• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

8 senedir ticaret yapıyorum ben bu kadar sabırlı esnaf görmedim. Bilginiz olsun. Esnafda çok saçma bir kelime. Küçümseyici. Firma sahibi diyelim.

8 senedir ticaret yapıyorum ben bu kadar sabırlı esnaf görmedim. Bilginiz olsun. Esnafda çok saçma bir kelime. Küçümseyici. Firma sahibi diyelim.
Sabırda sıkıntı yok :) gelecekte herkes kendi yaptıkları ile anılır. Bugüne kadar hep bir duruşum oldu ve bunu da değiştirmeye niyetim yok.

@Kahveciningalaksirehberi senin bir günahın yok. O arkadaş aldığı eğitimi ve etiği unutmuş. Aldığı eğitim zaten kusursuz olsa fermente + fenolik dediği bir kahveye verebileceği maksimum puan 50 puan. Anlamsız... gereksiz...
Bana da bu hikayeyi gönderdiler ve bayağı şaşırdım ve güldüm. Yazık ki böyle insanlar da q olabiliyormuş.

Günah keçisi ilan edilecek biri maalesef. Kusura bakma abi, kahvenin bir kısmını denedikten sonra meraktan John’a denetmek istedim. Ama karalama kampanyası oldu bunun adı nedense.

Neden ilk elden, gerek tüketicilerin gerekse de bu sektörün bilirkişilerinin eleştirilerine karşılık böylesine bir yaftalama yapılır anlamak sahiden güç. Burada ve diğer sosyal mecralarda sözkonusu firma değil miydi deneyselliğe ve bilimselliğe defaatle vurgu yapan. Ayrıca kendileri de SCA'yı doğal olarak burada rahatlıkla eleştirdiler. E o zaman

Neden ilk elden, gerek tüketicilerin gerekse de bu sektörün bilirkişilerinin eleştirilerine karşılık böylesine bir yaftalama yapılır anlamak sahiden güç. Burada ve diğer sosyal mecralarda sözkonusu firma değil miydi deneyselliğe ve bilimselliğe defaatle vurgu yapan. Ayrıca kendileri de SCA'yı doğal olarak burada rahatlıkla eleştirdiler. E o zaman
Rem projectlerden herhangi birisini denedin mi?

Rem Project deneyip mutsuz olduğunuz bir kahve oldu mu?
1 ve 2’yi beğendim 4 ve X1’de güzeldi ama 3-5-6-X2 tekrar satın almak istemeyeceğim kahvelerdi. Ama 1’den olsa yine alırım.

Bu arada 3 gerçekten güzel değildi, bunu denemiş olmasını talihsiz olarak nitelendirdim. Project 6’daki fenolik baskınlık beni anatomi derslerime götürdü diğerlerinde bir alkol aroması vardı ama bu bariz fenoldü @Kahveciningalaksirehberi ne kahveyi verdiğimde bunda fenol yoğun diye verdim ve sonucu öyle de değerlendi Q grader.

Ben bu durumda aynı kişiye project 1 veya 2’nin gönderlmesi cupping değilse de hissiyatını merak ediyorum.

Hissiyat kısmı ile ilgili olarak subjektif yorumlar yapabilirken cupping score daha objektif değerlendirme. Şunu anlarım 70 puanla başlıyor ama bir la cristallina, mzungu veya surf shop versus cofferem kör tadımını bir W grader nasıl yorumlar merak ediyorum. Ben la cristallina içtiğimde project 2 ile benzetmiştim mesela. Mesela la cristallina 74 ise cofferem 72 mi 76 mı merak etmem çok doğal çünkü fiyat 90+ cupping arabicalar düzeyinde.

Yahu kahvelere dair bir lafım oldu mu. Eleştirilere karşılık verilen tepkiler anlamsız. Argumana karşılık argüman gelistirirsiniz.

Müşteriye karşı sabırlı olmak konusu hep ilgimi çekmiştirde. Ciddiyim doktora tezim benzer bir konuda. :) bence bu başlıktan güzel bir b2c müşteri yönetimi çıkar.

Yanlış anlamadım değil mi burada bahsedilen ürün ticarî olarak satışa sunulmamış. Satışta olmayan bir ürün firma sahibinin rızası alınmadan yollanmış ve bu süreç sanki resmî bir başvuru yapılmış da notlandırılmış gibi sosyal medya hesaplarından herkese duyurulmuş. Eğri ağacın doğru gölgesi olmaz derler, iş baştan yanlış.

Kahve içmenin güzel bir yanı sahip olduğun kahveyi paylaşmaktır Hakan bey de ben de böyle yaptım ve hatta Teoman da Q ile paylaşmış. Paylaşım yapan Q burada değil, paylaşım onu ilgilendirir. Baya farklı tarafalara çekiyorsunuz olayı.

1 ve 2’yi beğendim 4 ve X1’de güzeldi ama 3-5-6-X2 tekrar satın almak istemeyeceğim kahvelerdi. Ama 1’den olsa yine alırım.

Bu arada 3 gerçekten güzel değildi, bunu denemiş olmasını talihsiz olarak nitelendirdim. Project 6’daki fenolik baskınlık beni anatomi derslerime götürdü diğerlerinde bir alkol aroması vardı ama bu bariz fenoldü @Kahveciningalaksirehberi ne kahveyi verdiğimde bunda fenol yoğun diye verdim ve sonucu öyle de değerlendi Q grader.

Ben bu durumda aynı kişiye project 1 veya 2’nin gönderlmesi cupping değilse de hissiyatını merak ediyorum.

Hissiyat kısmı ile ilgili olarak subjektif yorumlar yapabilirken cupping score daha objektif değerlendirme. Şunu anlarım 70 puanla başlıyor ama bir la cristallina, mzungu veya surf shop versus cofferem kör tadımını bir W grader nasıl yorumlar merak ediyorum. Ben la cristallina içtiğimde project 2 ile benzetmiştim mesela. Mesela la cristallina 74 ise cofferem 72 mi 76 mı merak etmem çok doğal çünkü fiyat 90+ cupping arabicalar düzeyinde.
Herkesin deneyimine göre kahve göreceli bir ürün. Sizin mesela sonrasında almak istemeyeceklerinizden 6 ve X2 bize en çok olumlu yorum gelenler arasındaydı. Fenol konusuna pek katılmıyorum. Zira böyle bir hissiyat görmedim. Bu hafta 06'nın kalan miktarından analize gönderiririm. Bir bakarız fenol var mı?

Geri