• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Fizyologlar ve gıda kimyası görenler daha doğru anlatacaktır ama, kahveden bağımsız olarak hem tat reseptörlerinin çalışma prensibiyle, hem de sıcaklığın asiditeyi desteklemesiyle alakalı bu.
Reseptörler alınan tadı giderek yumuşatmaya eğilimli. Hatta bu yüzden koku genelde değişmez, bir noktada beyin o kokuya alışmış olur ama dilin tadı algılayışı değişir, çünkü tat sensörleri çalıştığı gibi ağzın içindeki ph, algılanan tada göre dengelenmeye başlıyor.
Sıcaklıksa yükseldikçe asiditeyi parlatıyor, yani en azından bizim algımız böyle çalışıyor. Teoride de soğudukça asiditenin kimyasal olarak düşmesi lazım bildiğim kadarıyla, ama asıl hissettiğimiz tamamen algısal. Bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım.
Evet sıcaklık düştükçe daha da yumuşuyor kahve. İlk yudumda asidite ağızda patlayınca insan şoka giriyor tabi, eyvah nerede hata yaptım demlemede diye.

CoffeeNutz'dan 2 kahve deneme fırsatım oldu, Etiyopya Hambela Wamena Anaerobik ve Kosta Rika Chirripó Yıkanmış. Bu iki kahveden ben Kosta Rika Chirripó Yıkanmış'ı daha çok sevdim, bunda zannedersem meyvemsi tadlardan daha fazla hoşlanmış olmam geliyor.
  • ECM Synchronika II
  • 18-42
  • 93 derece ve 28 saniye

Merhaba Arkadaşlar,

Size çok güzel bir haberim var 2022’den beri beklemede olan Grup-Al® projesi tekrar ve daha güçlü başlıyor.

Yeni uygulamalarımız ve büyüyen ortaklıklarımız sayesinde daha önce karlılaşmadığınız fırsatlar artık mümkün olacak.

grup-al.com adresinden ilk kampanyamızı şimdi açtık.

grup-al.gif

Böylece şu anda Kenya Wanrich Yıkanmış Liste fiyatı 750₺ olan kahvemize 450₺’ye inen fırsatlarla sahip olabiliyorsunuz.

Artık Grup-Al’da kampanya iptali de yok; her senaryoda gönderim yapılıyor; örneğin ilk sipariş geldiği anda kampanya 675₺ ile başlıyor sonra sırasıyla 600₺ ve tam başarıda 450₺’ye ulaşıyor.

Ayrıca indirim sağlamanın farklı yolları da var. Arkadaş daveti ile kendi maksimum indiriminizi elde edebiliyorsunuz örneğin; 2 davet ile doğrudan 450₺ baremine ulaşabiliyorsunuz.

Başka bir özellik de sonraki kampanya için indirim kazanmanız; eğer sonraki kampanyaya eklenirseniz o kampanyada 1 basamak daha avantajlı başlıyorsunuz.

NASIL KULLANILIR?
  • Grup-Al sitesine giriş yapılır (grup-al.com).
  • Katılmak istediğiniz kampanya seçilir.
  • Kaç kutu alınacağı seçilir ve “Sandalye çek” butonuna basılır.
  • Yönlendirilen coffeenutz.net sayfasından ödeme yapılır.
  • Kampanya bitişine kadar yapacağınız başka bir şey yok:)
Ek adımlar:
  • Katılım arttıkça indiriminiz kadar tutar CoffeeNutz hesabınıza yüklenecek. Bunu sonraki Grup-Al veya herhangi bir CoffeeNutz alışverişinizde kullanabilirsiniz.
  • Davet ettiğiniz arkadaşların alım yapması durumunda toplu alım miktarından bağımsız olarak doğrudan 3. Basamağa (bu örnekte 450₺) gidebilirsiniz.
  • Sonraki kampanyaya eklenirseniz o kampanyada eklediğiniz miktara göre en indirimli basamaktan başlayabiliyorsunuz (örnek: 200 kutuya ulaşılmasa bile bu örnekte 390₺ / kutu alım hakkı).
  • 2 yıldır üzerinde çalıştığımız ve “Roast Acoustic Stages (RAS)” adını verdiğim sese dayalı tutarlılık modelinin testleri tamamlandı.
  • Bu model ile geçtiğimiz aylarda aldığımız sonuçlar tutarlığı garanti altına alabildiğimizi bize gösterdi.
  • Bu heyecana ortak olan çok sayıda kahve kavurma uzmanı öğrencilerim ile bir model tasarladık.
  • Böylece CoffeeNutz merkezde kahve tedariği, reçetelerin yönetilmesi ve dünyadaki en nadide kahvelerin arayışına dair çalışmalarımızın da artmasını hedefliyoruz.

