• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Linç kokusu alıyorum bence burada artık herkes durmalı. Gereksiz bir şekilde forumda gerilim verenler var. Eleştiri dozunda güzel. Fazla eleştiri önyargıdan kaynaklanır. Önyargıda objektif bakış açısına zarar verir.Beğenen olur, olmayanda olabilir. Serbest herkes.

O zaman bunca yoruma karşı 01’i tattırdığınız 2 Q grader aynı şekilde 03 hakkındaki yorumlarını da tadım yapıp paylaşabilirler burada sanırım. Sonuçta böyle bir yorumlamaya karşı en iyi cevabı CQI yerine Q graderlar verir.
Rem Project 03 satışa çıkan bir ürün olmadı arkadaşlar. Siz de biliyorsunuz. Rem Project 03 benim beğenmediğim ve bu sebeple satışa çıkmayan bir deneme oldu.

Ben bu kahveyi sadece denemesi için @turkalpmd ye gönderdim.

Görüyorum ki bazı iyi niyetli olmayan davranışlar söz konusu!

Linç kokusu alıyorum bence burada artık herkes durmalı. Gereksiz bir şekilde forumda gerilim verenler var. Eleştiri dozunda güzel. Fazla eleştiri önyargıdan kaynaklanır. Önyargıda objektif bakış açısına zarar verir.Beğenen olur, olmayanda olabilir. Serbest herkes.
Önyargılar ilerlemenin en büyük engeli. Yazık ki bazı arkadaşlar gerilim ve karalama kampanyası yapma üzerine yoğunlaşmışlar. Keyifleri bilir!

Benim için dert değil. Herkes kendi istediği şekilde düşünmeye devam edebilir.

Daha önce Rem Project 01 'i değerlendirdik. Gayet de güzel bir değerlendirme oldu. Ben puanlara takılan biri değilim. Kaç puan olduğu önemli değil. Keyifli olsun benim için yeterli.
kahvenin puanının düşük olması onun içilemez yada kötü olduğu anlamına illa ki gelmez. hatta bir çoğu kör tadım da yapsa beğenebilir. burda kastedilen şey kahve kötü demek değil. ama sadece puan meselesi de yok ortada. defect ler var, tds var. ve sizinle hiç ticari/bireysel ilişkisi olmayan (bildiğim kadarıyla) bir q grader ın değerlendirmesi var. ayrıca yanlış biliyorsam düzeltin ama kahvenin puanlanması fiyatlandırması içinde bir kriter.

Ben de gördüm herhalde arkadaşın benle bir zoru varmış 😂 gülerek okudum tüm yorumlarını. Soğan tadını nasıl almış? Öncesinde lahmacun falan mı yemiş 😂 zira ben soğan yemeyen biriyim şayet olsa o kahveyi satmazdım. @tunca sana katılıyorum. Bence Rem Project'ler içinde en keyifli olanların ilk 3 'üne girer.
Buradaki yorumunuz üzerinden ilerliyorum. Yanlış okuduğumu sanmıyorum.

kahvenin puanının düşük olması onun içilemez yada kötü olduğu anlamına illa ki gelmez. hatta bir çoğu kör tadım da yapsa beğenebilir. burda kastedilen şey kahve kötü demek değil. ama sadece puan meselesi de yok ortada. defect ler var, tds var. ve sizinle hiç ticari/bireysel ilişkisi olmayan (bildiğim kadarıyla) bir q grader ın değerlendirmesi var. ayrıca yanlış biliyorsam düzeltin ama kahvenin puanlanması fiyatlandırması içinde bir kriter.
Puana hiç takılmıyorum. Verdiği keyfe bakıyorum. Sizler puana takılmak isterseniz takılabilirsiniz. Kusurlar vs. bunlar kahvenin tadına olumsuz etki ediyor mu? Belirli oranda bu kusurlar kahvede zaten var olabilirler. Rem Project'ler kahvenin artık başka bir hali. Aynı tds değerlendirmeleri bana göre bu kahveler için geçerli değil.

Rem Project 03 satışa çıkan bir ürün olmadı arkadaşlar. Siz de biliyorsunuz. Rem Project 03 benim beğenmediğim ve bu sebeple satışa çıkmayan bir deneme oldu.

Ben bu kahveyi sadece denemesi için @turkalpmd ye gönderdim.

Görüyorum ki bazı iyi niyetli olmayan davranışlar söz konusu!

hem project 3’ü hem de project 6’yı ve hatta 1-2-4-5 ve X1-X2’lerden de verdim Teoman’a denesin diye. Komşuyuz çünkü. Aynı şekilde o da bana veriyor kahvelerden.

Puana hiç takılmıyorum. Verdiği keyfe bakıyorum. Sizler puana takılmak isterseniz takılabilirsiniz. Kusurlar vs. bunlar kahvenin tadına olumsuz etki ediyor mu? Belirli oranda bu kusurlar kahvede zaten var olabilirler. Rem Project'ler kahvenin artık başka bir hali. Aynı tds değerlendirmeleri bana göre bu kahveler için geçerli değil.

bir tabuyu daha yıktınız. tebrik ederim tabu bırakmadınız kahve sektöründe.. dehşetle okuyorum yazdıklarınızı.

hem project 3’ü hem de project 6’yı ve hatta 1-2-4-5 ve X1-X2’lerden de verdim Teoman’a denesin diye. Komşuyuz çünkü. Aynı şekilde o da bana veriyor kahvelerden.

Günah keçisi ilan edilecek biri maalesef. Kusura bakma abi, kahvenin bir kısmını denedikten sonra meraktan John’a denetmek istedim. Ama karalama kampanyası oldu bunun adı nedense.

Ben denediğim tüm Project'ler le birlikte zaten tabuları yıkmıştım. Siz herhalde hiç denemediniz.

kıymetli varyeteleri ayrı tutuyorum bunlar harici 200 gram üzerinden satış yapan hiçbir esnaftan kahve almadım bu güne kadar, siz dahil.

Yanlış anlamadım değil mi burada bahsedilen ürün ticarî olarak satışa sunulmamış. Satışta olmayan bir ürün firma sahibinin rızası alınmadan yollanmış ve bu süreç sanki resmî bir başvuru yapılmış da notlandırılmış gibi sosyal medya hesaplarından herkese duyurulmuş. Eğri ağacın doğru gölgesi olmaz derler, iş baştan yanlış.

Yanlış anlamadım değil mi burada bahsedilen ürün ticarî olarak satışa sunulmamış. Satışta olmayan bir ürün firma sahibinin rızası alınmadan yollanmış ve bu süreç sanki resmî bir başvuru yapılmış da notlandırılmış gibi sosyal medya hesaplarından herkese duyurulmuş. Eğri ağacın doğru gölgesi olmaz derler, iş baştan yanlış.

Hayır, project 3 ve project 6 denedi. Project 6 gayet satışta

Edit: ben de karıştırıyorum hangisi hangisi, bir de hepsinin v2’leri olunca

Geri