• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Espresso'ya çok yakıştığını düşündüğüm bir Inter American Kolombiya'sını seçkiye aldım biraz önce. Moka Pot'undan da umutluyum, yarın denemiş olurum.
Inter American'lara hep mesafeli yaklaştım ama bu kahve basınç görünce fark yarattı:)

Selamlar Sevgili @Ömer Aydın

Bu yeni çekirdeğe hemen bakacağım,mokapot dediniz gönlümü bir kez daha kazandınız güzel insan 😍

Merhaba arkadaşlar,

Yine fiyatla ilgili yazacağım ve umarım aşağıda yazdıklarım bizim için bir çözüm olur ve böylece başka konuları konuşabiliriz.

Pazartesi günü; “kur 19’un üstüne çıkarsa fiyat artıracağım” demiştim. Çıkmadı, tabii ki biz de artırmadık fiyatları, ama açıklanan yeni günlük kur bizim bu ayın başında belirlediğimiz 13.5’tan hesaplamamızın bugün itibarı ile yaklaşık 2 puan altına indiği için biraz önce fiyatlarımıza bunu düşüş olarak yansıttım.

Bu yansıtmayı her gün yenileyeceğim yani evet her gün fiyatlarımız yeniden değişecek ve umarım daha da aşağı doğru…
Dövizden kazanmak istemiyoruz arkadaşlar, ama kahvemizi döviz ile alıyoruz ve ne siz, ne de biz, bundan dolayı kaybetmeyelim istiyoruz, zaten alım gücümüz hep beraber düştü bu yetiyor… Bir şey daha:

“Stoktan (Hemen) Gönder” seçeneği ile alım yapan arkadaşlarımız her gün açıklanan rakama ek 1 puan daha aşağıdan hesaplanmış fiyatlarımızı görecekler. (Notlara örnek ekliyorum)
Bu fikrime karşı çıkan yakınlarım oldu, ben de diyorum ki: Zarar görmeyelim diye 1-2 puan (dalgalanma göz önüne alınırsa iyi ihtimalle) yukarıda fiyat vermemizden, çıkar mı iner mi diye googlelamaktan iyidir!

Siz de inceleyince bu değişikliğin tampon bölge kullanmama sebebiyle size fayda olarak yansıyacağını göreceksiniz. Algınıza ve sağduyunuza güveniyorum.

Not 1: Yukarıda yazdıklarıma örnek olarak; 13.5 kuruyla hesapladığımız Etiyopya Worka veya Nensebo 114₺ iken bugünkü kurla 105₺ ve “stoktan (hemen) gönderim” seçeneği ile de şu anda 99₺ den satışta.

Not 2: Evet bunun üstüne %20 indiriminiz 1 hafta daha geçerli.

Sevgiler
Kurdan dolayı fiyat artışları forumda da epey tartışıldı. İki tarafın da haklı olduğu bu tartışmada ben de hep keşke kavurucular fiyatlarını direkt olarak dolar cinsine endeksleseler de artış olunca artsa azalış olunca azalsa diye düşünmüştüm. Hatta bi ara kahvefabrikası yanlış hatırlamıyorsam euro'ya endeksliydi. Güzel uygulama, teşekkürler. Tek temennim umarım stok yenilemek durumunda kaldığınız zaman ani bir kur artışı sizi zarara sokmaz. Maalesef hepimiz için çok belirsiz ve kötü günler yaşıyoruz.

Selamlar Sevgili @Ömer Aydın

Bu yeni çekirdeğe hemen bakacağım,mokapot dediniz gönlümü bir kez daha kazandınız güzel insan 😍
Teşekkürler o sizin güzelliğiniz:) Sabah denedim mokapot olarak, gövde akışkan ve ağız sulandıran, asidite dengeli, kuruluk şimdiye kadar almadım zaten, lezzet ve koku uysal bir meyveyi anımsatıyor. Lezzet tarafında spesifik tercihleriniz yoksa bence mokapot için ideal.
🙏

Kurdan dolayı fiyat artışları forumda da epey tartışıldı. İki tarafın da haklı olduğu bu tartışmada ben de hep keşke kavurucular fiyatlarını direkt olarak dolar cinsine endeksleseler de artış olunca artsa azalış olunca azalsa diye düşünmüştüm. Hatta bi ara kahvefabrikası yanlış hatırlamıyorsam euro'ya endeksliydi. Güzel uygulama, teşekkürler. Tek temennim umarım stok yenilemek durumunda kaldığınız zaman ani bir kur artışı sizi zarara sokmaz. Maalesef hepimiz için çok belirsiz ve kötü günler yaşıyoruz.
Merhaba @oguzhanata, bizim açımızdan bakmanız çok ince, çok teşekkür ederim. Planı devreye almadan önce "ilham verici kahve" serisi tedarikçilerimle mutabık kaldığım için sorun yok. Ben de sizlerin siparişi geldiği gibi aynı tutardan günlük alım yapıyorum, gönderimi gerektiğinde yapılsa da fatura o anda kesildiği için korunmuş oluyorum, düşünceliliğiniz için tekrar teşekkürler.

Merhaba Omer bey . Bende sirket sahibiyim.su an ticaret hayati oyle bir durumda ki en ufak yanlis hamlede musteri kaybedebilirken bu tarz yaptiginiz hamleler ile musteri kazanmakta cabasi.Ayda bir ,1 kg kahve tuketen bir aileyiz evde ve kahvemiz bitmisken alayim dedim.Ancak fiyatlari gorunce sok oldum nerdeyse x2 olmus ve bir tek sizin sayfanizda musteri memnuniyeti ile ilgili yorumlari ve fiyatlandirmalari gordum.