Bu büyük bir heyecan ve zaten çalışan bir sistemin bir üst versiyonunu sizlerle uzun süren bir çalışma sonunda paylaşabildiğim için çok mutluyum.

Usulca ve tek çeşit ile başlıyoruz ancak portalın (ilk girdiğiniz sayfa) gittikçe renkleneceğini hayal etmek hiç zor değil sanırım.

Hayırlı olsun.

Ömer

Son düzenleme:
Alışverişlerden puan kazanma veya çoklu alımdan indirim kazanma gibi konseptleri insanların aynı ürüne birlikte talep oluşturduğu bir konsepte uyarlamak ancak CoffeeNutz yapardı seviyesinde harika bir iş olmuş. Zamanla ilginç yerlere gidebilir bu proje...

Bu haftanın kahvesini daha önce içtim ama projeye destek olmak için masada bir yer ayırıp kahvenin başka bir arkadaşa hediye edilmesini rica edeceğim, artan katılımla gelecek kredilerimi de sonra kullanırım hem :)

Kampanyada "inovasyon" deyince de Coffeenutz :)
Bu tür bir aksiyon bekleyen kişi sayısı çok artmıştı; tam zamanında geldi. İleride işin nerelere varacağını düşünmek heyecan verici gerçekten ☕🚀

Kenya Wanrich mi dediniz? O kahve için ilk defa böyle çoklu bir alıma katılabilirim 😄

Fakat sandalye çekerken ücretsiz kargo için kaç kutu seçeceğimizi önceden belirlemek gerek, değil mi? Sitenin bir yerine belki o da eklense güzel olur.
Tamamdır kutu seçiminin altında yönlendirici ekledim, yorumun için çok teşekkür ederim @orkunaydin350
Bu arada ücretsiz kargoyu ilk fiyattan hesapladığını da ekleyeyim yani ücretsiz kargo için her indirim olasılığında 2 paket alınması yeterli.

Merhaba Arkadaşlar,

Size çok güzel bir haberim var 2022’den beri beklemede olan Grup-Al® projesi tekrar ve daha güçlü başlıyor.

Yeni uygulamalarımız ve büyüyen ortaklıklarımız sayesinde daha önce karlılaşmadığınız fırsatlar artık mümkün olacak.

grup-al.com adresinden ilk kampanyamızı şimdi açtık.

Ekli dosyayı görüntüle 44584

Böylece şu anda Kenya Wanrich Yıkanmış Liste fiyatı 750₺ olan kahvemize 450₺’ye inen fırsatlarla sahip olabiliyorsunuz.

Artık Grup-Al’da kampanya iptali de yok; her senaryoda gönderim yapılıyor; örneğin ilk sipariş geldiği anda kampanya 675₺ ile başlıyor sonra sırasıyla 600₺ ve tam başarıda 450₺’ye ulaşıyor.

Ayrıca indirim sağlamanın farklı yolları da var. Arkadaş daveti ile kendi maksimum indiriminizi elde edebiliyorsunuz örneğin; 2 davet ile doğrudan 450₺ baremine ulaşabiliyorsunuz.

Başka bir özellik de sonraki kampanya için indirim kazanmanız; eğer sonraki kampanyaya eklenirseniz o kampanyada 1 basamak daha avantajlı başlıyorsunuz.

