gkbrkmtn
Barista
- İsim
- Gökberk Metin
Daha fazla
- İsim
- Gökberk Metin
- Değirmen
- Timemore Slim
- Ekipmanlar
- V60, Aeropress, Moka Pot, Delter Press
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Bursa, Ankara, Balıkesir
Rem projectlerinden bazılarını denedim ve oldukça beğendim, yine de bu konuda eğitim almış bir profesyonel bu çekirdek kötü diyorsa onu dikkate alırım, ben keyif aldım gerisi önemli değil mantığıyla gitmem, kendimi geliştiremem yoksa. Sonuçta bu konuda bilgim kısıtlı.
Başka bir açıdan bakınca, rem projectlerden sadece bir tanesinin gönderilmesi, hatta özellikle "beğenilmeyen" , "fenol tadı alınan" bir çekirdeğin gönderilmesi kasıtlı olarak yapılmadıysa talihsiz olmuş.
Her şeyden öte, tüm Q graderlar toplanıp rem projectleri yerin dibine bile soksa sırf böyle bir şeyi deneme cesareti gösterdiği, Türkiye'deki kahve sektörüne bir yenilik getirmeye çalıştığı için @hakanie beyi takdir ederim. Hiç bir iş mükemmel başlamıyor sonuçta.
Başka bir açıdan bakınca, rem projectlerden sadece bir tanesinin gönderilmesi, hatta özellikle "beğenilmeyen" , "fenol tadı alınan" bir çekirdeğin gönderilmesi kasıtlı olarak yapılmadıysa talihsiz olmuş.
Her şeyden öte, tüm Q graderlar toplanıp rem projectleri yerin dibine bile soksa sırf böyle bir şeyi deneme cesareti gösterdiği, Türkiye'deki kahve sektörüne bir yenilik getirmeye çalıştığı için @hakanie beyi takdir ederim. Hiç bir iş mükemmel başlamıyor sonuçta.