• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

İndirim için teşekkürler @Ömer Aydın bey, ben de siparişimi verdim. Ancak internet sayfanız ile ilgili bir durum var, bilginiz var mı bilmiyorum: Bitdefender (Total Security) sitenizdeki her sayfada güvenlik açığı nedeniyle bir bağlantı girişimini engelliyor.

Ekli dosyalar

• Nutz1.png
    Nutz1.png
    441.4 KB · Görüntüleme: 156
  • Nutz2.png
    Nutz2.png
    28.9 KB · Görüntüleme: 156
İndirim için teşekkürler @Ömer Aydın bey, ben de siparişimi verdim. Ancak internet sayfanız ile ilgili bir durum var, bilginiz var mı bilmiyorum: Bitdefender (Total Security) sitenizdeki her sayfada güvenlik açığı nedeniyle bir bağlantı girişimini engelliyor.
Merhaba Naci Bey, teşekkür ederiz, siparişinizi sağlıklı olarak görüntüleyebiliyorum.

Bahsettiğiniz durum ile ilk kez karşılaşıyorum, müsait olursanız bunu yarın özelden görüşmek isterim.

Merhaba sevgili forum üyeleri,coffeenutz damo övmeye geldim😂. İnanır mısınız 04/08 kavrumlu damo toplu alımda almıştım fakat ilk günkü tazeliğinden çok bir şey kaybetmemiş, hala çok canlı çok güzel, ayrıca hep de paketinde durdu, saklamak için vakumlayıp buzluğa da atmadım.Tecrübemi yazdırtacak son hadise şu ki hep ince öğütüm(cmd 17click) tek döküş 94 derece su 20/300 oranını kullanıyordum ve çok keyifle içiyordum.Sıcaklığı 100 derece yaptım ve ince öğütümle de acı sonuç alacağımı düşünüyordum, hiç beklediğim gibi olmadı buram buram üzüm damağımı kapladı,şarabımsı tatlar sonradan vurdu.Fermentasyonun başarılı olduğu özel bir kahve ve birçok kavurucudan da tedarik edebilmemiz bu senenin kahve adına güzel şanslarından biri oldu. Son 10 gr'ı da Türk kahvesi olarak tüketmeyi düşünüyorum.

Merhaba sevgili forum üyeleri,coffeenutz damo övmeye geldim😂. İnanır mısınız 04/08 kavrumlu damo toplu alımda almıştım fakat ilk günkü tazeliğinden çok bir şey kaybetmemiş, hala çok canlı çok güzel, ayrıca hep de paketinde durdu, saklamak için vakumlayıp buzluğa da atmadım.Tecrübemi yazdırtacak son hadise şu ki hep ince öğütüm(cmd 17click) tek döküş 94 derece su 20/300 oranını kullanıyordum ve çok keyifle içiyordum.Sıcaklığı 100 derece yaptım ve ince öğütümle de acı sonuç alacağımı düşünüyordum, hiç beklediğim gibi olmadı buram buram üzüm damağımı kapladı,şarabımsı tatlar sonradan vurdu.Fermentasyonun başarılı olduğu özel bir kahve ve birçok kavurucudan da tedarik edebilmemiz bu senenin kahve adına güzel şanslarından biri oldu. Son 10 gr'ı da Türk kahvesi olarak tüketmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler Kadir Bey, inanır mısınız, ilk geldiğinde burun kıvırmıştım bu çekirdeğe, doğru profili bulana kadar 5 kilo ıskartaya çıkarmam gerekmişti ama sonra affettirdi kendini kerata:) Değişik kahve vesselam.

Bu arada arkadaşlar bir haberim var; Damo bir süre yoktu, şimdi tekrar sahalarda ve ayrıca (haber 2) 2022 girişine özel bir bölüm açtım...

Bizim artizan yoldaşımız ve komşumuz Podisi Çikolata'nın çikolata kapladığı kuru meyve ve lokum ile başladım.

