• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Coffeenutz'ın aylık alımı benim askerliğe denk gelmişti. Şimdi siteye girdim la sirena ve rumudamo'yu görünce hemen davrandım. Bir ara hambela vardı çok çok iyi espressoydu.
Hambela’dan galiba 1 kilo gibi ayırmıştım bir ara vintage serisini açıp bir kaç hatırayı canlandıracağım (3-5 paketlik)

Son düzenleme:
Arkadaşlar, genel bilgilendirme: bildiğiniz gibi oy/kaporası 100’e ulaşan kahveleri gönderiyoruz ve oy kullanmak için bir son tarih yok ancak Pazar akşamları liste yenilenebilir ve listeye fiyat özelliği eklendi.

IMG_3172.png

Son düzenleme:
İlk oylar gelmeye başladı teşekkürler @cagrierdogan güzel tercihler 🙌👍

IMG_3173.jpeg

''Yüzen kahve'' ne kadar hatırlanıyor,uygulanıyor bilmiyorum ama commandante 11-12 click ile istediğim yerde ekipmansız kahve içebiliyorum.Ömer Beye teşekkür ederim.

''Yüzen kahve'' ne kadar hatırlanıyor,uygulanıyor bilmiyorum ama commandante 11-12 click ile istediğim yerde ekipmansız kahve içebiliyorum.Ömer Beye teşekkür ederim.
Ben ve bir kaç tarikat :) üyemiz hatırlıyor ve tüketiyor @mkadirt Aslında ekipman furyasına karşı bir farkındalık yaratmak istemiştim şu anda duruyor ama önümdeki projeler bitince tekrar canlandıracağım. Öğütümünüz çok doğru ve o projenin esas ArGe çıktısı bu moka pot öğütümü bir diğeri de her ne kadar projede ona özel kavuruyor olsak da yıkanmış ve açık kavrum bir kahve seçimi olabilir.
Şimdi enerjimin çoğunu kavuruculukta grafik ve yine ekipman furyasından kurtulunmasına harcıyorum biraz zaman alacak (acelem de yok) ama Grup-Al ilerledikçe ses ile kavurmanın gücünü hep beraber göreceğiz.

Hatırlanmak güzel afiyet olsun.

Geri