Bu tarz bir musteriye yaklasiminiz varken siparis vermemekte olmaz.Kahvenizi alip denemeyi ve daimi musteriniz olmayi dusunuyorum insallah.

Bizim damak tadimiz eksi, fazla aci olmayan,meyvemsi(ciceksi degil ) ozellikle tatlar.V60 demleme yapiyorum.

Onereceginiz tum kahvelerden siparis gececegim.

Umarim kisa surede donus yaparsiniz.iyi calismalar.

@Ömer Aydın

Merhaba Omer bey . Bende sirket sahibiyim.su an ticaret hayati oyle bir durumda ki en ufak yanlis hamlede musteri kaybedebilirken bu tarz yaptiginiz hamleler ile musteri kazanmakta cabasi.Ayda bir ,1 kg kahve tuketen bir aileyiz evde ve kahvemiz bitmisken alayim dedim.Ancak fiyatlari gorunce sok oldum nerdeyse x2 olmus ve bir tek sizin sayfanizda musteri memnuniyeti ile ilgili yorumlari ve fiyatlandirmalari gordum.

Bu tarz bir musteriye yaklasiminiz varken siparis vermemekte olmaz.Kahvenizi alip denemeyi ve daimi musteriniz olmayi dusunuyorum insallah.

Bizim damak tadimiz eksi, fazla aci olmayan,meyvemsi(ciceksi degil ) ozellikle tatlar.V60 demleme yapiyorum.

@Ömer Aydın

Sitedeki en ucuz burundiye bi bakın derim.

@Ömer Aydın
Merhaba @sugosu, değerli yorumlarınız için teşekkürler, başka türlüsü içime sinmediği için bu yaklaşımdayız desem en gerçek cevabı vermiş olurum ama; ticaret olarak da uzun soluklu düşününce aslında "müşteri faydasını hakikaten de düşünmek" ten başka yolu varmış gibi gelmiyor bana, bu açıdan doğru mu değil mi zaman gösterecek ama zaten ben birinci nedendeyim daha çok...
Yazdıklarınıza göre çoğu kahvemizi beğenme olasılığı yüksek şöyle bir tarayınca ilk denemenizi şunlardan yapabilirsiniz:
Etiyopya Aricha,
Etiyopya Shantawene,
Etiyopya Bombe Washed,
Burundi FW15+ Special (%20 kuponunuz sadece ilham verici kahve grubunda geçerli olduğu için diğer gruptakini önermedim yoksa o da gayet iyi).
Afiyet olsun şimdiden;)
Sevgiler

Bombe Washed tekrar stoklarda🤩
İzmir kahve festivalinde, @mvscoffee Uğur ile sohbet ederken demleyip yudumlamıştık.Çok iyiydi.

tesekkurler oneriler icin.acaba kirmizi meyve tadi veren bir kahveniz var mi peki ?
bundan birkac ay once La Rivera Natural diye bir kahve denemistik ve ciddi guzeldi ancak stokta yok hicbir yerde

birde evde 2-3 gunluk cekirdek kaldi.simdi yeni kavurum,degassing vs derken 10 gunu bulacak sizdekilere baslamam.elinizde bir once ki kavrum ne var acaba ? onu da ekliyim veya ekstra odeme yapayim size ondan da yollayin..

Son düzenleme:
tesekkurler oneriler icin.acaba kirmizi meyve tadi veren bir kahveniz var mi peki ?
bundan birkac ay once La Rivera Natural diye bir kahve denemistik ve ciddi guzeldi ancak stokta yok hicbir yerde

birde evde 2-3 gunluk cekirdek kaldi.simdi yeni kavurum,degassing vs derken 10 gunu bulacak sizdekilere baslamam.elinizde bir once ki kavrum ne var acaba ? onu da ekliyim veya ekstra odeme yapayim size ondan da yollayin..
Gedeb Worka başka kavurucudan denedim kırmızı meyveler net vardı. Buradan denemedim.

Tekrar merhaba @sugosu stoktan gönderimlerimiz daha uyguna geliyor:)
https://www.coffeenutz.net/collections/kahve
Kırmızı meyve için Burundi Natural'i öneriyorum, 8 Aralık kavrumu stokta 6 adet var ama ben ne olur ne olmaz 1 tane ayırıyorum şimdi size, stokta göremezseniz bize iletin, stoğu o anda açarız ya da daha iyisi sizi diğer kahvelerle ilgili daha detaylı bilgilendirmek için arayabiliriz, bize numaranızı info@coffeenutz.net üzerinden iletebilirsiniz, Pazartesi günü de gönderiyi sağlarız.
🙏

yardiminiz icin tesekkurler.siparisimi olusturdum.umarim memnun kalacagim.

#27215 siparişi bana ait.

birde sizde kavurum tek tip degil mi ? bazi kavurucularda soruyorlarda filtre mi espresso mu diye.v60 da demleyecegim.

yardiminiz icin tesekkurler.siparisimi olusturdum.umarim memnun kalacagim.

#27215 siparişi bana ait.

birde sizde kavurum tek tip degil mi ? bazi kavurucularda soruyorlarda filtre mi espresso mu diye.v60 da demleyecegim.
Teşekkür ederiz. Eğer üründe özellikle “espresso yorumu” denmediyse o kahveye en çok yakıştığını düşündüğümüz tek bir profilde kavuruyoruz. Bu profil v60’ta da iyi sonuç veriyor.

@Ömer Aydın bey merhaba.
Şimdi sipariş verip yeni yılın ilk kavrumundan isyeme şansımız var mı acaba?

Geri