım.
Hayırlı olsun ;)

Yeni kahvelerden diğer ikisi hakkında da fikirlerimi belirteyim.
Ethiopya nebso abadega satın almıştım. Tadım notalarını yansıtıyor ancak beni etkileyen bir kahve olmadı açıkçası. Yazan tadım notalarından hoşlanıyorsanız deneyebilirsiniz ancak ben parfümsü kahvelerden genel olarak zaten çok haz etmiyorum . Ethiopya diye almıştım :) Dediğim gibi kötü değil kesinlikle ancak bayılmadım.
Nicaragua Finca auroraya gelince çok harika bir kahve olduğunu düşünüyorum. Gövdeli ve yuvarlak diyebileceğim kayıp giden çok keyifli içimi olan bir kahve. Tekrar almayı düşünüyorum ve tavsiye ederim.

Sitesindeki bircok cesit ile siparis asamasinda beni cok zorladi fakat zor kararin ardindan
Colombia la gallineta
Colombia el paseo
Nicaragua finca aurora
DR congo societe
Brazil alfenas dulce
Cekirdeklerinde karar kildim dun gece verdigim siparisin sabah kargoya verilmeside on izlenim olarak olumlu etki birakti. Kahveler hakkinda denedikce yorum yapmayi dusunuyorum bazi kahvelerin basliklari var sanirim fakat baska tavsiyesi olan varsa cok guzel olur ayrica diger cekirdeklerden onerisi olanlar varsa acigim bir sonraki siparis icin

Nicaragua Finca Aurora kavrumu biraz fazla koyu gözüküyor. Herkeste böyle mi yoksa bana mı denk geldi?

Nicaragua Finca Aurora kavrumu biraz fazla koyu gözüküyor. Herkeste böyle mi yoksa bana mı denk geldi?
Merhabalar,

Nicaragua Finca Aurora ve El Salvador Vista Hermosa kavrumları renk olarak normal kavrumlarımızdan koyu gözükebilir. Ancak kahve kavurma esnasında bu kadar gelişimi istediği için devam ettik. Sonuçlar koyu gözükmesine karşın acılıktan uzak son derece tatlı, asidik ve kompleks fincanlar sunuyor. Zaten hedefimizin üzerinde bir acılık ortada varsa o kavrumu satışa çıkartmıyoruz. Sitemizde bulunan reçeteye bakarak demleyebilirsiniz.

Peru La Hueca v60, filtre makine, espresso hepsinde keyif verdi.

Sitesindeki bircok cesit ile siparis asamasinda beni cok zorladi fakat zor kararin ardindan
Colombia la gallineta
Colombia el paseo
Nicaragua finca aurora
DR congo societe
Brazil alfenas dulce
Cekirdeklerinde karar kildim dun gece verdigim siparisin sabah kargoya verilmeside on izlenim olarak olumlu etki birakti. Kahveler hakkinda denedikce yorum yapmayi dusunuyorum bazi kahvelerin basliklari var sanirim fakat baska tavsiyesi olan varsa cok guzel olur ayrica diger cekirdeklerden onerisi olanlar varsa acigim bir sonraki siparis icin
oh oh güzel bir alım yapmışsınız ve 5 hafta olmuş deneyimlerinizi paylaşır mısınız

oh oh güzel bir alım yapmışsınız ve 5 hafta olmuş deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Merhabalar kahvelerin kavrum tarihi 10- 15 gun olarak geldi o yuzden cekirdeklerin sonuna dogru biraz bayatlamalar gerceklesti fakat genel olarak el paseo finca aurora en begendiklerim oldu en sonuk kalan brezilya oldu fakat espressoda cok guzel olabilir bence robot siparisim gelmedigi icin deneyemedim daha buzlukta bir miktar var kahveden. Ayrica belirtebilecegim recete olarakta bircok farkli sey denedim ama en verim aldiklarim sitelerindeki tarifleri oldu cok dengeli receteler cidden. Kisaca asidik meyvemsi olarak el paseo cok hostu nicaraguada cidden tadim notlarindaki aromalar acikca belli oluyordu baya cezbetti. La gallinetada cok hos bi kahveydi fakat tekrar siparis verevek olsam bu ikisini verirdim.

Selamlar,

Belki farklı bir başlık altında paylaşılmış olabilir ama ben kendi başlıklarında da paylaşım istedim
Screenshot_2021-04-19-13-37-44.png

Geri