Aslında bu; "Kahve Eşlikçileri" adında bir seri ve eklemeye devam edeceğim. Birbirine yakışan kahve-çikolata eşlemeleri olarak düşünebilirsiniz... Ayrı ayrı almaktan hem lojistik olarak hem fiyat olarak ufak avantajlar da sunuyor...

İncelemenizi tavsiye ederim, evet %20 kulüp indiriminiz bunda da geçerli:)😋
https://www.coffeenutz.net/products/eslikci-paketler

Son düzenleme:
Yeni yıla bunlarla giriyorum İnşallah... Teşekkürler coffeenutz..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211227-132042.png
    Screenshot_20211227-132042.png
    192.3 KB · Görüntüleme: 123
Merhaba arkadaşlar,

Yarın gece 23:59 da yaklaşık 4 aydır uygulamakta olduğumuz %20 indirim sona eriyor, ağustos kampanyasıyla birlikte 5 ayı kapsayan yoğun ilginiz için çok teşekkür ederiz, bu dönemde çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz.

Bizim için önemli olan sizlerle ömür boyu sürecek bir bağ kurmak, umarım bunu aktarabilmişizdir.

Son siparişler için Sidamo Damo ve Guji Natural'i düşünen varsa tavsiyem "Eşlikçi Paketler"e bir göz atmanız; kulüp indiriminiz ve bundle liste indirimi yanında bugünkü dolar artışını da bu seçkiye yansıtmadım;)

Yarına kadar geçerli %20 İNDİRİM KODUNUZ: 8.YILDEVAMI

Hepinize Mutlu Yıllar!

Ömer

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Yarın gece 23:59 da yaklaşık 4 aydır uygulamakta olduğumuz %20 indirim sona eriyor, ağustos kampanyasıyla birlikte 5 ayı kapsayan yoğun ilginiz için çok teşekkür ederiz, bu dönemde çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz.

Bizim için önemli olan sizlerle ömür boyu sürecek bir bağ kurmak, umarım bunu aktarabilmişizdir.

Son siparişler için Sidamo Damo ve Guji Natural'i düşünen varsa tavsiyem "Eşlikçi Paketler"e bir göz atmanız; kulüp indiriminiz ve bundle liste indirimi yanında bugünkü dolar artışını da bu seçkiye yansıtmadım;)

Hepinize Mutlu Yıllar!

Ömer
Merhaba Ömer bey indirim kodunu alabilirmiyim.

Çok teşekkürler👏🏻👏🏻👏🏻

22.12 kavrum tarihli Guatemaladan çok güzel bir shot aldım az önce.Degass bitmemiştir diye korkmadım degil ama yok denilecek kadar az bir acılık vardı.Gerçekten Ömer beyin eline saglık.Robot kullananlar bir baksın derim.Comandantenin espresso özelinde (özellikle normal aksın) yetersiz oldugunu düşünüyordum ama fikrim yavaş yavaş degişmeye başladı.Kavrumlar güzel olunca başka şeylere ihtiyaç kalmıyor.Bu arada espressodan da filtredeki gibi farklı tatlar almaya başladıkça ne kadar keyifli oldugunu anlıyor insan.

Damo ve podisi siparişim ulaştı. Kahve gerçekten parfüm gibi kokuyor diyebilirim. Degassingden dolayı henüz demleyemedim , beklemedeyiz. Degass için kaç gün önerirsiniz @Ömer Aydın ? Şimdiden elinize sağlık.

Damo ve podisi siparişim ulaştı. Kahve gerçekten parfüm gibi kokuyor diyebilirim. Degassingden dolayı henüz demleyemedim , beklemedeyiz. Degass için kaç gün önerirsiniz @Ömer Aydın ? Şimdiden elinize sağlık.
Herhangi bir kahvemiz için hemen başlayın derdim ama Damo'yu 2 hafta bekletmeniz daha iyi sonuç verecektir.

Afiyet olsun

🙏

Kolombiya Geisha geliyormuş merakla bekliyorum

Geçen espresso performansını sorup sipariş vermek için telefonla ulaştığımda Damo bitti demişlerdi, geri gelmiş. Stok eritene kadar yine bitmezse mutlaka denerim

Geri