NASIL KULLANILIR?
  • Grup-Al sitesine giriş yapılır (grup-al.com).
  • Katılmak istediğiniz kampanya seçilir.
  • Kaç kutu alınacağı seçilir ve “Sandalye çek” butonuna basılır.
  • Yönlendirilen coffeenutz.net sayfasından ödeme yapılır.
  • Kampanya bitişine kadar yapacağınız başka bir şey yok:)
Ek adımlar:
  • Katılım arttıkça indiriminiz kadar tutar CoffeeNutz hesabınıza yüklenecek. Bunu sonraki Grup-Al veya herhangi bir CoffeeNutz alışverişinizde kullanabilirsiniz.
  • Davet ettiğiniz arkadaşların alım yapması durumunda toplu alım miktarından bağımsız olarak doğrudan 3. Basamağa (bu örnekte 450₺) gidebilirsiniz.
  • Sonraki kampanyaya eklenirseniz o kampanyada eklediğiniz miktara göre en indirimli basamaktan başlayabiliyorsunuz (örnek: 200 kutuya ulaşılmasa bile bu örnekte 390₺ / kutu alım hakkı).
  • 2 yıldır üzerinde çalıştığımız ve “Roast Acoustic Stages (RAS)” adını verdiğim sese dayalı tutarlılık modelinin testleri tamamlandı.
  • Bu model ile geçtiğimiz aylarda aldığımız sonuçlar tutarlığı garanti altına alabildiğimizi bize gösterdi.
  • Bu heyecana ortak olan çok sayıda kahve kavurma uzmanı öğrencilerim ile bir model tasarladık.
  • Böylece CoffeeNutz merkezde kahve tedariği, reçetelerin yönetilmesi ve dünyadaki en nadide kahvelerin arayışına dair çalışmalarımızın da artmasını hedefliyoruz.

Bu büyük bir heyecan ve zaten çalışan bir sistemin bir üst versiyonunu sizlerle uzun süren bir çalışma sonunda paylaşabildiğim için çok mutluyum.

Usulca ve tek çeşit ile başlıyoruz ancak portalın (ilk girdiğiniz sayfa) gittikçe renkleneceğini hayal etmek hiç zor değil sanırım.

Hayırlı olsun.

Ömer
Bu aya ozel soyle genel bir indirim olsa da toplu alimlarimizi coffeenutz dan yapsak. La Sirena'siz kaldik :)

Bu aya ozel soyle genel bir indirim olsa da toplu alimlarimizi coffeenutz dan yapsak. La Sirena'siz kaldik :)
Kulüp kampanyamız için (en erken) Aralığı bekleyeceğiz ama o zamana kadar şöyle ön tadım maksatında usul usul mesela %40 indirimli Wanrich ile başlasak mı hem biraz yeni uygulamanın pasını atardık :)

450den direkt alalım olsun bitsin Ömer bey ya..

Aah ah kurtarmıyor öyle işte maalesef yoksa dükkan sizin:) Aslında şöyle bir sandalye çekip 2 arkadaşı çağırsanız tamam olacak hiç karışık değil

Son düzenleme:
Alışverişlerden puan kazanma veya çoklu alımdan indirim kazanma gibi konseptleri insanların aynı ürüne birlikte talep oluşturduğu bir konsepte uyarlamak ancak CoffeeNutz yapardı seviyesinde harika bir iş olmuş. Zamanla ilginç yerlere gidebilir bu proje...

Bu haftanın kahvesini daha önce içtim ama projeye destek olmak için masada bir yer ayırıp kahvenin başka bir arkadaşa hediye edilmesini rica edeceğim, artan katılımla gelecek kredilerimi de sonra kullanırım hem :)
Merhaba @Giiizzle bahsettiğiniz "Hediye sandalye" özelliği sisteme eklenmiştir. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

hediye.png

Son düzenleme:
@Bigvocate İlhamınız ile önerileri oylamaya da açtım. Yeni öneri girebileceğiniz gibi şimdi mevcutlara da oy verebilirsiniz.

dilek.png

Sevgili arkadaşlar,

Grup-Al’ın şimdi çılgın bir özelliği var:

Malkins ve Fest Coffee ile seçtiğimiz 37 kahve arasından “jüri” pozisyonu ile yapacağınız seçimler 100 seçim/depozitoya ulaştığında:

CoffeeNutz reçete ve garantisi ile kavrulacak.

Şeklinde özetleyebiliriz.

Mevcut yıkanmış kahve kampanyamız biterken de katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. CoffeeNutz desteği ile bir barem daha avantajlı kapattığımız ilk kampanyaya bu geliştirmeler için “usulca” başlamak istedik ve Kenya Wanrich Yıkanmış benim favorilerimdendi ama herkesin farklı olabiliyor peki: Sizinki ne?

Merakla yanıtlarınızı bekliyorum ve sizleri ilk Grup-Al “Jüri Sepeti”ni oluşturmaya davet ediyorum.

Katılımlarınızla yeni bir sayfa açılıyor şimdi listeyi görmek için sayfayı çeviriniz: grup-al.com -> “Sıradaki kahveyi sen seç”

Sevgiler, selamlar

Geri